Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

önemli değil canım goncayı bekledim sabahdan işi varmıstı dün bildirmişti ama emin olmak istedim yinede işte...

sengili leslie yarısı arkadaslarım ben yarısdan cekilmek durumundayım malesefki..
dizimi incilttim..bu hafta plates ve call yapıcam mecburenn sonraki haftalarda görüşürüzz

uzuldum gecmis olsun canim sorun degil iyilesince gel devam ederiz .bern bugun yine yaptim leslie yi ama daha fazla oldu galiba cunku pc ikide bir dondu o tekrar yukleyene kadar ben devam ettim yani bugun daha fazla kalori yaktim yasasin

geçmiş olsun meyvecim, iyileş bir an önce..

kimse neden ne yediğini yazmıyo acaba?? ben yazayım ama akşam menüm henüz belli değil..

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, taze nane, zeytin ezmesi ve peynir

öğlen
ızgara sebzeli salata ve ayran (bu çengelkö ayranıymış, içinde salatalık, taze nane ve fesleğen de vardı) yaz için ideal yani..

akşam
mercimek yemeği, salata ve yoğurt..

ben bugün leslie yapmak istiyorum ama akşam maç da var, onun bitmesini beklersem çok geç olur.. neyse inşallah yapıcam bir şekilde, yarış başladııııııııı

geçmiş olsun meyvee...
doğa sen ne yaptın hastane işini iyisin inş.....

azeriii birşey çıkmadığına sevindim canım... geçmiş olsuuun....

Son düzenleme:
gecmis olsun canim
canlarımmm kutlarım sizi derece almıssınız bunu her hafta görelim sekerlerimm

ohhh be sonunda 3cuncude olsak dereceye girdik.....sira birincilikte insallah

kizlar unutmayin 4.takimla yarisa girdik...bu hafta hem cuma yarismasi hemde takim yarismasinda birinci olmamiz lazim kizlar...sakin bozmayin diyetleriniziiiiiiiiiiii

bastirin arkadaslar bu hafta birinci olacagiz lesli ile kosaraktan

ben sabah iki dilim diet ekmegi yedim bi domates ve 4 tane zeytin
oglen ispanak ve yogurt yedim
aksama da ispanak yiyecem tabi oglende aksamda ekmeksiz olacak .ekmek yedigim zam,an cok kilo aliyom

Ayyy caniiim.Kiz ne oldu,niye oldu,nasil oldu?Gecmis olsun
uzuldum gecmis olsun canim sorun degil iyilesince gel devam ederiz .bern bugun yine yaptim leslie yi ama daha fazla oldu galiba cunku pc ikide bir dondu o tekrar yukleyene kadar ben devam ettim yani bugun daha fazla kalori yaktim yasasin
Vayyyyy kiz sen uctun uctun.Yarin gelicem ya,beraber yapalim heeee
geçmiş olsun meyvee...
doğa sen ne yaptın hastane işini iyisin inş.....

azeriii birşey çıkmadığına sevindim canım... geçmiş olsuuun....
Tesekkür ederim canim.$ükür Allah'a

bugün yediklerim
ac karnina:4 kuru kayisi
sabah:1,5 dilim cavdar ekmegi,1 kk beyaz peynir,salatalik,2 isirik cikolata
ara:1 müsli bar,cikolatali
öglen:1 salatalik,1 kk beyaz peynir
aksam:zeytinyagli taze fasülye,1 bardak sarmisakli yogurt,4 kasik etli pilav,1 tabak tarhana corbasi

bugün tam 4 saat carsi gezdim.aksam 10 a kadar arkadastaydim,Leslie teyzemle bulusamadik maalesefAma 4 saat carsi gezmegi spor saydim bugünlük.Pazar günü 13. evlilik yildönümümüz.Esime S.Oliver'den kemer Esprit'dende cüzdan aldim.Insallah begenir.

