Ganfi$im yarim Spiegelung olacak ama cuma günü kesin alicam kesin.Esimde demin telefon etti,yeni bir ayakkabici aciliyormus,oraya yarin sabah gidelim dedi.Sasirdim,Allah Allah.Benim ki alisveristen nefret eder be.Ilginc
Sabahtan oraya gidicez,insallah kendime birsey bulurum yaaaa
iyi de monti topiğindeki örnek kahvaltıda şekersiz marmelat diyo, benimki de öyle.. reçel dediğim o..
Insallah canim.Gecmis olsun sanada.Ihmal etme,git mutlaka.kötü bişey çıkmaz umarım benimde moral yerlerde sağ gögsümde ağrı var iki haftadır yarında ben gidicem hastaneye
Bende yapamadim düüüünnnben yine yapamadım yaa, kardeşim geldi bizde kalmaya... iş güç derken anca.. yorulmuşum, serildim zaten erkenden..
Sagol canim insallah.iyi çıkar sonuçların inşallah canım...
insallah kotu bi sey cikmaz.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
platess saatiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar.hadi herkes yapsın
Noldu meyvenull.Kiz yoksa 57 lere mi düstün?Hadi söyle söyle
sadece içimden geldiii
ayyy ne 57 si 59 oldum bennn
progesteron alıyorum hergün düzenli olarak 200 gr artıyorum vücudum ödem tutuyor azerim hiç dokunma o konuyaa ağlıcam yoksammm
ozamn baska recel diyince sekerli olur ama sekersiz marmelat diyince tamamdır..
bacım acık acık yaz zaten aklın yerinde değil
Huhuuuuu günaydiinnnnn
kiz ne zaman gidecen senin yerine ben strese girdim ya. dr.a gitmeyi hic sevmem:18:
bana musade kizlar once ev islerini yapayim sonrada leslie ile bulusacam beraber kosacagiz
tamam tamam, şekersiz marmelat yazayım o zaman bir daha...
ya bu montide arada kilo verme duruyor da, kilo alımı oluyor mu?? ben neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ne güzel 69,8 görmüşken yine 70 lere çıktım ben..
şimdi ben erkenden 1 bardak portakal suyu içtim, az önce 2 tam buğday ekmeği arasına peynirli tost yedim.
öğlen rokalı, cevizli, parmesanlı salata yemeyi planlıyorum... akşam menüsü henüz belli değil.. buraya kadar olan menü nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?