Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sorun yok listeye girmem bir başlayaym sizlerle inşallah devamı gelir hep başlayıp başlayıp yarım bırakanlardanım .(

hoşgeldin hayırlı olsun,artık bırakmak yok çünkü 7.takıma düştün
Hoşbulduk )) ayyy artık şu kilolar gitsin benim en büyük sıkntım diyet denilince ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma buradan menülerinize bakacam fikir edinecem )

Hoşbulduk )) ayyy artık şu kilolar gitsin benim en büyük sıkntım diyet denilince ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma buradan menülerinize bakacam fikir edinecem )
kendi adıma söyliyim,diyet falan diye özel yemek yapmıyorum,
kahvaltım klasiktir;peynir,zeytin,ceviz,ekmek,domates,salatalık,yumurta
öğlen işyerinde çıkana göre yerim;makarna,pilav,tatlı almam yemekleri salatayı çorbaları cacık tarzı şeyleri affetmem
akşamda yine öğlenki gibi besleniyorum
akşamdan sonra birşey yememeye çalışıyorum
ara öğünlerde meyva+yoğurt tarzı yada kuru meyva,ceviz gibi şeyler yiyiyorum

Canim instagrama ara kismina dyt yazinca diyetisyenler cikiyor numaralari yaziyor altinda..hepsine sor bakalim fiyatlarini iygun biri cikar..
Evet soruyorum tek tek canım inşallah bulurum uygun birini hepsi de pahalı amannn

Ben zaten çömezim birinci sınıf

canım mümkünse öğle 11 ile 2 arası uyu.o aradaki uyku 4 kat verimli 2 saat uyusan 8 saat uyumus gibi olursun.
Hmm sanırım 10-14 arası uyudum iyi yapmışım

sende mi doktorsun?
Ahaha

o muhabbetleri okumuştumda şimdi ahunun yazdığından kafam karışınca sorim dedim
Ahu060812 Sen yazınca kafalar bi karışıyo yaa

littlecoffeedoc kesin şu an uyuyorsun bence bak kalkınca güzel şeyler ye .
Abla sen beni iyi tanıdın artık ya uyanalı 1 saat falan oldu daha bi şey yemedim ne yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…