kiz leslie yarisimi?? ben encok hangi takim kilo verirse o yenecek diye biliyorum...eger yanlis anladiysam gozlerime bir baktirmam lazim...ne bu kac seyi kacirmisimben hayatimda leslie yapmadim..katilamam ozaman
hahaha siz baya yogunsunuz desenize...bende yinemi yanlis anladim diye kendime kiziyordum nasil takip ediyorum diyeyok canım doğru anlamıssın sen biz kızlarla da leslie yarısına basladık
yarısa doyacak halimiz yok
evet duydum canim...masllah Allah yardimcimiz olsun bu hafta ozaman....4.takimi gecelim...diyeti bozan kacicak delik arasin...bu yarisi kesin yenmemiz lazimmmmm....meyve minnos...okumayin kiz yazdiklarimicnm takımlar arası yarış var o ayrı.lesliyide araya sıkıştırdık.aslında çok eğlenceli yapabilirsin
kızlr ben kaçtım.oğlumla alışverişe gidiyoruz..öptüm hepinizi
Canlarim benim.cok cok cok sagolun beni düsündügünüz icin.Cok seviyorum sizi ben.
Hicbirseycigim yokmus bagirsagimda,mis gibi tertemizmis
Allah'ima binlerce kere $ükür olsun.
Annemlere söylememistim,bu aksam temiz cevabini alinca söyledim.Birtek size söylemistim.Siz benim sirda$larim oldunuz.$ükür bunuda atlattik.allah'im hepimize saglik versin,hayirli ömürler versin insallah.
kızlar cok özür dilerim..sabahtan beri hastanedyim hatta sabah tartıdım ama aklımdan cıktı...kilom 61.7 ydi...
kızlar cok özür dilerim..sabahtan beri hastanedyim hatta sabah tartıdım ama aklımdan cıktı...kilom 61.7 ydi...
sağol tatlım..platese yetişicem diye ekleyemedim..
kırmıızgül canım gelecek arkadaş bizim ocak annelerinden arkadaşıızdı ama bir haftadır hiç rastlamadım görüşmedik.sen istersen al başkasını..ne zaman gelir bilmiyorum mlesef..
meyve,ganfed,azeri,frangipani leslie yarışımız bugün başlıyor o zaman..azerinin dediği gibi yapalım..haftada toplamda kaç mil yaptıysak birinciyi belirleriz..başka katılan yokmuuu
meyve ve akrepcim cok tesekkür ederim uğrastırdım sizi
evet bu gün baslıozzz
daha yeni gordum canim,sabah kontrol etmistim ama sonbirkac kisi eksikti...ozur meyvem:78::78:hem sen niye bu saate kaldin???herzaman bizden once hazirlardir..seni bekledim ama isyerinde oldugum icin oglen baska bir kadin geliyor, onun yaninda sik giremedim**4. TAKIM 198. ETAP**
meyvenull ( 58.5/59.2/-0.7/%-1.20)
Kuyabiye(54.6/53.9/0.7/%1.28)
PrensesPeri(76,2/76,5/-0,3/%-0,39)
hypatia(67,0/69,5/-2,50/ %- 3,73)
Anna_maria(67,5/67,7/-0,2/%-0,30)
karcicegi71(68.9/68.5/0.4/%0.58)
pembepanter1(63.0/63.1/-0.1/-0.16)
minnoş prenses(64,6/64.2/0.4/%0.62)
nidah(66.0/65.6/0.4/%0.61)
hasretim34( 67/67.7 / -0.7 / - %1) 193. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA
pamukcuk(73.1/76/-2.9/%-3.97) 194. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA
katrem GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
4. TAKIM TOPLAM KİLO (726.4/ 731.9/ -5.5 / %-0.76 )
gülüm onay alabilirmiyim cok gec kaldık bu gün idare ediver :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?