Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok cnm bozmuyorm bozarmıyım ama ceyce bozmuş kaçamak yapmış ona ceza ver

sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı..sıcağa yakın limonlu su..
kahvaltıda 1 kase nesfit..1 2 çatal peynir..
45 dk plates yaptım..
öğlende yumurtalı kabak yemeği yicem.kahvaltıyı geç yaptım ondan öğlede sarktı

kız nesfit yasakkk
kahvaltıda sadece yulaf ezmesi yiyebilirsin o tür bişi istiyorsan

öğlende yoğurt yee kabağının yanında ..

ben başlayana kadar sen öğren şu montiyi karışık gibi geliyor bana

kız nesfit yasakkk
kahvaltıda sadece yulaf ezmesi yiyebilirsin o tür bişi istiyorsan

öğlende yoğurt yee kabağının yanında ..

hahahahhaa bide ceyceye bozmus diyorsunn :90::90::90::90::90::90:
ya ama neden yasak
aslında yulaf ezmesi aldım ama nesfit paketinde az bişey kalmış o bitsin yulaf ezmesine öyle geçerim dedim..tühh ya..
ceyce görmeden bu sayfayı yoketmem lazım
ben başlayana kadar sen öğren şu montiyi karışık gibi geliyor bana

aslında öğrendim gibi gibi ama arada karışıyo..nesfitin yasak olduğu yazmıyoki biyerdede ben nerden bilim

ben sormuştum meyve ye oda olmaz yulaf olucak demişti

canım ilk sayfada special k die var yaa o türlerin hepsi yasak oluyor işte..

tutkucum bi kere tatlı onlar montide tatlı = yasak

bu arada sekersiz marmelatlardan yap canım kendine haftada bir kez yoğurtduna karıstırıp yada kahvaltıda yersin tatlı niyetine ii oluyor..

kız kıvırcık olurmu hiç bu gün yapma haslanık beklesinler..
salatalıkğın toksin attırıcı özelliği var ondan salatalık sen en iisi yarın basla böyle olmaz

yapıcaksan sağlam olsun

kız ben seni okuyana kadar kıvırcıklı yapıp yedim bile bi tabak diğerlerine hıyarla devam ediim...... zate malzeme haşlanırken canım aşure istedi....

sağlun kızlar..moralim yerin dibine girdi yaa:18:

moralin bozulsun die demiyorum cnaım öğren aklına iice yerlessin die söylüyorum bak monti topiğinde ziligurti var o bu diyetl 87 den 62 ye düşmüş hemde kısa bir sürede yıllarını almamıs.. sporunuda yapmıs tabi 14 aylık bir oğlu var asla inanmazsın bu mu annesi dersin.şimdi genc kız gibi.
hamileliği buyunca sadece 9 kilo almıss ve 40 ı cıkmadan doğum sonrası kilolarını vermiş ..
bırakmak yok öğreniceksin ve yaza incecik bir anne olucaksın..

kız kıvırcık olurmu hiç bu gün yapma haslanık beklesinler..
salatalıkğın toksin attırıcı özelliği var ondan salatalık sen en iisi yarın basla böyle olmaz

yapıcaksan sağlam olsun

valla iyiydi acılı nane maydanoz dereotu kattım karnım doydu yani...malzeme tam pişmeden yaptım biraz tekrar haşlanıyoo şimdi napim dayanamadıom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…