Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaçacak göz yok bencede , birde yaşını göstermiyorsun cnm maşallahhh

ada81 adacım listede olmasanda gel burda kal motivasyon çok fazla var ,
Merhaba masumcum evet liste olmasada benim icin once motivasyon insallah bu sefer basaracam

İyi bari cnm sevindim biseyin olmasinda hastalık zor be helede kronik olani

Kizlar kefir kilo yapar mi ?? Benim midem rahatsiz kefir cook iyi geldi sanki kefir içeli biraz daha kilo alip irilestim gibi ;(

sorun yok listeye girmem bir başlayaym sizlerle inşallah devamı gelir hep başlayıp başlayıp yarım bırakanlardanım .(

O zaman hoş geldin diyeyim bende
Ve şu ilk sayfadaki kısacık tanıtım formunu ;
İşte bu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/

Doldurup hem bana özel mesajla yollamanı , hem de takımda paylaşmanı rica edeyim

Tanışıp , kaynaşalım , kaynaştıkça ısınalım , ısındıkça yağ yakalım

Ben aus , takım kaptanıyım.. yardımcım DelyDoly ... 7. takımın kendine has bir ruhu vardır ... eğer o ruhu yakalar , sürekli katılımda bulunursan ..kopamazsın .
Epey kalabalığız , liste dışı da çok arkadaşımız var , mezunlar var , izinden dönemeyenler ama takımda hala olanlar ... eski dostlar yeni dostlar ...hepimizin diyet kardeşliği var burada .

Ausencia kaçacak göz yok bencede , birde yaşını göstermiyorsun cnm maşallahhh

ada81 adacım listede olmasanda gel burda kal motivasyon çok fazla var ,

Yedin mi ?
Ne yedin ?
Ne kadar yedin ?

kaptaniçem seferogulları telliogullarını yeniden mi düzenlesen bi karıştırsan mı harmanlayıp yeniden dizsen ..yen yen sıkıldık biz

wuhuuuuu iddianın asaletine bak
Bi bakayım akşam canım .

Hem ben mi bi kilo verecem bi kilo verecem diyet gruplari bizim listeye gel gel diyeceklerde ben yinede 7. Grupta kalacam ))) ayyy cok gaza geldim suan

Kaptanim bir hafta sure verin bana haftaya cumaya alin lissteye beni ben cok istekliyim bu sefer ama bi motivasyonum başlasın gerisi gelir cok tesekkurler simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…