Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yardimin icn saol canim...senide 2nci kaptan yardimcisi seciyorum azericim...takimda ben ve saferan olmazsa takim senin sorumlulugun altin

kizlar ben birazdan disariya cikicam....bugun ve yarinki menum sadece yogurt malum 4.takimi yenmemiz lazim..rezil olmayalim

Demek Cagatay enistemize zaman ayiramadin he.Bak küstürme enistemi.

Tamam canim anlasildi.Dedigin gibi yapicam zaten,herkesin mesajlarini takip edicem bundan sonra ve sayicam tabiiki.
Sen yogurt yiycende bende birazdan Ganfed'e gidicem,insallah cok sey yapmaz.Dün dedim bak ikimizde diyetteyiz,öldürürüm seni kalorili seyler yaparsan dedim

tamam canım sende haklısın yazılan herşeye katılıyorum.....paylaşımsız takım olmaz.....bende dahil bundan sonra daha dikkatli olalaım......

7.takım çok yaşaaaaaaaaaa.

[video=youtube;7uSirXtU5FU]http://www.youtube.com/watch?v=7uSirXtU5FU[/video]

en buyuk dede benim dede kim becerebilir hadi bakalim dansa.acayip kilo verdiriyor

İyi akşamlar arkadaşlar hepinize...

Demek geçtiğimiz hafta dereceye girmişiz... Bu hafta daha da iyisini yapıp birinci olacağız inşallah... Hem diyet yapıyoruz, hem de spor.. Kiloların gitmemesi için hiçbir sebep yok..

Tamam canım bu hafta ben yaparım listeyi.. Ama ne yapacağımı yazayım da sen bir teyit et.. Şimdi herkesin kilosu tamamlanınca 2. veya 4. takıma onay için listeyi göndereceğim değil mi? Bunu saat 12'den önce yapmam gerekiyor sanırım.. Listeyi 2. veya 4. takımın topiğine mi yazıcam yoksa takım kaptanına mı göndereceğim?? Yanlış birşey yapmayayım da.. :26:

tutkucum ne yaptın canım bugün eltinde?? yedin mi bakiim ikramlardan???

iyi akşamlar.kimsecikler yook yine..

ben de şimdi geldim egeyi uyutup ama kimsecikler yok canım... dün leslie yapamadım, bugün de
bugün biraz ebru şallının pilatesini yaptım karın ve kalça hareketleri.. ama karın hareketlerini yaparken boynumu çok zorladım sanırım, başım ağrıdı acayip ben de yarıda bıraktım.. boynum ağrıyo şimdi..

yarın inşallah spor konusunda daha iyi bir gün olur..

bir de ayrılmadan bugünkü menümü paylaşayım.. sonra eşimle film keyfi yapıcaz

sabah
yumurta, zeytin, peynir, domates, kırmızı biber..

öğle
ızgara tavuklu salata ve ayran

akşam
ızgara et, salata, ayran.. eşim ve oğlum için mısırlı pilav yaptım etin yanına, çok sevdiğim bu pilavı da yemedim valla.. ama insanın sevdiği bir yemeği pişirip de yiyememesi zor oluyormuş onu anladım..

tutkucum ne yaptın canım bugün eltinde?? yedin mi bakiim ikramlardan???
canımcım vallahi bugün azıttım ya çok fena yedim ama ihtiyacım varmış içim çok rahat..yarından itibaren çok sıkı tutucam bu işi .

cnm boynun alışkın değil sen hareketlerin ilk başta tamamını yapma azar azar yap boynun ağrıdığı an yere koy dinlendir..yada boynunun altına havlu koy tatlım sakın zorlama..

bende dün ve bugün spor yapamadım malesef..darısı diğer günlere inş..
eşinle sana iyi film izemeler bende eltimden şimdi geldim eşim çalıştı yeni aldı bizi..gelirken kuzeninide aldık geldik..şimdi playstation oynuyolar..:95::95:

tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:

ben bugun 4 mile yaptim ancak azeriyide kendime uydurdum bi kosturdum ki onu bizdeoh canima degsin yarin bacaklari tutmayacak hamlamistir kesin .yasasin kotuluk

Pilates bende bas ve boyun agrisi yapiyor.ama Leslie mi yaptim bugün
Bende bugün azittim,tozuttum,cozuttum.Her bi halti isledim Tutkuuuuuuu.ama hepsi Ganfed'in sucu.Ben suclu degilim,banane.O yapti yedirdi
tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:
Sekerli kayfeyi unuttun,hemide saat 21 de.
ben bugun 4 mile yaptim ancak azeriyide kendime uydurdum bi kosturdum ki onu bizdeoh canima degsin yarin bacaklari tutmayacak hamlamistir kesin .yasasin kotuluk
Heheeee bilemediinnn.Hamlamadim.Demin 3 mil daha yaptim naberrrr50 de mekik cektim hahaha hihihi hohoho:76:

merhaba kızlar yeni takım arkadasınız oldum sanırım

şimdi kısaca kendimden bahsedeyim 58 kiloyum hedefim 54 olmak 63 kilodan düştüm 3 ayda 58e sanırım kilom aşırı olmadığı için biraz daha zor kilo veriorum ben

hele şu sıralar daha da zorlaştı verilecek kilo azaldıkçaaa :97:

siz neler yapıosunuz kızlar farklı bişiy var mı ??? :26:

kırmızıgül beni takıma çağırdığın için teşekkür ederm cnm

rica etsem kurallarınızdan bahsedermisiniz biraz bana

Demek Kirmizi'min bahsettigi yeni arkadasimiz sensin.Hos geldin sefalar getirdin.Hep beraber verelim pis kara yaglari insallah.Ama senin sadece 4 kilon kalmis.Bisey degil.Dogru söylüyorsun,kilo azaldikca cok zor veriyorsun.Ben haftada yarim kilodan fazla veremiyorum artik,o da verirsem yani.Insallah paylasimin bol olur.Her gün en az 5 mesaj yazmak zorundayiz.Ben takip edicem herkesi.Eveeeeet duydunuz zilin sesini ve yaris baslasin

tmm cnmm yazarız tabiki ama ben gündüz çalışıorum o yüzden genelde gece gelirim ama bu demek olmuo ki gündüz hiç gelmicemmmm tam destek hep destek bişiy sorcam mesela regli günlerimiz de bildirim yapıomuyuz izinli mi sayılıoruz :26:

Yok öyle bir tatil yok canim.Regl günlerinde bile diyet yapiyoruz.Eger izinli olursak koyveririz Alimallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…