Ayyy gecmis olsun canimmm. Fazla agrin olmaz insallahBugün menümü yazayım menü denirse tabi ona
Saat 13.30
2 kinder süt dilimi
14.30
1 açma
19.00
3 kepçe mercimek çorbası
5 yk yoğurt light
Su: yarım litre bile yok
Egzersiz : 9134 adım
Evet bu işin sırrını söyleyeyim : diş eti operasyonuağzım dikişlerle dolu pek bi şey yiyemiyorum sabahki süt dilimi ve açmayı da yumuşak olur fazla çiğnemeden yutarım düşüncesiyle aldım dışarıdaydım
Kuzum mekanı cennet olsun her daimAllah razı olsun,
Allah rahmet eylesin ablam, adı neydi ?
walla etkisini tm bilmiyorum ama banada Dr tavsiyesiydi. Her zaman işine yararTamam xnm saol veririn bnde sogan ne ypyo
Çok teşekkür ederim fazla ağrım yok şükür, hocam sağolsun baya etkili bi ağrı kesici verdi :)Ayyy gecmis olsun canimmm. Fazla agrin olmaz insallah
keşke yoğurt süt muz gibi şeyler tuketseydin.yada sutlac bile olabilirdi. Onlar hem çok kalorili hem de sağlıksız.Bugün menümü yazayım menü denirse tabi ona
Saat 13.30
2 kinder süt dilimi
14.30
1 açma
19.00
3 kepçe mercimek çorbası
5 yk yoğurt light
Su: yarım litre bile yok
Egzersiz : 9134 adım
Evet bu işin sırrını söyleyeyim : diş eti operasyonuağzım dikişlerle dolu pek bi şey yiyemiyorum sabahki süt dilimi ve açmayı da yumuşak olur fazla çiğnemeden yutarım düşüncesiyle aldım dışarıdaydım
iyi aksamlat menum
sabah: 1 elma 1 bardak sut
ogle: bol yesil salata iki cip sis tavuk izgara( kofte cikmadi yemekte)
aksam: bol salata ve iki cop sis tavuk daha
2 litre su icildi evde 2.5 olur
2 tane yesil cay
1 tane sekersiz az sutlu nescafe
4 gun biter yarin tarti beni bekler
Emeğine sağlık ablam hakkını helal et
kelebekolacam başarı dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Ausencia kaptanım o kadar uğraşmışsın hakkını helal et ben de dikkat edeceğim söz menü paylaşmayı bazen unutuyorum bazen de cıssları paylaşmaya utanıyorum
Ahu060812 duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden balsın bal
vorones roxen2303 öğretmenler gününüz kutlu olsun ve takımda başka öğretmen varsa bilmiyorsam hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum
Aminnnçok tatlısın biliyo musun Rabbim dualarını kabul etsin, sana güzel gönlünden geçeni versin
Canimsin sagol ♡♡♡ ben de arada esime soyluyorum cok seviyorum kizlari diyorum o da guluyor
Iyi akşamlar şekerler
roxen2303 vorones ve tüm öğretmenlerimizin ogretmenler gününü kutluyorum.
Menüm
Sabah öğlen bir yedim geç uyandım
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
3 ceri domates
1 ceviz 3 badem 1 incir
1 kupa yeşil çay
Ara
1 kayısılı çay
Akşam
1 tabak az kıymalı bulgurlu ıspanak
1 su bardağı yoğurt
Ara
1 kupa nane limonlu yeşil çay
Su: 2 lt.
Spor: 40 dk. yürüyüş
Kızlar menümü de bildireyim
Sabah
Öncesinde metabolik çay
2 dilim ekmekten tost
Zeytin
Öğlen
Metabolik çay
Çorba
Yoğurt
Turp
Akşam
Çorba
Et sote
2 kaşık pilav
Salata
Su 2 spor yok
Baktımda yazı dilim biraz sert olmuş. Benimki sadece tavsiye canimkeşke yoğurt süt muz gibi şeyler tuketseydin.yada sutlac bile olabilirdi. Onlar hem çok kalorili hem de sağlıksız.
geçmiş olsun.
Hadi gözün aydın . Dört gün diyeti askerlik gibi ..saatler geçmiyor
Helal olsun canım benim
Helal olsun saadetim
Sözünü tutacağına eminim ben .
