Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor ve duştan sonraki o rahatlama hissine ben de bayılıyorum
insan gerçekten kendine nasıl mutlu hissediyor. :)

Oyyy guzel yurekli cocuklar ♡♡♡♡ yerim ben onları ki. Zırıl zırıl ağlayan güzel anneyi de severim ben ♡♡♡♡

Çok tşk ederim canım haftasonuna kutlayacağız inşallah salmam

bunun yani sira verilen kilo
baslangic: 72.600
1. gun -400
2. gun - 500

71.700 le ucuncu gune baslamis oldum arkadaslar)

Canım inanılmaz sevindimmm . Bende 3 ve 4 günler şov yapmıştı tartı ...bakalım sende ne olacak .

Ausencia kız abla baktimda hiç yememisim soya ürünlerini

Dahiliye seni en doğru şekilde yönlendirecektir tatlım .

İhmal etme ha sakın .

Aminnnn .

Ahum nasıl seviniyorum böyle diyete / spora dört elle sarılmana ya

Aynen devam tatlım . Yaza podyuma çıkmaya hazır ve nazır olacağız
Evet ablam yaza kimse beni tanıyamayacak hep o işvermeyen işverenlerin yüZünden oldu hırslandırdılar beni aynı kötü evsahibş kiracıyı ev sahibi yapar hesabı

Canım inanılmaz sevindimmm . Bende 3 ve 4 günler şov yapmıştı tartı ...bakalım sende ne olacak .

Dahiliye seni en doğru şekilde yönlendirecektir tatlım .

İhmal etme ha sakın .
Etmem ablam, gecenkinde normadi , belki yanlışlık mı oldu diye tekrar isteyecegim yada kendi neden olduğunu anlayıp beni yönlendirir

Evet ablam yaza kimse beni tanıyamayacak hep o işvermeyen işverenlerin yüZünden oldu hırslandırdılar beni aynı kötü evsahibş kiracıyı ev sahibi yapar hesabı

Kız tövbeler olsun da ...içimden okurken iyi ki vermemişler diye geçti

Sen dur hele ... 70 lere geldin mi bommmba

kkızlar valla bende geçen sabah uyandım, spora çıkayım bakona diye 5:45 te ay hava nasıl nasıl sogukkkkk
nisan mayıs gibi ancak yapılır sabah balkonda sporr o yüzden akşama ayarlamam lazım spor işini yine
bir haftadır yürümüyorum cumadan sonra yine başlıycammm

Eski sağlam aus olsam ..kar kış demem bende masumum ... Ama hastalanıp yatmaktan ödüm kopuyor ... Spor bana da bahara

Sen yürümeye devaaaam

Maşallah ahucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…