Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onemli degil sekerim benim
ayy ben bu hafta listeye giricem dimi?? çok heyecanlıyımmm...
evet canim ikinizde gireceksiniz listeye bu hafta...
günaydın............
gunaydin sekerim
günaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydinlarrrrrrr

gunaydinnnnnnnnnnnnnn

obur kizlar sizleredee gunaydinnnnnnnnnnn...

Cemrecim yanlis hatirlamiyyorsam gecen hafta kumsalin yerine bir arkadasinin katilmasini istemistin...ama ben kimseyi goremedim??? arkadasin gelmeyecekse yerine baska birini alalim....

doga ve azeri ikinizede gemic olsun canim, insallah tahliller temiz cikar:94::94:

ayyy kizlar sabahtan beri gir cik gir cik bir hal oldum..tam siteye giriyorum bbir konuya cevap yazim diyorum adamlar geliyor geri cikiyorum....bunaldim resmen....ayy ne bu kalabalik sabah sabahhh..

canım benmm gecmiş olsun diş cok zor gercekten..
Ayy şükür hiç diş problemim olmadı..
Bende cok gercinim bu hormon beni mahvetti bitirdi.. Herseye kızıyorum bağırıyorum ağlamak istiyorumm..
Ve hergün 200 gr alıyorum :84:

azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar

inş bişileri yoktur herseyleri temiz cıkarr ..

azeri ve doğanın nesi varrr :96::96::96::96::96::96:

hastamı oldu benim fıstıklı kadayıflarımmmm

Azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar

hem hasta olucan hemde herşey ortada hop diye açıp gösterecez elin heriflerine oooffff ooofff

eskiden bukadar dikkat etmiyordum dislerimi...birde ilk okul tabi elime getirdigim her kurusu sekere yatiriyordum...oyuzden ikitane curuk disim oldu...onlarinda dolgulari 11 yil sonra dustu allah birdaha gostermesin....igneeee olduruyor insaniiiiii....hem hormon haplarini hic soyleme...bende kullaniyorum hem dogumkontrol hapi hemde baska bir hormon hapi

offf oofff nolcak böyle önceden şişmandımda oluyor diyordum şimdi neden oluyor 58 kiloya indim hala devammm

azeri ve doğanın nesi varrr :96::96::96::96::96::96:

hastamı oldu benim fıstıklı kadayıflarımmmm
Oyyyyy caniiimmm.Yerim seni.Canim bende bagirsak iltihabi yada kanserinden süpheleniyorlar.Bakicaklar bugün.
Azerinin yarin bagirsaklari icin hastaneye gidecek, doganinda gogsunde agri varmis canim oyuzden oda hastaneye gidecek...insallah ikisinin tahlilleride temiz cikar
Insallah canim.Ama randevum 2 saat sonra.Aksam cikicam oradan.

Canim gecmis olsun sanada.Döv herkesi orada rahatla.Neyse ben cikiyorum.Hazirlanmam lazim yavas yavas.Dua edin benim icin.

kırmızıgul06, azeri, doga geçmiş olsun hepinize...

Allah Yardimcin olsun , dualarimiz seninle

allah korktugumuza uğratmasın canım iyi haberlerle gelirsin inş
kırmızıgul06, azeri, doga geçmiş olsun hepinize...
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…