Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım azericim moralinizi yükset tutun biliyorum cok zor ama güçlü olmalısınız inş hayırlı sonuclar cıkıcak..
Ben gecen sene lenfoma die sür sürü seyden gectim öldüm bittim resmen .. Galaktorem varmı die asistana meme muayenesi yaptırmamı söyledi prof yaptırmadım yok dedim o kadarlık da değil ben sağlık personelim kendi muayenemi kendim yapıyorum bişiyim yok dedim..
Ama gercekden cok zor bir sürec.. Allah yardımcınız olsun.

kötü bişey çıkmaz umarım benimde moral yerlerde sağ gögsümde ağrı var iki haftadır yarında ben gidicem hastaneye
geçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inş... canım moralini bozmaa....

benim de dişlerim ağrıyor dişeti ameliyatı olmam lazımmış.... geçmişş olsuun...
hem hasta olucan hemde herşey ortada hop diye açıp gösterecez elin heriflerine oooffff ooofff

of çok zor ....ama napıcaksın mecburen olcak artık.....

azeriigeçmiş olsun inş.bir şey çıkmaz canım.....

Son düzenleme:
sağolasın saferanım
bi de kızlar yarın hs gidicem öğlene kadar gelemem heralde evde de pc bozulmuş akşam yazamam benim şu kilo olayı beni 94.400 geçin gerisinide nederseniz edin garii of iş çıkarttım kırmızıma da

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet herşey yoludamı
azeri ve doğacım çok ama çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelin inşallah canlarım

azeri ve doğacım çok ama çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelin inşallah canlarım

sağol canım yaaa
azeriiiiii merak ettim geeellll

kırmızıgul06, azeri, doga geçmiş olsun hepinize...

Allah Yardimcin olsun , dualarimiz seninle

allah korktugumuza uğratmasın canım iyi haberlerle gelirsin inş

teşekkürler canım

allah korusun, hadi güzel haberlerle gel inşallah..

sağol canım yaaa
azeriiiiii merak ettim geeellll

azerim,dogacigim nerdesiniz ya hastaneden ne dediler.meraktayiz hepimiz gecmis olsun

Canlarim benim.cok cok cok sagolun beni düsündügünüz icin.Cok seviyorum sizi ben.
Hicbirseycigim yokmus bagirsagimda,mis gibi tertemizmis
Allah'ima binlerce kere $ükür olsun.
Annemlere söylememistim,bu aksam temiz cevabini alinca söyledim.Birtek size söylemistim.Siz benim sirda$larim oldunuz.$ükür bunuda atlattik.allah'im hepimize saglik versin,hayirli ömürler versin insallah.

aman masallah nazar degmesin hep saglikli ve iyi ol

hadi gözün aydın canım o zaman... çok sevindim..

frangipani sana iyi geceler bisey yemeden yat ha yarin ikimiz kilomuzu kaydettirecegiz moral olur bize öpüldun canim

kızlar bugünkü akşam menüm de et sote, salata ve yoğurttu.. akşam öğünlerinde kırmızı et yemeyi önermiyor monti ama başka seçeneğim yoktu mecbur yedim biraz..

ama yemekten sonra 3 mil leslie yaptım, çok eğlenceli cidden.. ilk kez yaptığım için 3 mil yaptım ama sonra 5e çıkarıcam inşallah..

hadi hepinize iyi geceler.. inşallah yarın herkes beklediği kilodan az çıkar tartılarda

7.TAKIM 198.etap
tutku2012 (61/
cemre2010(59.0/
ceyce(79.2/
saferan(131.5/132/-0.5/-0.37%)
azerikizi(59.9
kirmizigül06(102
JJuLiEtt(62.2/
doga3( 91
frangipani(
ganfed(
7.TAKIM TOPLAM KILO

kızlar benim sabah çıkmam lazım kızımın gösterisi var..onun için listeyi böyle koydum değişiklikleri sen yaparsın gülüm ...

Son düzenleme:
ohhhh Allaha sukurrrrr....Allahim hepimizi korusun kotu hastaliklardan, olaylardann.
kirmizigul yarin bizimde kilomuz sayilacak mi yoksa yarindan sonrami basliyoruz:18:
evet canim bugun sizde listedesiniz....senin gecen haftaki kilon kacti?? franginin 72ydi yanlis hatirlamiyorsam

tamam canim kolay gelsin sana...dun okadr yorgundumki listeyi ekleyemedim...canim kardesime ciciler aldimmmmm...saatlerce maga dolandik sonunda hem simdi hemde yaz icin hazirlikliyiz artik...ahhh ahhh birde kendim icin alabilsemmm....ama kardesimde ablasi gibi koca popolu...pantalonlarda sorun yasiyoruzzz yok ya o tatliii popolu..top gibi poposu yerim ben onuu

gunaydin kizlarrrrr,,,sekerlerrrr,,,,,ballarrrrrr.....herkes buraya bakem
ben tartildim ve 1.9 kilo gitmis.

7.TAKIM 198.etap

tutku2012 (61/
cemre2010(59.0/
ceyce(79.2/
saferan(131.5/132/-0.5/-0.37%)
azerikizi(59.9
kirmizigül06(98.8/96.9/1.9/1.92%)
JJuLiEtt(62.2/
doga3( 91/
frangipani(72/
ganfed(

7.TAKIM TOPLAM KILO

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…