tebrik ederim seni kazandın
neler hissediyosun bize biraz anlatır mısın?
bu pusuda bekleme sürecinde neler yaşadın,karşına çıkan zorluklarla nasıl mücadele ettin?
bende artık ciddi diyete başlamak istiyorum grup arıyorum kendime ne yapsam offff
Fıstık gibisin tatlım maşallahHic göstermiyorsun canım yaşını
sorun yok listeye girmem bir başlayaym sizlerle inşallah devamı gelir hep başlayıp başlayıp yarım bırakanlardanım .http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1064
Bu linkten gruplara katılım için yazabilirsin canım .
7.takım olarak doluyuz
Ama illa 7. takım olsun diyene de , kilo vermek isteyene de kapımız sonuna kadar açık o ayrı (sadece yarışma lisesine alamayız kural gereği )
Umarım tez vakit , gider kiloların
hoşgeldin hayırlı olsun,artık bırakmak yoksorun yok listeye girmem bir başlayaym sizlerle inşallah devamı gelir hep başlayıp başlayıp yarım bırakanlardanım .(
Hoşbuldukhoşgeldin hayırlı olsun,artık bırakmak yokçünkü 7.takıma düştün
kendi adıma söyliyim,diyet falan diye özel yemek yapmıyorum,Hoşbulduk)) ayyy artık şu kilolar gitsin benim en büyük sıkntım diyet denilince ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma buradan menülerinize bakacam fikir edinecem )
Aramıza hoş geldin canım :)Hoşbulduk)) ayyy artık şu kilolar gitsin benim en büyük sıkntım diyet denilince ne pişireceğimi şaşırıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma buradan menülerinize bakacam fikir edinecem )
Hosbulduk insallah hep beraber veririz bu kilolariAramıza hoş geldin canım :)
Evet soruyorum tek tek canım inşallah bulurum uygun birini hepsi de pahalı amannnCanim instagrama ara kismina dyt yazinca diyetisyenler cikiyor numaralari yaziyor altinda..hepsine sor bakalim fiyatlarini iygun biri cikar..
Ben zaten çömezim birinci sınıfhadi bismillah herşey gönlünce olsun canım.
eskiden 35 üzeri gec gebelikdi.şimdi onu 42 ye çektiler endişe yok kızlar..
vakit kaybetmeden hemen bul ve başla bence.
aaa tıp okuyan bu kadar uyur mu.kaçıncı sınıfsın sen bakim.sana bundan sonra çömez muamaelesi var.
Hmm sanırım 10-14 arası uyudum iyi yapmışımcanım mümkünse öğle 11 ile 2 arası uyu.o aradaki uyku 4 kat verimli 2 saat uyusan 8 saat uyumus gibi olursun.
Ahahasende mi doktorsun?
ayyyy canım sakın sakın ahu ya dr musun deme gecen bi böyle olduda gülmekten altımıza kaçıracaktık.yanlış anlama zinciri kuruluyor .en son karar vermiştik hepimiz dr duk.
ahu müşavir.dr olan benim branşımda aile hekimi
o muhabbetleri okumuştumda şimdi ahunun yazdığından kafam karışınca sorim dedim
Abla sen beni iyi tanıdın artık ya
Evet artik oyle yapacam yarin sabah bir guzel tartilip kilomu sizlerle paylasip yola koyulacam inşallahada81 hosgeldin canım...günlük yediklerini buraya yazarak disiplin saglayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?