Tabii bugünkü menünü bu sözü vermeden önce yemiştinGeçmiş olsun çok ..açma cidden kötü bir tercih olmuş
Bende anlatıyorum bazen ... bir kısmınızı gıyaben tanıyor adamcağız beni çenemden
Canım geçmiş olsunKızlar geçen sene öğretmenler guninde kendi okulumdan bi öğretmenin ve univdeki sıra arkadaşımı n vefat haberi ilé sarsilmistım. İçim buruktu hep bugün . Bugün de olan oldu esimin abisi 30 yaşındà trafik kazası gecirms. Yoğun bakımdaymis. Lütfen duanızi eksik etmeyin.
Bu arada eşimle yaşadıkları bazı sorunlar dan dolayı onlari silmisti hayatından görüşmuyordu. Ben ısrar ettim eşime git gör Die. İyi yaptım bence . Yazık alah kimseyi hastanelerde acilar içinde bekletmesin. Ben sezeryan gecesi neler çektim o odalardà bilirim .ameliyat vs. Vermesin allahım sağlık ne onemli. ....
Kızlar geçen sene öğretmenler guninde kendi okulumdan bi öğretmenin ve univdeki sıra arkadaşımı n vefat haberi ilé sarsilmistım. İçim buruktu hep bugün . Bugün de olan oldu esimin abisi 30 yaşındà trafik kazası gecirms. Yoğun bakımdaymis. Lütfen duanızi eksik etmeyin.
Bu arada eşimle yaşadıkları bazı sorunlar dan dolayı onlari silmisti hayatından görüşmuyordu. Ben ısrar ettim eşime git gör Die. İyi yaptım bence . Yazık alah kimseyi hastanelerde acilar içinde bekletmesin. Ben sezeryan gecesi neler çektim o odalardà bilirim .ameliyat vs. Vermesin allahım sağlık ne onemli. ....
Menumü yazayım.
Sabah 2 3 tatlı kasigi labne peynir 2 zeytin
Öğle
Ekmek yedim yahu yarım ekmek olmusur içini aldım da biraz .. tahinpekmez 2 yumurta kızartma kaşar peynir ve Lor peynir 2 zeytin
Akşam
Yarım tabak patatesli bulgur pilavı
3 4 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
Ekmek yemedim
Çay 1 cezerye
Su iyi spor yok
YA sorma kendimi kaybediiom resmen. Engel olamiom kendime. Yanlış anlasildı ekmegin içinı çıkardım ben kabuk seviomTahin pekmez ve taze ekmek içi ...
En sevdiğim biliyor musun vero ?
Sen yazınca içim cııız ediyor resmen .
İki kaşık ucundan yesen keşke ... bari...hiç olmazsa..
Doktor hayatı riski var demiş. Dalakta kanama varmış. Beli kırılmış . 6 kaburgasi da..Rabb,m şifa versin vero ... durumu ağırmıymış ?
Dua ederiz ne demek ... iyi yapmışsın git demekle .Ölümlü dünya
YA sorma kendimi kaybediiom resmen. Engel olamiom kendime. Yanlış anlasildı ekmegin içinı çıkardım ben kabuk seviom
Adı osman .. allah razı olsun tüm dua edenlerden. Allahim safi ismiyle acılarını azaltsin inşallah. Eşim in bi abisi dahà var onla kanli bıçaklı gibj zaten . Ondan da hiç gitmeye niyet ı yoktü. Sanırım benden de cekiniodu gitmeye. . Cun ku ben onunla konuştugn gün benj kaybedersin der dururdum. Ama şimdi git dedim yumuşattim falann. Bİz vicdanlı insanlariz ya. Acimsz nasıl olunur .. kötüler kendilerine kalsınlar bizden uzak olsunlarCanım geçmiş olsunAdı neydi? ismiyle du edelim. Allahım Ya Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah Ailesine sevdiklerine bağışlasın. İyi yapmışsın canım, sonra gitmediği için pişmanlık duyabilirdi eşin
Doktor hayatı riski var demiş. Dalakta kanama varmış. Beli kırılmış . 6 kaburgasi da... Ve k.valide bizde ya hani kadin bihaber yavrusundan. Zaten genc yaştaki kizini kaybetmş bunu duysa .. ve var ya anneyüreği galiba aksam yemek yemedi. Pek bi keyifsiz falan.. hissediyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?