kizlar takimimizda artik daha disiplinli olacagiz...cunku kac gundur gozlemliyorum ve paylasim guzel olsada bazi arkadaslarin haber vermeden gunlerce foruma ugramadigini gordum ve ugrasadahi iki msj zor yazip cikiliyor...bu boyle devam edemez...hepimizin bir sorumlulugu var ailelerimiz cocuklarimiz var biliyorum, hepinizede saygi duyuyorum ama ben haftada 45 saat calisiyorum.aileme bakiyorum her islere ben kosuyorum ve yaninda sizlere kaptanlik yapmaya calisiyorum..lutfen sizlerde biraz daha ozen gosterin.eger girmeye vaktiniz yoksa enazindan izin alin..ama habersiz kalmayin..kimseyi kirmadan guzel vakit gecirmek ve fazlaliklarimizdan kurtulmak istiyorum sadece..umarim kimseyi kirip incitmemisimdir..

ve buarada ben vardiyeli calistigim icin biir hafta sabahciyim bir hafta aksam...sabahci oldugum haftalar cuma gunu listeyi kendim hazirlayip paylasima sunacagim..ama aksamci oldugum haftalar takimizidan bir arkadasimiz hazirlayacak listeyi , 2 yada 4 takimdan onay alacak ve ben engec 2de gelir gelmez listeyi paylasima sunarim..yooksa obur turlu listeyi bekledigim icin hem uykumu alamiyorum hemde spor yapamiyorum ve aksam 10a kadar calisiyorum. bu hafta cumagunun listesi Frangipani senin canim...yenilerden basliyorum ki..biz yokkende listeyi gec kalmadan paylasima ekleyebilmeniz icin.

Azericim senden bir ricam var...gunde 5msj zorunlugu var artik takimimizda...bol paylasimda bulunan biri olarak sen ricam, ister gunluk alirsin ister haftalik, artik nasil istersen..kizlarin 5msj zorunluguna uymalarini takib etmek.

11 mart-18 mart paylasim listesi

tutku...17-3- sadece 2 msj
16-3- 1 msj
15-3- 2 msj
14-3- 4 msj
11-3- 9 msj
paylasimlarin cok az canim, pazartesiden itibaren 5 msj zorunlulugu var artik
lutfen biraz daha ozen goster canim

Azerim...tebrik ediyorum seni
canim paylasimlarin cok guzel.
(okadar cok ki saymakla bitmedi.)
ve burada bolca vakit geciriyorsun.
boyle devam edersin insallah.

Ceyce...bugun sadece kilo bildirimine gelmissin
17-3- hic msj yok
16-3- 1 msj
15-3- 2 msj
14-3- 3 msj
11-3- 6 msj
10-3- 2 msj
hata yapmamak icin senin gecmisine biraz daha fazla baktim
bu hafta cocugunda hastaydi ondan az paylasimda bulunmussundur
diye dusunuyorum..ve bu haftaya gozumu kapaniyorum..ama senden
daha fazla paylasimda bulunmani istiyorum canim..

cemre...17-3- 1 msj
16-3- hic msj yok
15-3- 1 msj
14-3- 1 msj
11-3- 2 msj
KATILIMIN COK AZ CEMRECIM...lutfen pazartesi gununden itibaren
daha fazla paylasimlarda bulun...pazartesiden itibaren gunde
5 msj zorunlugu var artik.cunku boyle ne bizim sana bir faydamiz
destegimiz var nede bizim sana..

saferan.17-3- 2 msj
16-2- 3 msj
15-3- 3 msj
14-3- 18 msj
13-3- 3 msj'
11-3- 1 msj
son hafta paylasimin cok az canim...sende dikkat edersen sevinirim.
sonucta bizim ornek olmamiz lazim:18:

frangipani ve gafed...paylasimlarinizdan cok memnunum kizlar..ilk gafed'de
tereddut ettim ama sonradan bol paylasimlarda bulundun..boyle devam edin kizlar.

julliet..canim senin paylasimlarina baktim ve bugun disinda enson 14-3 foruma msj
yazmissin ondan oncede 11-3..yani paylasimlarin cok az canim...ama yani sira 2010
anne topiginde bolca katilimlarda bulunmussun. senden istegim oraya gosterdigin
ozeni burayada gostermen..

kirmizigul..benim paylasimimda iyiymis

doga.. senide tebrik ediyorum canim..paylasimin cok guzel..encok foruma katilanlar
arasindasin

