- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Deme be ay ne kötü durum ben bagirdim kesin sen kime teyze diyosun himmmT tuba52 sana bir şey daha yazacaktım unutmuşum .
O yaşlı gösterme hikayesi maalesef kilo ile doğru orantılı .
Bir kaç sene evvel , sınav salonumu arıyorum kampüsün birinde .
Arkamdan teyze bakar mısın dedi bir ses
Döndüm iki kızcağız , 20 yaşlarında .
Çok pardon abla dedi direkt biri , sınava gireceksiniz galiba . Biz telefon almıyorlarmış ta onu bırakabilir miyiz diye soracaktık ?
Doğan görünümlü şahin gibi , arkadan teyze önden abla
cuma günü baskülü görünce ben
Eki Görüntüle 1922139
yüzkarasına karşıyım veren var veremeyen var.şimdi aklıma ne geldi
Ausencia takım içindede bri liste yapıp birinci , ikinci seçsek
haftanın yüz karası seçsek ?
Aa değişik bir fikir gaza getirir bizi bence olabilirşimdi aklıma ne geldi
yüzkarasına karşıyım veren var veremeyen var.
Kahve gibisi var mi bacim 4.kupami iciyorum suan..Kefir de candır ... ama kahve daha candır değil mi day ?
cuma günü baskülü görünce ben
Eki Görüntüle 1922139
şimdi aklıma ne geldi
Deme be ay ne kötü durum ben bagirdim kesin sen kime teyze diyosun himmmama yakında sen o yirmiliklere taş çıkaracaksın öyle düşün çok yakindir
yüzkarasına karşıyım veren var veremeyen var.
Ha ha ha ne güldüm beanammm bu bacı seferogullarına gizli silah olarak gelmiş olmasın buda şifreli bi konusma.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:ADA81
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:75,500
HEDEF KİLONUZ:60,00
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evde çok oturmak hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilo verip çok güzel ciciler giymek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
ada81 , 3,5 yıldır iş hayatını bırakmış ve kendini kızına adamış bir anne) 3,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. doğumdan sonra kilolarımı veremedim maalasef ( dolabımda en az 10 yıl yetecek kıyafet var ama hiç birine giremiyorum belli başlı giydiklerim ayrı bir yerde tutuyorum sürekli onları giyiyorum kimselere vermiyorum kıyfatlerimi öyle bekletiyorum..
evinde yürüyüş bandı , eliptik bisikleti , twist , ip , plates lastikleri ve plates studio aleti olan ada81 hiçbirşey yapamadan öyle kös kös oturuyor)) kocasınada yüzü kalmamış artık sırf spor yapayım spor aletlerimi rahat kimseyi rahatsız etmeden kullanayım diye kocasına dublex ev tutturmuş olmasına rağmen ada81 hala evde öyle oturan biri işte ((
Allah var kocası kilosuna bişey demez korkarmış ada81den pek cadıymış kendisi)) ayyy masal gibi oldu benden şimidlik bu kadar....
Kahve gibisi var mi bacim 4.kupami iciyorum suan..
Doktorum bgün full enerjisin ...Sayende çok güldüm Allahım da seni güldürsün .
Süper .
Herkese uyarsa ... görevi ya gönüllü birine ya daDelyDoly ya uyarsa ona verelim gitsin
Her Cuma kilo bildirimi sonu , akşam ya da cumartesi sabahı ... liste açıklansın .
Haftanın en fiti... Haftanın bahtsız bedevisi
Hiç umursamadım sekerim , teyze deme lazım olur diyeydim aslında
A aaaa ben en çok onu sevdim .
Az iç az heryerin selülit olucak sonra bide onunla ugrasicaksinKahve gibisi var mi bacim 4.kupami iciyorum suan..
çook memnun oldum kaptanım işsizlik zor ben çok çalışmak istedim eşim izin vermedi kızımızı sen büyüt dedi... ama çok bunaldım evden bakalım seneye kızımı kreşe verecem bir yakınımızın yanında işe başlayabilirim bu senede bir geçsin ...Ne güzel tanıtım canım , memnun oldum çok .
Bende 2 ay sonra dolu doluuuu 38 yaşında , bir çocuk annesi aus ... bu hafta itibarıyla işsizim
Bir spor salonu açacak alet bende de var , ama hepsi depodaihtiyacım yokmuş gibi
Takıma 78.9 ile başladım , son Cuma 70.1 dim ama dün 69.7 yi gördüm
Kendimi bildim bileli diyet maceram vardır , 100 kiloya kadar çıkmışlığımda
Öyle işte ...
3. de benim elimde
Hee demi lazım olurDoktorum bgün full enerjisin ...Sayende çok güldüm Allahım da seni güldürsün .
Süper .
Herkese uyarsa ... görevi ya gönüllü birine ya daDelyDoly ya uyarsa ona verelim gitsin
Her Cuma kilo bildirimi sonu , akşam ya da cumartesi sabahı ... liste açıklansın .
Haftanın en fiti... Haftanın bahtsız bedevisi
Hiç umursamadım sekerim , teyze deme lazım olur diyeydim aslında
A aaaa ben en çok onu sevdim .
Az iç az heryerin selülit olucak sonra bide onunla ugrasicaksin
çook memnun oldum kaptanım işsizlik zor ben çok çalışmak istedim eşim izin vermedi kızımızı sen büyüt dedi... ama çok bunaldım evden bakalım seneye kızımı kreşe verecem bir yakınımızın yanında işe başlayabilirim bu senede bir geçsin ...
Ya sekercim ilginçtir yillardir icerim cok az selulitim var elimle sıkarsam belli oluyor sadece..Az iç az heryerin selülit olucak sonra bide onunla ugrasicaksin
Türk kahvesiyle aram yok yılda bir icerim dedigin gibi nesciyizA aa a telvesinden selülit kürü yaparız değil miDaydream- ...gerçi biz daha çok nesciyiz.
Allah bağışlasın , 4 yaş ideal daha öncesinde gönderilince çocuklar sıkılıyormuş öyle denildi bende ne yapayım bir yıl daha dişimi sıkıp onunla vakit geçiriyorumYaşı 4 olur ... ideal kreş için .
Benimde 7 yaşında bir oğlum var . Onu da 4 yaşında vermiştim , iyi ki vermişim derim hep .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?