bana kalsa ton balık + salata yerdim canım . ama bamya + yoğurt daha uygun olur :)akşama ne yesem
yogurt+bamya
yogurt+2 ymk müsli
salata+ton balık
(öglen tavuk salata yedim )
yogurt bamya:)akşama ne yesem
yogurt+bamya
yogurt+2 ymk müsli
salata+ton balık
(öglen tavuk salata yedim )
Salata ton balığıyogurt bamya:)
Kızlar instagramda 40 kilo nasıl gider diye biri var.motivasyon için öneririm.ve de çok aktif bayan.her gün mutlaka paylaşım yapıyor
adını söyle takip edelim kaptanımAnam kadının sayfası sayemizde iyice hit olacak ...Burda takipçileri çok nisam
Hıhhh kaptanınız da zamanında 38 kilo verdi .....kimse takip etmiyor beni
Anam kadının sayfası sayemizde iyice hit olacak ...Burda takipçileri çok nisam
Hıhhh kaptanınız da zamanında 38 kilo verdi .....kimse takip etmiyor beni
Ausencia sen bizim herşeyimizsinn aç bir instagram takip etmezsek 100 kilo olalımmm
adını söyle takip edelim kaptanım
Ausencia sen bizim herşeyimizsinn aç bir instagram takip etmezsek 100 kilo olalımmm
Kızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
geçmiş olsun canım .Kızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
ne güzell valla :))İyice duygusala bağladım haaa ..
Yusufun arkadaşı ödev getirmeye geldi ... yusufla kendisinin resmini çizmiş okulda . Yusufta uyuyordu , baş ucuna koydu ..uyanınca bunu görsün ilk dedi ...
Aus teyze zırıl zırıl
ne güzell valla :))
daha iyi oldu mu yusuf beyler :)
Ben geldiiim 60 dk eliptik ve 35 dk diğer sıkılaştırma egzersizleri yapıldı endorfin salgılandı mutlu olundu duşa girildi şimdi de namaz eda vakti çok mutluyum çok ne olur Allah ım bozulmasın
Darısı hepinize olsun inşallah
Spor un tutkuya dönüşmesi yolunda hızla ilerliyorum valla 60 dk nasıl geçti anlamıyorum eskiden böyle Zevk almıyodum 3 senedir yatıyordu
Hiç bilgim yok, bakalım dokyor ne diyecekGeçmiş olsun gülüm ya ... soyadan soya içeren ürünlerden uzak duracağıı biliyorum bir tek .
Evet canım takip ediyorumgeçmiş olsun canım .
arada tahlil yaptırıyorsun anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?