Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi çıkar sonuçların inşallah canım...

kötü bişey çıkmaz umarım benimde moral yerlerde sağ gögsümde ağrı var iki haftadır yarında ben gidicem hastaneye
Insallah canim.Gecmis olsun sanada.Ihmal etme,git mutlaka.
ben yine yapamadım yaa, kardeşim geldi bizde kalmaya... iş güç derken anca.. yorulmuşum, serildim zaten erkenden..
Bende yapamadim düüüünnnBugün zaten yapamiycam.Offf kaldi bizim Leslie
iyi çıkar sonuçların inşallah canım...
Sagol canim insallah.
insallah kotu bi sey cikmaz.

Insallah bakicaz artik.Acaba sonuclari hemen verirlermi,bilmiyorumki.

sadece içimden geldiii
ayyy ne 57 si 59 oldum bennn
progesteron alıyorum hergün düzenli olarak 200 gr artıyorum vücudum ödem tutuyor azerim hiç dokunma o konuyaa ağlıcam yoksammm

Ooooowwww öylemi caniiimmm.Amaaaan üzülme.Bak bende iki gündür sapittim,kesin 60 imdir.Yarin görücem tartida.Korkumdan tartilmadim bile.Sagligimiz iyi olsunda oda gelir yaa

ozamn baska recel diyince sekerli olur ama sekersiz marmelat diyince tamamdır..

bacım acık acık yaz zaten aklın yerinde değil

tamam tamam, şekersiz marmelat yazayım o zaman bir daha...

ya bu montide arada kilo verme duruyor da, kilo alımı oluyor mu?? ben neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ne güzel 69,8 görmüşken yine 70 lere çıktım ben..

şimdi ben erkenden 1 bardak portakal suyu içtim, az önce 2 tam buğday ekmeği arasına peynirli tost yedim.

öğlen rokalı, cevizli, parmesanlı salata yemeyi planlıyorum... akşam menüsü henüz belli değil.. buraya kadar olan menü nasıl??

kızz parmesan kasardanda yağlı napıon sennn bundan kilo alıyorsun işteee sebep cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…