Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyett olsun balimm gayet güzel menunn bu haftaa yüzün gulecekk eminimmm

Hoşgeldin canimm aramiza

mumu hoşgeldin kuzum

siz nasıl uygun görürseniz canlar ben pek aktif olamıyorum ama uyarım size ..

08.30
1 haşlanmış yumurta
5 tuzsuz siyah zeytin
4 yk maydonozlu lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay

17.00
7 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
1 muz

18.00
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 muz

19.00
200 gr fırında tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği

Su: 1 lt uyuyana kadar 2 yapcam onu
Spor yok malesef okula gitseydim yürürdüm azıcık hiç değilse

Saat 21.00 gibi bi ara yaparsam 1 mandalina yerim veya ara yapmam. Çünkü çok şiştim çok yedim. Aslında son öğünler üst üste olduğu için öyle oldu galiba ama neyse sanırım yavaştan toparlıyorum ne diyorsunuz

Hoşgeldinn 7. Takımın eskilerinden misin sen de :)

Menünü beğendim afiyet olsun :) patlıcan mı yiyemiyorsun ya da sevmiyor musun neden öyle dedin??

Selam kizlar

Sabah: portakal.etimek

11:00 1 küçük kurabiye.4 catal salata dunden kalma

Ogle:yumurta.yogurt.etimek

16:00 2 etimek 1 kk peynir

18:00 yumurta.salata.yogurt.2 parca brokoli salatasi
Canım nasıl bi diyet yapıyorsun bi liste mi takip ediyorsun ya da doğaçlama mı :) çünkü öğlen akşam yumurta yoğurt olmuş bu bi taktik mi diyesim geldi

Birebir uymadim ama protein agirlikli bir diyet...aslinda hersey var ama protein uzerine kurulu..portakal diyeti adı..

Kahvaltiyla ogle arasi 8.5 saat ogle aksam arasi 2..dengesiz olmus kuzum..saat 6 da tek ogun yapsaydin..gunde 2 muz fazla 1 muzu 2 seferde yemelisin çünkü yarim muz bir porsiyon meyveye esdeger...bence aksam arasi yapma derim..

Kahvaltiyla ogle arasi 8.5 saat ogle aksam arasi 2..dengesiz olmus kuzum..saat 6 da tek ogun yapsaydin..gunde 2 muz fazla 1 muzu 2 seferde yemelisin çünkü yarim muz bir porsiyon meyveye esdeger...bence aksam arasi yapma derim..
Ayy evet sabah öğlen arasında uyudum
Anaamm bilmiyordum ben 2 meyve yerine 2 muz yediğim oldu dikkat edeyim bundan sonra
Akşam arası yapmayacam tamam karar verdim soda içiyorum sadece son olarak

Arkadaşlar , 7. takımın güzelleri ...!

evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…