bimin aknaz ligyt peyniri
migrosun ve carrefour un yine ligyt peynirleri.yağ oranı 3 ün üzerinde olmıcakkkk.
geçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inş... canım moralini bozmaa....kötü bişey çıkmaz umarım benimde moral yerlerde sağ gögsümde ağrı var iki haftadır yarında ben gidicem hastaneye
benim de dişlerim ağrıyor dişeti ameliyatı olmam lazımmış.... geçmişş olsuun...Gunaydin Bitanemmm...bugun biraz agresifim meyvem...sabahci olunca oyle oluyorumama onun disinda dis agrim var ondanda huysuzum galiba....enson 13 yasinda dolgum olmustu..oda dusmus o dise tekrar dolgu yaptilar ve halan sizliyor...anladimadim gitti
sen nasilsin bakalim??
hem hasta olucan hemde herşey ortada hop diye açıp gösterecez elin heriflerine oooffff ooofff
kızz parmesan kasardanda yağlı napıon sennnbundan kilo alıyorsun işteee sebep cokkkk
sağolasın saferanımgeçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inş... canım moralini bozmaa....
benim de dişlerim ağrıyor dişeti ameliyatı olmam lazımmış.... geçmişş olsuun...
of çok zor ....ama napıcaksın mecburen olcak artık.....
azeriigeçmiş olsun inş.bir şey çıkmaz canım.....
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet herşey yoludamı
azeri ve doğacım çok ama çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelin inşallah canlarım
Randevum saat 12,30 da.Leslie'yi iyice sevdin sen haaa.
kırmızıgul06, azeri, doga geçmiş olsun hepinize...
Allah Yardimcin olsun , dualarimiz seninle
allah korktugumuza uğratmasın canım iyi haberlerle gelirsin inş
teşekkürler canım
allah korusun, hadi güzel haberlerle gel inşallah..
doğacım azericim moralinizi yükset tutun biliyorum cok zor ama güçlü olmalısınız inş hayırlı sonuclar cıkıcak..
Ben gecen sene lenfoma die sür sürü seyden gectim öldüm bittim resmen .. Galaktorem varmı die asistana meme muayenesi yaptırmamı söyledi prof yaptırmadım yok dedim o kadarlık da değil ben sağlık personelim kendi muayenemi kendim yapıyorum bişiyim yok dedim..
Ama gercekden cok zor bir sürec.. Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun canım bir şey çıkmaz inş... canım moralini bozmaa....
benim de dişlerim ağrıyor dişeti ameliyatı olmam lazımmış.... geçmişş olsuun...
of çok zor ....ama napıcaksın mecburen olcak artık.....
azeriigeçmiş olsun inş.bir şey çıkmaz canım.....
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet herşey yoludamı
azeri ve doğacım çok ama çok geçmiş olsun güzel haberlerle gelin inşallah canlarım
sağol canım yaaa
azeriiiiii merak ettim geeellll
azerim,dogacigim nerdesiniz ya hastaneden ne dediler.meraktayiz hepimiz gecmis olsun
Canlarim benim.cok cok cok sagolun beni düsündügünüz icin.Cok seviyorum sizi ben.
Hicbirseycigim yokmus bagirsagimda,mis gibi tertemizmis
Allah'ima binlerce kere $ükür olsun.
Annemlere söylememistim,bu aksam temiz cevabini alinca söyledim.Birtek size söylemistim.Siz benim sirda$larim oldunuz.$ükür bunuda atlattik.allah'im hepimize saglik versin,hayirli ömürler versin insallah.
aman masallah nazar degmesin hep saglikli ve iyi ol
Canlarim benim.cok cok cok sagolun beni düsündügünüz icin.Cok seviyorum sizi ben.
Annemlere söylememistim,bu aksam temiz cevabini alinca söyledim.Birtek size söylemistim.Siz benim sirda$larim oldunuz.$ükür bunuda atlattik.allah'im hepimize saglik versin,hayirli ömürler versin insallah.
frangipani sana iyi geceler bisey yemeden yat ha yarin ikimiz kilomuzu kaydettirecegizmoral olur bize öpüldun canim
ohhhh Allaha sukurrrrr....Allahim hepimizi korusun kotu hastaliklardan, olaylardann.Canlarim benim.cok cok cok sagolun beni düsündügünüz icin.Cok seviyorum sizi ben.
evet canim bugun sizde listedesiniz....senin gecen haftaki kilon kacti?? franginin 72ydi yanlis hatirlamiyorsamkirmizigul yarin bizimde kilomuz sayilacak mi yoksa yarindan sonrami basliyoruz:18:
7.TAKIM 198.etap
tutku2012 (61/
cemre2010(59.0/
ceyce(79.2/
saferan(131.5/132/-0.5/-0.37%)
azerikizi(59.9
kirmizigül06(102
JJuLiEtt(62.2/
doga3( 91
frangipani(
ganfed(
7.TAKIM TOPLAM KILO
kızlar benim sabah çıkmam lazım kızımın gösterisi var..onun için listeyi böyle koydum değişiklikleri sen yaparsın gülüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?