Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deme be ay ne kötü durum ben bagirdim kesin sen kime teyze diyosun himmmama yakında sen o yirmiliklere taş çıkaracaksın öyle düşün çok yakindir

TELLİOĞULLARI

1. Ausencia

2. saydin78

3. ervahafsa

4. Nare83

5. Betulina

6. roxen2303

7. Ahu060812

8. @Sherrysherrylady

9. kelebekolacam

10. N Nisaca

11. Daydream-

SEFEROĞULLARI

1. vorones

2. Davina

3. T tuba52

4. @nananais

5. ErSeSi

6. DelyDoly

7. @Dersaadet_

8. cydnz_1

9. aeben

10. @fatmanurkaya

11. Sekercikiz

Geçen haftaki bildirimlere göre , listenin son hali bu . Bazı isimleri çıkarttım .

Sekercikiz en son seferoğullarından izne ayrılmıştı , tekrar ekledim .

Şimdi listelerde adı olup , takım değiştirmek isteyen ... takım içi gruptan çıkmak isteyen , yeniden girmek isteyen kim varsa yazıversin .

ada81 bu sana dediğim liste değil , takım içi ekstra motivasyon için kurduğumuz yeşil vadi savaşı istersen önümüzdeki Cuma itibarıyla bu iki ezeli rakip takımdan birine adını yazabilirim .

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:ADA81

YAŞINIZ:36

BOYUNUZ:1,60

KİLONUZ:75,500

HEDEF KİLONUZ:60,00

KİLO ALMA NEDENİNİZ: evde çok oturmak hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilo verip çok güzel ciciler giymek

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

ada81 , 3,5 yıldır iş hayatını bırakmış ve kendini kızına adamış bir anne ) 3,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. doğumdan sonra kilolarımı veremedim maalasef ( dolabımda en az 10 yıl yetecek kıyafet var ama hiç birine giremiyorum belli başlı giydiklerim ayrı bir yerde tutuyorum sürekli onları giyiyorum kimselere vermiyorum kıyfatlerimi öyle bekletiyorum..

evinde yürüyüş bandı , eliptik bisikleti , twist , ip , plates lastikleri ve plates studio aleti olan ada81 hiçbirşey yapamadan öyle kös kös oturuyor)) kocasınada yüzü kalmamış artık sırf spor yapayım spor aletlerimi rahat kimseyi rahatsız etmeden kullanayım diye kocasına dublex ev tutturmuş olmasına rağmen ada81 hala evde öyle oturan biri işte ((

Allah var kocası kilosuna bişey demez korkarmış ada81den pek cadıymış kendisi )) ayyy masal gibi oldu benden şimidlik bu kadar....

cuma günü baskülü görünce ben

Eki Görüntüle 1922139

Doktorum bgün full enerjisin ...Sayende çok güldüm Allahım da seni güldürsün .

şimdi aklıma ne geldi
Ausencia takım içindede bri liste yapıp birinci , ikinci seçsek
haftanın yüz karası seçsek ?

Süper .

Herkese uyarsa ... görevi ya gönüllü birine ya da DelyDoly ya uyarsa ona verelim gitsin

Her Cuma kilo bildirimi sonu , akşam ya da cumartesi sabahı ... liste açıklansın .

Haftanın en fiti ... Haftanın bahtsız bedevisi

Deme be ay ne kötü durum ben bagirdim kesin sen kime teyze diyosun himmmama yakında sen o yirmiliklere taş çıkaracaksın öyle düşün çok yakindir

Hiç umursamadım sekerim , teyze deme lazım olur diyeydim aslında

yüzkarasına karşıyım veren var veremeyen var.

A aaaa ben en çok onu sevdim .

Ne güzel tanıtım canım , memnun oldum çok .

Bende 2 ay sonra dolu doluuuu 38 yaşında , bir çocuk annesi aus ... bu hafta itibarıyla işsizim

Bir spor salonu açacak alet bende de var , ama hepsi depoda ihtiyacım yokmuş gibi

Takıma 78.9 ile başladım , son Cuma 70.1 dim ama dün 69.7 yi gördüm

Kendimi bildim bileli diyet maceram vardır , 100 kiloya kadar çıkmışlığımda

Öyle işte ...

Kahve gibisi var mi bacim 4.kupami iciyorum suan..

3. de benim elimde

telli seferi kaldırıp böyle birşey yapabilirizzzzz

çook memnun oldum kaptanım işsizlik zor ben çok çalışmak istedim eşim izin vermedi kızımızı sen büyüt dedi... ama çok bunaldım evden bakalım seneye kızımı kreşe verecem bir yakınımızın yanında işe başlayabilirim bu senede bir geçsin ...

Hee demi lazım olur

Yaşı 4 olur ... ideal kreş için .

Benimde 7 yaşında bir oğlum var . Onu da 4 yaşında vermiştim , iyi ki vermişim derim hep .

Yaşı 4 olur ... ideal kreş için .

Benimde 7 yaşında bir oğlum var . Onu da 4 yaşında vermiştim , iyi ki vermişim derim hep .
Allah bağışlasın , 4 yaş ideal daha öncesinde gönderilince çocuklar sıkılıyormuş öyle denildi bende ne yapayım bir yıl daha dişimi sıkıp onunla vakit geçiriyorum ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…