Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim ya melek kalplim

Allahım razı olsun , yine ağlama vanaları açıldı

Evet biz bugün dinlenir dedik kapatanice oturup bizle uğraşmış.
bu arada aklına gelmişken unutmadan gaps diyetini duydun mu Ausencia .

Yattığım yerde vakit geçti kelebeğim , her hafta yapmam :))

Ya şimdi baktım da adını bilmiyormuşum sadece . Yoksa dr um buna benzer bir beslenme düzeni vermişti zamanında . %99 tam tutulumlu idi , 2 senede sadece rektum da %3 iltihap kalmıştı . Ve ben uzun zamandır kolonoskopi ihmal ediyorum

@fatmanurkaya abla nereye gidiyorsun.birbirimize diyet kardeşliği yapalım yarışalım

Bende teklif ettim bunu @fatmanurkaya ya teklif ettim valla sana sormadan ..kilonuz çok yakın .
Birbirinizin menülerini sürekli takip edip , haftalık yarış iyi gelecektir ikinize de

Ya sizler ne güzel kalpli insanlarsınız yaaa

Hepinizi kocamaaaaaaaaaan

Canim benim Allah razi olsun Dualarin icin sagolasin canim. Aglattin beni kızzz canısı Henuz olmadim ama eli kulaginda tatlim Hayirlisi Rabbimden Rabbim senin de ne muradin varsa versin tatlim

Son düzenleme:
Oyyy kuzumm o senin guzel kalbin benim de vanalar acildi yine sizin o guzel yureginizden seviyorum hepinizi yaa. Rabbim iyi ki sizlerle denk getirdi beni

Masummmmmmmmmmmmm lüplettin mi şehriye çorbasını ?

Benimki de pişiyor şu an

Nare83

cnm evet zaten az yapmışlar çorba kasesi tam dolu dgeilde şehriyeside azdı, ben nceden çorba bile içmiyordum ya insanın içisni ısıtıyor yaaa sıcscık dayanamıyormm içiyorum artık

yarınki menüye gel

tarhana çorba, lazanya, salata

perşembe :

sabah :
haşlanmış 2 yumurta
domates
peynir
kahve

öğle :
2 minik yulaf kepekli gözleme ( peynir + dereotlu )
ayran

akşam :
ton balıklı salata

su: 3 litre kadar

spor: 20 dk eliptik + 60 dk yürüme

Bende Betulina mla paralel gideyim diyorum ama yavrum herzaman ki gibi çok sosyal çok meşgul. Seviyom seni betullll
biri beni watstan mı takip ediyor Yoksa bukkadann meşgul olduğumu nerden bilecek değil mi Evet Yasemin gerçekten çok meşgulum, burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum sizi çok seviyorum sizi, buradaki muhabbetim interaktif, bana çok iyi geliyorsunuz

Oyyyyyyy o nasıl menüüüüüüüüü

Lazanya'yı unut bence ...misss gibi tarhana ve salata

Tadelle kolisini okudum yavrum da ...yemeyeceğine göre facia falan değil diye düşündüm

Telliogullari tel Şehriyeye teslim oldu

Bende ki de arpa şehriye .Üstelik içmedim de

Özel mesaj kutunu arada bir yokla

kız ben de heppiiinizi seviyorum

Haftalık karneni bulup oku geçmişte

17 itibarıyla ağzıma su hariç kilit vuruldu .Onu da bir iki bardak belki içerim .

Perşembe Menü Bildirimi

Sabah

2 kk yağsız peynirli kepekli tost
Bol maydanoz
1/2 domates
Yeşil çay

Ara

1 mandalina
Küçük kase yağsız yoğurt

Öğle

1 tavuk göğüs haşlanmış
1 kase salata

Ara

Pul biberli / limonlu / sarımsaklı yoğurt

Akşam

Peynirli salata / içine kırılmış 2 sunta(eti form)

Su 1.4 lt
Spor yok .

kaptanım clintinimmm Ausencia valla lazanyayıda çok zalım yapıyorlar bende çorbayı azcık içsem,
küçük bir dilim lazanya yesemmm ,salata yesem diye düşünmüştüm bol kıymalı az katlı oluyor lazanya,
ımmmmmm şeyyyy azda beşamel tabiii,çorbayı es geçerim belki direkkk

çorbada tarhana hani çok masum degillll bilemedimm

tatellede şekersiz olan 0,5 şeker 20 gr 87 kaloriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…