spor ve duştan sonraki o rahatlama hissine ben de bayılıyorumBen geldiiim 60 dk eliptik ve 35 dk diğer sıkılaştırma egzersizleri yapıldı endorfin salgılandı mutlu olundu duşa girildi şimdi de namaz eda vakti çok mutluyum çok ne olur Allah ım bozulmasın
Darısı hepinize olsun inşallah
Spor un tutkuya dönüşmesi yolunda hızla ilerliyorum valla 60 dk nasıl geçti anlamıyorum eskiden böyle Zevk almıyodum 3 senedir yatıyordu
Kuzucum gecmis olsun uzulme ömür boyu ilac kullanicam ben de. Rabbim beterinden korusun. Dr.a git bakalım ne diyecek canım. Belki gecici bir durumdur.Kızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
Oyyy guzel yurekli cocuklar ♡♡♡♡ yerim ben onları ki. Zırıl zırıl ağlayan güzel anneyi de severim ben ♡♡♡♡İyice duygusala bağladım haaa ..
Yusufun arkadaşı ödev getirmeye geldi ... yusufla kendisinin resmini çizmiş okulda . Yusufta uyuyordu , baş ucuna koydu ..uyanınca bunu görsün ilk dedi ...
Aus teyze zırıl zırıl
Çok tşk ederim canım haftasonuna kutlayacağız inşallah salmamHerkese günaydın yoldaşlarım
Bende kocayı işe küçüğü kreşe gönderdim büyüklerle kahvaltı edicem
@kelebekolacam sen çocukları kime bıraktın malum Teog var
@Dersaadet_ canım gözün aydın regl olmuşsun.sen orda sabahlayınca yurt günlerim geldi aklıma çok sabahlardık bizde şimdi o günleri anıp ahh çekiyorum çok güzel günlermiş
T tuba52 canım bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar olsun bugün salma sakın
Bende öyle düşünüyorum, geçen normaldi simdi 10.3 6 olmuşKuzucum gecmis olsun uzulme ömür boyu ilac kullanicam ben de. Rabbim beterinden korusun. Dr.a git bakalım ne diyecek canım. Belki gecici bir durumdur.
Canım geçmiş olsun ni baktır da bize söyle bakalım sonuçlarını niye öyle oldu ki
bunun yani sira verilen kilo
baslangic: 72.600
1. gun -400
2. gun - 500
71.700 le ucuncu gune baslamis oldum arkadaslar)
Evet ablam yaza kimse beni tanıyamayacak hep o işvermeyen işverenlerin yüZünden oldu hırslandırdılar beni aynı kötü evsahibş kiracıyı ev sahibi yapar hesabıAminnnn .
Ahum nasıl seviniyorum böyle diyete / spora dört elle sarılmana ya
Aynen devam tatlım . Yaza podyuma çıkmaya hazır ve nazır olacağız
Etmem ablam, gecenkinde normadi , belki yanlışlık mı oldu diye tekrar isteyecegim yada kendi neden olduğunu anlayıp beni yönlendirirCanım inanılmaz sevindimmm . Bende 3 ve 4 günler şov yapmıştı tartı ...bakalım sende ne olacak .
Dahiliye seni en doğru şekilde yönlendirecektir tatlım .
İhmal etme ha sakın .
Evet ablam yaza kimse beni tanıyamayacak hep o işvermeyen işverenlerin yüZünden oldu hırslandırdılar beni aynı kötü evsahibş kiracıyı ev sahibi yapar hesabı
Etmem ablam, gecenkinde normadi , belki yanlışlık mı oldu diye tekrar isteyecegim yada kendi neden olduğunu anlayıp beni yönlendirir
kkızlar valla bende geçen sabah uyandım, spora çıkayım bakona diye 5:45 te ay hava nasıl nasıl sogukkkkk
nisan mayıs gibi ancak yapılır sabah balkonda sporr o yüzden akşama ayarlamam lazım spor işini yine
bir haftadır yürümüyorum cumadan sonra yine başlıycammm
Dönem dönem değerlerde oynamalar olabiliyor , detaylı sorar o şimdi ..tsh ı etkileyen ne yedin ne içtin neye üzüldün
İnşallah canım
Stres de çok büyük etkenmiş kuzucum tiroid konusunda. İhmal etme takibine devam et canımKızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
Maşallah ahucumBen geldiiim 60 dk eliptik ve 35 dk diğer sıkılaştırma egzersizleri yapıldı endorfin salgılandı mutlu olundu duşa girildi şimdi de namaz eda vakti çok mutluyum çok ne olur Allah ım bozulmasın
Darısı hepinize olsun inşallah
Spor un tutkuya dönüşmesi yolunda hızla ilerliyorum valla 60 dk nasıl geçti anlamıyorum eskiden böyle Zevk almıyodum 3 senedir yatıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?