Ausencia ellerine sağlık ne çok uğraşmışsın canım. Hakkını helal et. Güzel yorumun için teşekkür ederim tatlımmm
Ben her perşembe gecesi sağlık açısından da müsait olursam, Rabbim kabul ederse Yasin-i Şerif okurumbu gün regl ihtimaline karşı erken okudum. Oya teyzemin, Nanamın babası Bayram amcamın da ruhları için okudum. Rabbim kabul etsin inşaAllah Nurlar içinde yatsınlar. Peygamber Efendimiz'e komşu olsunlar inşaAllah
Evet biz bugün dinlenir dedik kapatanice oturup bizle uğraşmış.
bu arada aklına gelmişken unutmadan gaps diyetini duydun muAusencia .
@fatmanurkaya abla nereye gidiyorsun.birbirimize diyet kardeşliği yapalım yarışalım
saydin78 canım regl oldunmu aklım sende
Bu arada kızlar sabah namazında dua ettim sizlere hayırlı evlatlar,diğer arkadaşlarında gönüllerindekiler,ders çalışanlara da başarılar diledim.valla saydınım size dua ederken önce gözlerimden yaş geldi sonrada ağlamaklıyla güldüm kendi kendime dua ederken isimleri değil nicklerinizi söyleyince tuhaf oldu onun için güldüm "Allah ım saydına,deliye doluya hayırlı evlat, aeben e başarı,Nananais e hayırlı eş iş,dersaadete derslerinde kolaylık ....derken güldüm işte.Rabbim dualarımızı kabul etsin
Canim benim Allah razi olsunsaydin78 canım regl oldunmu aklım sende
Bu arada kızlar sabah namazında dua ettim sizlere hayırlı evlatlar,diğer arkadaşlarında gönüllerindekiler,ders çalışanlara da başarılar diledim.valla saydınım size dua ederken önce gözlerimden yaş geldi sonrada ağlamaklıyla güldüm kendi kendime dua ederken isimleri değil nicklerinizi söyleyince tuhaf oldu onun için güldüm "Allah ım saydına,deliye doluya hayırlı evlat, aeben e başarı,Nananais e hayırlı eş iş,dersaadete derslerinde kolaylık ....derken güldüm işte.Rabbim dualarımızı kabul etsin
Oyyy kuzumm o senin guzel kalbinCanım benim ya melek kalplim
Allahım razı olsun , yine ağlama vanaları açıldı
Yattığım yerde vakit geçti kelebeğim , her hafta yapmam :))
Ya şimdi baktım da adını bilmiyormuşum sadece . Yoksa dr um buna benzer bir beslenme düzeni vermişti zamanında . %99 tam tutulumlu idi , 2 senede sadece rektum da %3 iltihap kalmıştı . Ve ben uzun zamandır kolonoskopi ihmal ediyorum
Bende teklif ettim bunu @fatmanurkaya ya teklif ettim valla sana sormadan ..kilonuz çok yakın .
Birbirinizin menülerini sürekli takip edip , haftalık yarış iyi gelecektir ikinize de
Ya sizler ne güzel kalpli insanlarsınız yaaa
Hepinizi kocamaaaaaaaaaan
Oyyy kuzumm o senin guzel kalbinbenim de vanalar acildi yine sizin o guzel yureginizden seviyorum hepinizi yaa. Rabbim iyi ki sizlerle denk getirdi beni
Telliogullari tel Şehriyeye teslim oldu
biri beni watstan mı takip ediyorBendeBetulina mla paralel gideyim diyorum ama yavrum herzaman ki gibi çok sosyal çok meşgul. Seviyom seni betullll
kız ben de heppiiinizi seviyorumOyyy kuzumm o senin guzel kalbinbenim de vanalar acildi yine sizin o guzel yureginizden seviyorum hepinizi yaa. Rabbim iyi ki sizlerle denk getirdi beni
Canim dosya ekleden sonrada galeri hangi resimse onu tikliyorsunkızlar foto nasıl ekleniyrdu?
cnm evet zaten az yapmışlar çorba kasesi tam dolu dgeilde şehriyeside azdı, ben nceden çorba bile içmiyordum ya insanın içisni ısıtıyor yaaa sıcscık dayanamıyormm içiyorum artık
yarınki menüye gel
tarhana çorba, lazanya, salata
Telliogullari tel Şehriyeye teslim oldu
kız ben de heppiiinizi seviyorum
Oyyyyyyy o nasıl menüüüüüüüüü
Lazanya'yı unut bence ...misss gibi tarhana ve salata
Tadelle kolisini okudum yavrum da ...yemeyeceğine göre facia falan değil diye düşündüm
Bende ki de arpa şehriye .Üstelik içmedim de
Özel mesaj kutunu arada bir yokla
Haftalık karneni bulup oku geçmişte
Kiz valla ben de seviyorum cokkkkız ben de heppiiinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?