Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eski sağlam aus olsam ..kar kış demem bende masumum ... Ama hastalanıp yatmaktan ödüm kopuyor ... Spor bana da bahara

Sen yürümeye devaaaam

bacım Ausencia um eskiden bende çok yürüdüm ama
şimdi 5:30 da çıkılmıyor balkona bee hani bi 8-9 olsa neyse birde iş telaşı binince arkasına
yoksa ikizler küçükken sabaha kadar uyumaz sabahta 7 de gideridm yürümeye

Kızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine

2.53-t3
1.29-t4
Bunlar normal
Geçmiş olsun canım
Benim aklıma direkt T3 T4 gelmişti onlar düştüyse tsh yükselmiştir diye ama normalmiş. Belki vücudun tiroit hormonu yetersiz sanıp daha çok üretmek için tsh yükselmiştir tiroit hormonu direnci diye bi şey var mı bilmiyorum basit bi mantık kurdum sadece :/
Son zamanlarda ilaç kullandın mı ilaçlar da tahlil sonuçlarını etkileyebilir

Hayır kullanmadim öyle etkileyecek ilaç falan

ervahafsa sabit çıkman kafana takılıyordu ya ; bugün biraz geçmiş haftalarını inceledim senin .

Tartı değişikliği haftan hariç zaten 200 gr - 600 gr arası ... yani hiç büyük şaşman sapman yok . Haftada ortalama 400 gr.

600 gr verdiğin bir hafta var . Oradaki menülerini inceledim . O hafta son bir gün niyetliymişsin ...diğer 2 gün roxenle patates / salata diyeti yapmışsın . İlk 4 günde şimdi ne yiyorsan onu yemişsin .

Yani kuzum senin metabolizmadan benim anladığım , ayda 2-3 kilo verebiliyor kolayca ama fazlası bu düzende yok .
Arttırmak istiyorsan spor ekleyeceksin . O zaman haftada 600-700 ortalamasını yakalarsın diye düşünüyorum .

N Nana tek başına çokta anlamlı değil kafana takma.gerekirse testi tekrar ederler.
Troid hormonları stresten de etkilenir.
Hipotroidinde olabilir T3 T4 du dengelemek için TSH yüksek kalmak zorunda kalmış olabilir.ileri test ve ultrason gerekebilir.

analizeeeeee gellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…