Antepia27
Insallah tekear deneyeceğim cok tesekkur ederim canım
@kuzularinannesi kızlar çok önemli bir sebebiniz yoksa bırakmayın, bırakınca toparlamak zor oluyor,bu aylar en güzel kilo verilecek zamanlar kaçırmayalım derim
ins canim yarinki durumu merak ediyorum:) bu arada emegine saglik liste icinBence olmaz . Çünkü zaten diyette olan bünye de ilk 2 gün iyi vermişsin . Üstelik regl şişi var şu an .Tartıya aldanma yağdan gidiyordur emin ol .
Allah razı olsun,Kuzum Rabbim rahmet eylesin , huzur içinde olsun .
Bende okurum bugün babacığına ... bende annemi bu gece rüyamda gördüm . Ona da okuyacaktım
ins canim yarinki durumu merak ediyorum:) bu arada emegine saglik liste icin
Ausencia ay bu ne emek yaaa , hakkını helal et valla bende sizlerle zayıflamayı çok istiyorum yaaa
tek hayalim kot üzerine tişört tek giymekkk, inşş olacak diyorum bu gücü sizde buluyorummmm
hepinize alo diyorummmmm
Ausencia canım kaptanım sen beni bu hafta +kabul edersen bebde insallah haftaya daha gayretli olucam belki fazla katılamam ama kilo bildirimkerimi düzenli yapmaya çalışırım
Allah razı olsun,
Allah rahmet eylesin ablam, adı neydi ?
Ausencia emellerine saglık canım hakkını helal et cok tesekkurler
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versinBugün babamın vefatının 3. yılı Yasin okunacak Bende birşeyler hazırlıyorum, dünü unuttum gitti 8ine kadar hatirlamayacağım
Eskişehireme şehit ateşi düştü genee genee yandı bir ananın yüreğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?