- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
T3-T4 nasıl?Bende öyle düşünüyorum, geçen normaldi simdi 10.3 6 olmuş
10 çok mu yüksek en üst sınır 4.2Stres de çok büyük etkenmiş kuzucum tiroid konusunda. İhmal etme takibine devam et canım
Benimki 0,0001in altındaydı. T3 ve T4üm yüksekti10 çok mu yüksek en üst sınır 4.2
Hiç bilgim yok
Tıp merkezinde yaptırdım kontrol amaçlı şimdi dahiliye ye randevu aldım 8 ine verdiBenimki 0,0001in altındaydı. T3 ve T4üm yüksekti
Doktora göstermedin mi sonucu?
Eski sağlam aus olsam ..kar kış demem bende masumum ... Ama hastalanıp yatmaktan ödüm kopuyor ... Spor bana da bahara
Sen yürümeye devaaaam
Kızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
Geçmiş olsun canım2.53-t3
1.29-t4
Bunlar normal
Hayır kullanmadim öyle etkileyecek ilaç falanGeçmiş olsun canım
Benim aklıma direkt T3 T4 gelmişti onlar düştüyse tsh yükselmiştir diye ama normalmiş. Belki vücudun tiroit hormonu yetersiz sanıp daha çok üretmek için tsh yükselmiştir tiroit hormonu direnci diye bi şey var mı bilmiyorum basit bi mantık kurdum sadece :/
Son zamanlarda ilaç kullandın mı ilaçlar da tahlil sonuçlarını etkileyebilir
bir de beğendiğim 65hedef var. menüleri güzel canımcydnz_1 canım sanırım takip ettim seni
ervahafsa sabit çıkman kafana takılıyordu ya ; bugün biraz geçmiş haftalarını inceledim senin .
Tartı değişikliği haftan hariç zaten 200 gr - 600 gr arası ... yani hiç büyük şaşman sapman yok . Haftada ortalama 400 gr.
600 gr verdiğin bir hafta var . Oradaki menülerini inceledim . O hafta son bir gün niyetliymişsin ...diğer 2 gün roxenle patates / salata diyeti yapmışsın . İlk 4 günde şimdi ne yiyorsan onu yemişsin .
Yani kuzum senin metabolizmadan benim anladığım , ayda 2-3 kilo verebiliyor kolayca ama fazlası bu düzende yok .
Arttırmak istiyorsan spor ekleyeceksin . O zaman haftada 600-700 ortalamasını yakalarsın diye düşünüyorum .
Ooooo maşallahh hızlısınnn dohtorummm bir yorgunluk kahvesii hakettin zannımcaaaAyy çok yoruldum isten AVM ye avm den ev e evden pazarayemek yap anca oturdum.
cok sagol aus cum bu arada 3 ve 4. gun cok gtmezmi acaba
analizeeeeee gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?