Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy gecmis olsun canimmm. Fazla agrin olmaz insallah

Iyi akşamlar şekerler
roxen2303 vorones ve tüm öğretmenlerimizin ogretmenler gününü kutluyorum.
Menüm
Sabah öğlen bir yedim geç uyandım
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
3 ceri domates
1 ceviz 3 badem 1 incir
1 kupa yeşil çay
Ara
1 kayısılı çay
Akşam
1 tabak az kıymalı bulgurlu ıspanak
1 su bardağı yoğurt
Ara
1 kupa nane limonlu yeşil çay
Su: 2 lt.
Spor: 40 dk. yürüyüş

keşke yoğurt süt muz gibi şeyler tuketseydin.yada sutlac bile olabilirdi. Onlar hem çok kalorili hem de sağlıksız.
geçmiş olsun.

Hadi gözün aydın . Dört gün diyeti askerlik gibi ..saatler geçmiyor

Emeğine sağlık ablam hakkını helal et

Helal olsun canım benim

Helal olsun saadetim
Sözünü tutacağına eminim ben .
Tabii bugünkü menünü bu sözü vermeden önce yemiştin Geçmiş olsun çok ..açma cidden kötü bir tercih olmuş

Canimsin sagol ♡♡♡ ben de arada esime soyluyorum cok seviyorum kizlari diyorum o da guluyor

Bende anlatıyorum bazen ... bir kısmınızı gıyaben tanıyor adamcağız beni çenemden

Kızlar menümü de bildireyim
Sabah
Öncesinde metabolik çay
2 dilim ekmekten tost
Zeytin
Öğlen
Metabolik çay
Çorba
Yoğurt
Turp
Akşam
Çorba
Et sote
2 kaşık pilav
Salata
Su 2 spor yok

aynen Ausum ben de anlatiyorum bazen esime guluyor
Menumde salata yerine ispanak yogurt yaptim, usendim salata yapmaya kaptanım

Kızlar geçen sene öğretmenler guninde kendi okulumdan bi öğretmenin ve univdeki sıra arkadaşımı n vefat haberi ilé sarsilmistım. İçim buruktu hep bugün . Bugün de olan oldu esimin abisi 30 yaşındà trafik kazası gecirms. Yoğun bakımdaymis. Lütfen duanızi eksik etmeyin.
Bu arada eşimle yaşadıkları bazı sorunlar dan dolayı onlari silmisti hayatından görüşmuyordu. Ben ısrar ettim eşime git gör Die. İyi yaptım bence . Yazık alah kimseyi hastanelerde acilar içinde bekletmesin. Ben sezeryan gecesi neler çektim o odalardà bilirim .ameliyat vs. Vermesin allahım sağlık ne onemli. ....

Menumü yazayım.
Sabah 2 3 tatlı kasigi labne peynir 2 zeytin
Öğle
Ekmek yedim yahu yarım ekmek olmusur içini aldım da biraz .. tahinpekmez 2 yumurta kızartma kaşar peynir ve Lor peynir 2 zeytin
Akşam
Yarım tabak patatesli bulgur pilavı
3 4 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
Ekmek yemedim
Çay 1 cezerye
Su iyi spor yok

Canım geçmiş olsun Adı neydi? ismiyle du edelim. Allahım Ya Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah Ailesine sevdiklerine bağışlasın. İyi yapmışsın canım, sonra gitmediği için pişmanlık duyabilirdi eşin

Rabb,m şifa versin vero ... durumu ağırmıymış ?

Dua ederiz ne demek ... iyi yapmışsın git demekle .Ölümlü dünya

Tahin pekmez ve taze ekmek içi ...
En sevdiğim biliyor musun vero ?
Sen yazınca içim cııız ediyor resmen .
İki kaşık ucundan yesen keşke ... bari...hiç olmazsa..

Tahin pekmez ve taze ekmek içi ...
En sevdiğim biliyor musun vero ?
Sen yazınca içim cııız ediyor resmen .
İki kaşık ucundan yesen keşke ... bari...hiç olmazsa..
YA sorma kendimi kaybediiom resmen. Engel olamiom kendime. Yanlış anlasildı ekmegin içinı çıkardım ben kabuk seviom

Rabb,m şifa versin vero ... durumu ağırmıymış ?

Dua ederiz ne demek ... iyi yapmışsın git demekle .Ölümlü dünya
Doktor hayatı riski var demiş. Dalakta kanama varmış. Beli kırılmış . 6 kaburgasi da.. . Ve k.valide bizde ya hani kadin bihaber yavrusundan. Zaten genc yaştaki kizini kaybetmş bunu duysa .. ve var ya anneyüreği galiba aksam yemek yemedi. Pek bi keyifsiz falan.. hissediyor galiba

Adı osman .. allah razı olsun tüm dua edenlerden. Allahim safi ismiyle acılarını azaltsin inşallah. Eşim in bi abisi dahà var onla kanli bıçaklı gibj zaten . Ondan da hiç gitmeye niyet ı yoktü. Sanırım benden de cekiniodu gitmeye. . Cun ku ben onunla konuştugn gün benj kaybedersin der dururdum. Ama şimdi git dedim yumuşattim falann. Bİz vicdanlı insanlariz ya. Acimsz nasıl olunur .. kötüler kendilerine kalsınlar bizden uzak olsunlar

Yaaaa ...üzüldüm bak kadıncağıza .
Söylemeyecek misiniz ? Ana duası .. gidip görmek ister oğlunu hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…