bu nasil istir ya lavabo sorunundan dolayi olabilirevet cnm benim bünyeye şok degil ne yaparsan yap 74,3 çıktım yani cumaya göre
400 gr artı
Afiyett olsun balimm gayet güzel menunn bu haftaa yüzün gulecekk eminimmmmenüm
kahvaltı
1 dlm ananas
1 bardak süt
öglen
3 baget
1 bardak ayran
salata
akşam
2 baget , biraz biber
su, yeşilçay,soda , kahve3, gün bittii
yarın öglen menüsü: patlıcan musakka ,cacıkmış ben ne yiycem
Hoşgeldin canimm aramizaMerhaba;
Ben eski kk cılardanım burada hayatımın 95 kilolarından kurtulmuştum. bu süreçte 71 lere kadar düştüm. Fakat kilo alıp vermek artık bende dayanılmaz bir psikolojik çöküntü yarattı çünkü şu an 84 kilolardayım.
Defalarca kk ya girdim çıktım kendimi motive etmeye çalıştım.
Ben yeniden denemek istiyorum, neden 7.takım derseniz eskiden tanıdığım ve sevdiğim bir kaç ismi burada gördüm :) beni de aranıza alır mısınız :)
Sevgiler,
mumu hoşgeldin kuzumMerhaba;
Ben eski kk cılardanım burada hayatımın 95 kilolarından kurtulmuştum. bu süreçte 71 lere kadar düştüm. Fakat kilo alıp vermek artık bende dayanılmaz bir psikolojik çöküntü yarattı çünkü şu an 84 kilolardayım.
Ben yeniden denemek istiyorum, neden 7.takım derseniz eskiden tanıdığım ve sevdiğim bir kaç ismi burada gördüm :) beni de aranıza alır mısınız :)
Sevgiler,
siz nasıl uygun görürseniz canlar ben pek aktif olamıyorum ama uyarım size ..@Ausencia
Arkadaşlar , 7. takımın güzelleri ...!
Sefer / telli listesini kaldırıp , yeni bir motivasyon için ...haftanın kilo veren enleri listesi yapılması teklife sunulmuştur sevgiliNare83 tarafından (kendisi çoook iddialı )
Teklif oylama sunuluyor an itibarıyla .
@Ausencia EVET
@saydin78 EVET
@ervahafsa
Nare83 EVET
@Betulina HAYIIIIRRRR
roxen2303
@Ahu060812
@Sherrysherrylady
@kelebekolacam
@Nisaca EVET
Daydream-
@vorones
@Davina
@tuba52
@nananais EVET
ErSeSi
DelyDoly KOCAMAN EVET
littlecoffeedoc EVET
@cydnz_1
aeben
@fatmanurkaya
@Sekercikiz EVET
@begum75
Hoşgeldinn 7. Takımın eskilerinden misin sen de :)Merhaba;
Sevgiler,
Menünü beğendim afiyet olsun :) patlıcan mı yiyemiyorsun ya da sevmiyor musun neden öyle dedin??menüm
kahvaltı
1 dlm ananas
1 bardak süt
öglen
3 baget
1 bardak ayran
salata
akşam
2 baget , biraz biber
su, yeşilçay,soda , kahve3, gün bittii
yarın öglen menüsü: patlıcan musakka ,cacıkmış ben ne yiycem
Canım nasıl bi diyet yapıyorsun bi liste mi takip ediyorsun ya da doğaçlama mı :) çünkü öğlen akşam yumurta yoğurt olmuş bu bi taktik mi diyesim geldiSelam kizlar
Sabah: portakal.etimek
11:00 1 küçük kurabiye.4 catal salata dunden kalma
Ogle:yumurta.yogurt.etimek
16:00 2 etimek 1 kk peynir
18:00 yumurta.salata.yogurt.2 parca brokoli salatasi
Birebir uymadim ama protein agirlikli bir diyet...aslinda hersey var ama protein uzerine kurulu..portakal diyeti adı..Hoşgeldinn 7. Takımın eskilerinden misin sen de :)
Menünü beğendim afiyet olsun :) patlıcan mı yiyemiyorsun ya da sevmiyor musun neden öyle dedin??
Canım nasıl bi diyet yapıyorsun bi liste mi takip ediyorsun ya da doğaçlama mı :) çünkü öğlen akşam yumurta yoğurt olmuş bu bi taktik mi diyesim geldi
Anladım o küçük kurabiye bozmuş biraz ama olsunBirebir uymadim ama protein agirlikli bir diyet...aslinda hersey var ama protein uzerine kurulu..portakal diyeti adı..
Kahvaltiyla ogle arasi 8.5 saat ogle aksam arasi 2..dengesiz olmus kuzum..saat 6 da tek ogun yapsaydin..gunde 2 muz fazla 1 muzu 2 seferde yemelisin çünkü yarim muz bir porsiyon meyveye esdeger...bence aksam arasi yapma derim..08.30
1 haşlanmış yumurta
5 tuzsuz siyah zeytin
4 yk maydonozlu lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
17.00
7 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
1 muz
18.00
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 muz
19.00
200 gr fırında tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği
Su: 1 lt uyuyana kadar 2 yapcam onu
Spor yok malesef okula gitseydim yürürdüm azıcık hiç değilse
Saat 21.00 gibi bi ara yaparsam 1 mandalina yerim veya ara yapmam. Çünkü çok şiştim çok yedim. Aslında son öğünler üst üste olduğu için öyle oldu galiba ama neyse sanırım yavaştan toparlıyorum ne diyorsunuz
Ayy evet sabah öğlen arasında uyudumKahvaltiyla ogle arasi 8.5 saat ogle aksam arasi 2..dengesiz olmus kuzum..saat 6 da tek ogun yapsaydin..gunde 2 muz fazla 1 muzu 2 seferde yemelisin çünkü yarim muz bir porsiyon meyveye esdeger...bence aksam arasi yapma derim..
Arkadaşlar , 7. takımın güzelleri ...!
Sefer / telli listesini kaldırıp , yeni bir motivasyon için ...haftanın kilo veren enleri listesi yapılması teklife sunulmuştur sevgiliNare83 tarafından (kendisi çoook iddialı )
Teklif oylama sunuluyor an itibarıyla .
@Ausencia EVET
@saydin78
@ervahafsa
Nare83
@Betulina
roxen2303
@Ahu060812
@Sherrysherrylady
@kelebekolacam
@Nisaca
Daydream-
@vorones
@Davina
@tuba52
@nananais
ErSeSi
DelyDoly
littlecoffeedoc
@cydnz_1
aeben
@fatmanurkaya
@Sekercikiz
@begum75
Afiyett olsunn canimmSelam kizlar
Sabah: portakal.etimek
11:00 1 küçük kurabiye.4 catal salata dunden kalma
Ogle:yumurta.yogurt.etimek
16:00 2 etimek 1 kk peynir
18:00 yumurta.salata.yogurt.2 parca brokoli salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?