İyi bari cnm sevindim biseyin olmasinda hastalık zor be helede kronik olaniEve az önce geldim. Sonuçlarım normalmiş şükür. 6 ay sonra kontrole çağırdılar. Bugün hiç bir şey yemedim. İştahım da yok süt içeyim bari
bu arada vücut yağ oranî vs baktîrdım. Bayagı bi detaylı, anlayamadım ama ne nediranladigim tek sey 42 yasinda bir vücuda sahip olduğum 3 yaş daha yaşlı vucudum
anammmm iradeli harca gazı öyle hemen bi anda kullanma.Hem ben mi bi kilo verecem bi kilo verecem diyet gruplari bizim listeye gel gel diyeceklerde ben yinede 7. Grupta kalacam))) ayyy cok gaza geldim suan
sorun yok listeye girmem bir başlayaym sizlerle inşallah devamı gelir hep başlayıp başlayıp yarım bırakanlardanım .(
Evet soruyorum tek tek canım inşallah bulurum uygun birini hepsi de pahalı amannn
Ben zaten çömezim birinci sınıf
Hmm sanırım 10-14 arası uyudum iyi yapmışım
Ahaha
@Ahu060812 Sen yazınca kafalar bi karışıyo yaa
Abla sen beni iyi tanıdın artık yauyanalı 1 saat falan oldu daha bi şey yemedim ne yesem
kaptaniçem seferogulları telliogullarını yeniden mi düzenlesen bi karıştırsan mı harmanlayıp yeniden dizsen ..yen yen sıkıldık biz
Hem ben mi bi kilo verecem bi kilo verecem diyet gruplari bizim listeye gel gel diyeceklerde ben yinede 7. Grupta kalacam))) ayyy cok gaza geldim suan
anammm bu bacı seferogullarına gizli silah olarak gelmiş olmasın buda şifreli bi konusma.Merhaba masumcum evet liste olmasada benim icin once motivasyon insallah bu sefer basaracam
anammm bu bacı seferogullarına gizli silah olarak gelmiş olmasın buda şifreli bi konusma.
Hayırlı olsun canim güle güle kullan bol eksilerrrrr göresin insallah yeni tartindaevet cnm bende ordan aldım baktım en uygun ordaydı
Kaptanim bir hafta sure verin bana haftaya cumaya alin lissteye beni ben cok istekliyim bu sefer ama bi motivasyonum başlasın gerisi gelir cok tesekkurler simdiden..O zaman hoş geldin diyeyim bende
Ve şu ilk sayfadaki kısacık tanıtım formunu ;
İşte bu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/
Doldurup hem bana özel mesajla yollamanı , hem de takımda paylaşmanı rica edeyim
Tanışıp , kaynaşalım , kaynaştıkça ısınalım , ısındıkça yağ yakalım
Ben aus , takım kaptanıyım.. yardımcımDelyDoly ... 7. takımın kendine has bir ruhu vardır ... eğer o ruhu yakalar , sürekli katılımda bulunursan ..kopamazsın .
Epey kalabalığız , liste dışı da çok arkadaşımız var , mezunlar var , izinden dönemeyenler ama takımda hala olanlar ... eski dostlar yeni dostlar ...hepimizin diyet kardeşliği var burada .
Yedin mi ?
Ne yedin ?
Ne kadar yedin ?
wuhuuuuu iddianın asaletine bak
Bi bakayım akşam canım .
anammm bu bacı seferogullarına gizli silah olarak gelmiş olmasın buda şifreli bi konusma.
Hayır yapmaz Can'ım,az kalorilidir..Kizlar kefir kilo yapar mi ?? Benim midem rahatsiz kefir cook iyi geldi sanki kefir içeli biraz daha kilo alip irilestim gibi ;(
Kaptanim bir hafta sure verin bana haftaya cumaya alin lissteye beni ben cok istekliyim bu sefer ama bi motivasyonum başlasın gerisi gelir cok tesekkurler simdiden..
Hayır yapmaz Can'ım,az kalorilidir..
Hiimm cok sevindim hem coook tok tutyor hemde mide yanmasina iyi geliyor öğlenleri kefir ile gecistirmeyu düşünüyorum..Hayır yapmaz Can'ım,az kalorilidir..
Kefir de candır ... ama kahve daha candır değil mi day ?
wuhuuuuu iddianın asaletine bak
Bi bakayım akşam canım .
Tamam doldurayimmmYooo form sadece tanıtım formu ...dedim ya listeye girmen için kontejyan dolu zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?