• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhh nerde canım bebeklikleri hariç daha görmedim 9 da yattıklarını maşallah seninkilere aman nazar değmesin

23:00 de yattıysa erken geliyor bana tabi o saate kadar benim pil bitiyor canları sağolsun
Aynı benimkiler bide okula gidiyorlar nasıl dayanıyorlar yaa
babada geç gelince YOk babamızla uyuyacağız YOk şu bitsin 12 yi bulduruyorlar bazen ne haliniz varsa görün deyip bırakıyorum pes ettim gali
Görüyorum canım görüyorum ... Ben zaten tarafsızlık ilkesi ile artık tellioğlu dürtücülüğünü çok yapamam :))

Dely seferoğlunu ne kadar dürterse bende telli yi o kadar :rolleyes:

TELLİOĞULLARI sana emanet doktor(um) :KK68:
sütten ağzı yanan doktorumu parantezli yazarmış (: (: (:

Valla şu fotolardaki iki kadından hangisi olmak istediğimiz çok belli arkadaşlar . Bu lutuf bize havadan gelmeyeceğine göre ...

dikkat edeceğiz :KK51::KK51:
ben öyle kısa saçlı olmak istemiyorum onun için yiycem:KK70::KK70::KK70:

tellioğulları zafer rehaveti yokkkkk.ben vuruldum kanlar içindeyim,(regl oldum da)sağlamlar koşsun.
sanki çörekotu yağı tatlı isteğini alıyor.yoksa cuma günü korkusundan mı regl krizine girmedim henüz.girmeyide düşünmüyorum.hemen gidip ananas alıyorum,ananas yogurt candır.

@kelebekolacam instagramda bide 61 kilo veren mevsimlerden Paris diye ay ben şok ben pişman 10 yılım boşa geçmiş Allah ım zarardan erken dönmeyi nasip et bize yarabbi
hemen bakıcam ben de :KK8:
40kilonasılgider i ben de takip ediyorum . nerdeyse aynı zamanlarda başlamıştık

aaa buarada hep yazmayı unutuyorum ben sabahları 1 çaykaşıgı keçiboynuzu özü içiyorum 3 gündür ondan belkide bu delilik.
hiç hasta gibi değildim dimi.
cocuklara diye aldım baktım koca da hasta ee kim bakacak bu cocuklara enerji olsun diye bi fırt cekiyom sabahları.

walla kimse kendini kandırmasın incecik olup sülün gibi dolaşmanın tadı hiçbirşeyde yok.aaa ne kadar zayıflamışsın denince size bi küçük beden daha iyi olur deyince yaşpasta yemiş gibi olunur.

IMG_7504.webp

Bu anneanne gibi demi

IMG_7503.webp

IMG_7505.webp

merhaba arkadaslar dubku menum
sabah: 2 haslanmis yumurta 1 bardak sekersiz cay
ara : 1 tane yesilcay
ogle: tonbalikli salata ve bir kase yogurt
ara sekersiz az sutlu nescafe
aksam 1 kupa domates corbasi ve kase kadar yogurt
su az 1.5 lt
bir yesil cay daha