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. bundan 3u menuleriniz ve 2si enazindan arkadaslara bir yorum
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.gunde enaz yarim saat spor.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) 3 GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN TOPIGE KATILMAYAN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

ohh ohh devam et canim boyle..yaza kadar 1gr fazlalik olmaz bu gidisle sende
canim yanlis hatirlamiyorsam sen monti diyeti yapiyorsun ve ben kurallarini bilmedigim icin menune yorum yapamiyorum.ama meyvem gelince yorum yapar..ama kimse menu yazmiyor haklisin bende dahil ama bu pazartesinden itibaren zorunlu artik

kızlar hepinizi kutluyorum.. çok güzel kilo vermişsiniz... ben ancak aldıklarımı verdim.... gülüm sen ne yapıyosun bu kadar çok veriyorsun akupunkturun etkisimi....

evet saferanim, akapunkturdan..yoksa kolay kolay kilo veremiyorum...kulagimda 8 adet gnem var..ve en onemliside ekmek haftada bir 3 dilim yiyorum..ve sporumuda duzenli yapiyorum daha dogrusu enazindan haftada iki defa 7.5 km yurumeye calisiyorum..sen sikma canini canim...listelerin guzel biraz fazla hareket edersen sendede gider kilolar...ama ekmegi cok ozluyorum...cagatayimi dusunup ekmegi unutmaya calisiyorum

Son düzenleme:

tmm cnm afta havalar çok güzeldi ben hergün dışardaydım ondan paylaşımda az bulndum..önceki haftalar böyle bi sıkıntı yoktu benden yana..bundan sonra daha çok paylaşımda bulunmaya çalışrım..tabi bebekte olunca iş dahada zorlaşıyor.fırsat buldukça uyudukça giriyorum..

bugün eltime gidicem misafirleri gelcek yardım edicem..inş ikramlardan yemem..pek umudum yok ama
bu rada günaydın herkese..bende dün akşamki maç dolayısıyla leslre yapamadım misafirler vardı..neyse fenerbahçe kazandı bol bol hopladım zıpladım lslie niyetine :)

günaydın arkadaşlar ben 4 takımdan ara ara gelip ne yaptığınıza nasıl kilo alıp yenildiğinize bakacağım:)))))))))))
şaka bir yana inş birlikte kurtuluruz bu kilolardan

günaydın arkadaşlar ben 4 takımdan ara ara gelip ne yaptığınıza nasıl kilo alıp yenildiğinize bakacağım:)))))))))))

Günaydin.Demek nasil yenildigimze bakacaksin haaaaaAma biz yenicezz.Cünkü pazartesinden itibaren dahada kurallasiyoruz heheeee.
Aynen $aka bir yana insallah beraber kurtuluruz kilolardan.Bir milimetre dahi cikintimiz fazlaligimiz kalmaz.Uwwwww ne güzel olur yaaaaa

Kirmizi'cim tamamdir canim.Bundan sonra günlük mesajlari takip edicem.Kim hergün kac mesaj yazmis bakicam.Ve bisey unutmussun,3 kere uyarilicaklar ama 3. uyaristan sonra hala yazmamaya devam ederlerse diskalifiye olacaklar mecbur.Biz buraya sonucta destak alalim destek verelim diye üye olduk öyle degilmi.Kimse buraya bakmayacaksa kendi kendine ugrassin o zamn kilo vermekte.
Ayrica arkadaslar sizlerden kilo vermede yardimci öneriler fikirler sunmanizi istiyorum.Duydugunuz veya birinde gördügünüz seyleri paylasin.Veya günlük kilo disinda ilginc neler yasadiniz,bunlari paylasmanizi istiyorum.Kirmizi'ma elimden geldigince yardim edicem.Insallah sizlerde bizi üzmezsiniz.

canim az girdigini gorunce teruddutte kaldim..cunku nezaman girsem goruyordum seni..ama demekki bu hafta boyle olmus... aman eltinde dikkat et...4 takimla yarisa girdik..yenilmeyelim...bak takima cansusda gelmis
4.takimin cansusu sensin ozaman
gunaydin akrep ablacimm
Gunaydin canim...dun kurallari yazmak icin cok gec yattim...birde dun misafir vardi...nekadar sinir oldum..cocuklari herseye dokunuyor bozuyor hicc umurlarinda degil...sinir oldum ya..insan biraz bakar cocuklara...birde macc icin gelmisler dahada sinirr oldum...onlarin yuzunden cagatayima bakamadim...ahhh cagatay ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…