onemli degil sekerim benim
bende listeyi 8 görünce 2 de bu hafta giricek var dedim bi kişi daha alırsınız die düşünmüştüm dur bakalım gelirse bize alırız
önce bize cağırıcaktım sonra sizin sayınız daha az gibi geldi yanlıs gelmiş
evet canim ikinizde gireceksiniz listeye bu hafta...ayy ben bu hafta listeye giricem dimi?? çok heyecanlıyımmm...
gunaydin sekerimgünaydın............
gunaydinlarrrrrrrgünaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydinnnnnnnnnnnnnngünaydınnn
gülümmm nasılsın bu günnn
azeri ve doğanın nesi varrr :96::96::96::96::96::96:
hastamı oldu benim fıstıklı kadayıflarımmmm
gunaydin bitanemmm...bugun biraz agresifim meyvem...sabahci olunca oyle oluyorumAma onun disinda dis agrim var ondanda huysuzum galiba....enson 13 yasinda dolgum olmustu..oda dusmus o dise tekrar dolgu yaptilar ve halan sizliyor...anladimadim gitti
Sen nasilsin bakalim??
azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar
azeri ve doğanın nesi varrr :96::96::96::96::96::96:
Azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar
canım benmm gecmiş olsun diş cok zor gercekten..
Ayy şükür hiç diş problemim olmadı..
Bende cok gercinim bu hormon beni mahvetti bitirdi.. Herseye kızıyorum bağırıyorum ağlamak istiyorumm..
Ve hergün 200 gr alıyorum :84:
inş bişileri yoktur herseyleri temiz cıkarr ..
eskiden bukadar dikkat etmiyordum dislerimi...birde ilk okul tabi elime getirdigim her kurusu sekere yatiriyordum...oyuzden ikitane curuk disim oldu...onlarinda dolgulari 11 yil sonra dustuAllah birdaha gostermesin....igneeee olduruyor insaniiiiii....hem hormon haplarini hic soyleme...bende kullaniyorum hem dogumkontrol hapi hemde baska bir hormon hapi
hem hasta olucan hemde herşey ortada hop diye açıp gösterecez elin heriflerine oooffff ooofff
kızz parmesan kasardanda yağlı napıon sennnbundan kilo alıyorsun işteee sebep cokkkk
Oyyyyy caniiimmm.Yerim seni.Canim bende bagirsak iltihabi yada kanserinden süpheleniyorlar.Bakicaklar bugün.azeri ve doğanın nesi varrr :96::96::96::96::96::96:
Insallah canim.Ama randevum 2 saat sonra.Aksam cikicam oradan.Azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar
canım benmm gecmiş olsun diş cok zor gercekten..
Ayy şükür hiç diş problemim olmadı..
Bende cok gercinim bu hormon beni mahvetti bitirdi.. Herseye kızıyorum bağırıyorum ağlamak istiyorumm..
Ve hergün 200 gr alıyorum :84:
inş bişileri yoktur herseyleri temiz cıkarr ..
Gunaydin Bitanemmm...bugun biraz agresifim meyvem...sabahci olunca oyle oluyorumama onun disinda dis agrim var ondanda huysuzum galiba....enson 13 yasinda dolgum olmustu..oda dusmus o dise tekrar dolgu yaptilar ve halan sizliyor...anladimadim gitti
sen nasilsin bakalim??
Azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar
Oyyyyy caniiimmm.Yerim seni.Canim bende bagirsak iltihabi yada kanserinden süpheleniyorlar.Bakicaklar bugün.
Insallah canim.Ama randevum 2 saat sonra.Aksam cikicam oradan.
Canim gecmis olsun sanada.Döv herkesi orada rahatla.Neyse ben cikiyorum.Hazirlanmam lazim yavas yavas.Dua edin benim icin.
parmesan kaşardan yağlı mı????
Peki bana peynir önerin o zaman, ben onu yiyeyim sadece.. çok seviyorum ben peynir yemeyi, bari yemem serbest olan bir peynir yiyeyim..
Oyyyyy caniiimmm.Yerim seni.Canim bende bagirsak iltihabi yada kanserinden süpheleniyorlar.Bakicaklar bugün.
Canim gecmis olsun sanada.Döv herkesi orada rahatla.Neyse ben cikiyorum.Hazirlanmam lazim yavas yavas.Dua edin benim icin.
allah korktugumuza uğratmasın canım iyi haberlerle gelirsin inşOyyyyy caniiimmm.Yerim seni.Canim bende bagirsak iltihabi yada kanserinden süpheleniyorlar.Bakicaklar bugün.
teşekkürler canımkırmızıgul06, azeri, doga geçmiş olsun hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?