Kirmizi'cim tamamdir canim.Bundan sonra günlük mesajlari takip edicem.Kim hergün kac mesaj yazmis bakicam.Ve bisey unutmussun,3 kere uyarilicaklar ama 3. uyaristan sonra hala yazmamaya devam ederlerse diskalifiye olacaklar mecbur.Biz buraya sonucta destak alalim destek verelim diye üye olduk öyle degilmi.Kimse buraya bakmayacaksa kendi kendine ugrassin o zamn kilo vermekte.
Ayrica arkadaslar sizlerden kilo vermede yardimci öneriler fikirler sunmanizi istiyorum.Duydugunuz veya birinde gördügünüz seyleri paylasin.Veya günlük kilo disinda ilginc neler yasadiniz,bunlari paylasmanizi istiyorum.Kirmizi'ma elimden geldigince yardim edicem.Insallah sizlerde bizi üzmezsiniz.
Gunaydin canim...dun kurallari yazmak icin cok gec yattim...birde dun misafir vardi...nekadar sinir oldum..cocuklari herseye dokunuyor bozuyor hicc umurlarinda degil...sinir oldum ya..insan biraz bakar cocuklara...birde macc icin gelmisler dahada sinirr oldum...onlarin yuzunden cagatayima bakamadim...ahhh cagatay ahhh
yardimin icn saol canim...senide 2nci kaptan yardimcisi seciyorum azericim...takimda ben ve saferan olmazsa takim senin sorumlulugun altin
kizlar ben birazdan disariya cikicam....bugun ve yarinki menum sadece yogurtmalum 4.takimi yenmemiz lazim..rezil olmayalim
kizlar takimimizda artik daha disiplinli olacagiz...cunku kac gundur gozlemliyorum ve paylasim guzel olsada bazi arkadaslarin haber vermeden gunlerce foruma ugramadigini gordum ve ugrasadahi iki msj zor yazip cikiliyor...bu boyle devam edemez...hepimizin bir sorumlulugu var ailelerimiz cocuklarimiz var biliyorum, hepinizede saygi ..................................................................................................................................................
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) 3 GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN TOPIGE KATILMAYAN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
ve buarada ben vardiyeli calistigim icin biir hafta sabahciyim bir hafta aksam...sabahci oldugum haftalar cuma gunu listeyi kendim hazirlayip paylasima sunacagim..ama aksamci oldugum haftalar takimizidan bir arkadasimiz hazirlayacak listeyi , 2 yada 4 takimdan onay alacak ve ben engec 2de gelir gelmez listeyi paylasima sunarim..yooksa obur turlu listeyi bekledigim icin hem uykumu alamiyorum hemde spor yapamiyorum ve aksam 10a kadar calisiyorum. bu hafta cumagunun listesi Frangipani senin canim...yenilerden basliyorum ki..biz yokkende listeyi gec kalmadan paylasima ekleyebilmeniz icin.
bugün eltime gidicem misafirleri gelcek yardım edicem..inş ikramlardan yemem..pek umudum yok ama
bu rada günaydın herkese..bende dün akşamki maç dolayısıyla leslre yapamadım misafirler vardı..neyse fenerbahçe kazandı bol bol hopladım zıpladım lslie niyetine :)
iyi akşamlar.kimsecikler yook yine..
canımcım vallahi bugün azıttım ya çok fena yedim ama ihtiyacım varmış içim çok rahat..yarından itibaren çok sıkı tutucam bu işi .tutkucum ne yaptın canım bugün eltinde?? yedin mi bakiim ikramlardan???
ben de şimdi geldim egeyi uyutup ama kimsecikler yok canım... dün leslie yapamadım, bugün de
bugün biraz ebru şallının pilatesini yaptım karın ve kalça hareketleri.. ama karın hareketlerini yaparken boynumu çok zorladım sanırım, başım ağrıdı acayip ben de yarıda bıraktım.. boynum ağrıyo şimdi..
yarın inşallah spor konusunda daha iyi bir gün olur..
tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:
canımcım vallahi bugün azıttım ya çok fena yedim ama ihtiyacım varmış içim çok rahat..yarından itibaren çok sıkı tutucam bu işi .
cnm boynun alışkın değil sen hareketlerin ilk başta tamamını yapma azar azar yap boynun ağrıdığı an yere koy dinlendir..yada boynunun altına havlu koy tatlım sakın zorlama..
bende dün ve bugün spor yapamadım malesef..darısı diğer günlere inş..
eşinle sana iyi film izemeler bende eltimden şimdi geldim eşim çalıştı yeni aldı bizi..gelirken kuzeninide aldık geldik..şimdi playstation oynuyolar..:95::95:
kırmızıgül bizi fena haşlıcak:18::18::18:
Pilates bende bas ve boyun agrisi yapiyor.ama Leslie mi yaptim bugünben de şimdi geldim egeyi uyutup ama kimsecikler yok canım... dün leslie yapamadım, bugün de
bugün biraz ebru şallının pilatesini yaptım karın ve kalça hareketleri.. ama karın hareketlerini yaparken boynumu çok zorladım sanırım, başım ağrıdı acayip ben de yarıda bıraktım.. boynum ağrıyo şimdi..
yarın inşallah spor konusunda daha iyi bir gün olur..
Bende bugün azittim,tozuttum,cozuttum.Her bi halti isledim Tutkuuuuuuu.ama hepsi Ganfed'in sucu.Ben suclu degilim,banane.O yapti yedirdicanımcım vallahi bugün azıttım ya çok fena yedim ama ihtiyacım varmış içim çok rahat..yarından itibaren çok sıkı tutucam bu işi .
cnm boynun alışkın değil sen hareketlerin ilk başta tamamını yapma azar azar yap boynun ağrıdığı an yere koy dinlendir..yada boynunun altına havlu koy tatlım sakın zorlama..
bende dün ve bugün spor yapamadım malesef..darısı diğer günlere inş..
eşinle sana iyi film izemeler bende eltimden şimdi geldim eşim çalıştı yeni aldı bizi..gelirken kuzeninide aldık geldik..şimdi playstation oynuyolar..:95::95:
Sekerli kayfeyi unuttun,hemide saat 21 de.tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:
Heheeee bilemediinnn.Hamlamadim.Demin 3 mil daha yaptim naberrrrben bugun 4 mile yaptim ancak azeriyide kendime uydurdum bi kosturdum ki onu bizdeoh canima degsin yarin bacaklari tutmayacak hamlamistir kesin .yasasin kotuluk
merhaba kızlar yeni takım arkadasınız oldum sanırım
şimdi kısaca kendimden bahsedeyim 58 kiloyum hedefim 54 olmak 63 kilodan düştüm 3 ayda 58e sanırım kilom aşırı olmadığı için biraz daha zor kilo veriorum ben
hele şu sıralar daha da zorlaştı verilecek kilo azaldıkçaaa :97:
siz neler yapıosunuz kızlar farklı bişiy var mı ??? :26:
kırmızıgül beni takıma çağırdığın için teşekkür ederm cnm
rica etsem kurallarınızdan bahsedermisiniz biraz bana
Demek Kirmizi'min bahsettigi yeni arkadasimiz sensin.Hos geldin sefalar getirdin.Hep beraber verelim pis kara yaglari insallah.Ama senin sadece 4 kilon kalmis.Bisey degil.Dogru söylüyorsun,kilo azaldikca cok zor veriyorsun.Ben haftada yarim kilodan fazla veremiyorum artik,o da verirsem yani.Insallah paylasimin bol olur.Her gün en az 5 mesaj yazmak zorundayiz.Ben takip edicem herkesi.Eveeeeet duydunuz zilin sesini ve yaris baslasin
tmm cnmm yazarız tabiki ama ben gündüz çalışıorum o yüzden genelde gece gelirim ama bu demek olmuo ki gündüz hiç gelmicemmmm tam destek hep destekbişiy sorcam mesela regli günlerimiz de bildirim yapıomuyuz izinli mi sayılıoruz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?