Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bütün haftya vere vere 200 gr gitmiş , 79 lara resmi geçiş yapmış olduk

Bende seni tebrik ederim şekerim .

70 ler pek rahat değil ama ... Batıyor insana ...tez vakit 60 lara gel ...burda su çok güzel

Kzlar ben sabit 73 5 kaptanım istersen beni takımdan çıkar listede olmadan devam edeyim hem takimi kotu yansitmaym hemde arkadslar bekliyor okadar

Yok kuzum gerek yok .
Sen bozma moralini , aynen devam et lütfen .
Bak masum a demorilize falan derken gitti taş gibi 600 bu hafta

Sende de kırılacak biliyorum .

ayy bir daha yazasım var

24 Ağustos- 9 Aralık= 90- 79.8= 10.200 gr

vallahi ben bu kilo işinden bir şey anlamadım, iki kere fena şişim aşırdım dıye korka korka tartılmaya gittim, birinde ilk defa bir kilo vermiştim, bir diğerinde 1,5 dedim kendi kendime ve inanamadım. Bu hafta iyi söndüm koşa koşa gittim -200 gr cık

ses kontrol 1,2,3
sesim geliyor umarım sevgili 7 takım.3 haftadır ilk 3e bile giremedik.bu hafta genel olarak az kilolar verdik yani haftaya cosabiliriz.ama hep beraber cosarsak yeni kaptanımıza bi derece hediye edebiliriz.hadi hep beraber en az 1 kilo bu hafta

betülll kız beni gectin ha gececennnnnn.
üç ay önce arzu ile aramda 6 kübra ile aramda 11 kilo vardı, sabırla her ikisini de öptüm geçtim, bi de onlara +1er de hediye ettim Simdi ıra sendeeeeeee

Amann kübra gizli gizli bizi takip ediyor, duymasın dediklerimi

Ben varım inşallah

Tamam kaptanm

Bu hafta 5 saaat arayl bir şey yememe olayına giriyrum. Denemekten zarar gelmez. Bence sağlıksız da değil. Balık, köfte, tavuk, sebze ağırlıklı besleneceğiim. Meyveyi boşamaya çalışacağım, baktım çok yalvarıyor beni bırakma diye, günde bir kere takılırım belki ona
Nare83 Ausencia
Mübarek 68 günlere 21 gün kaldı

bu 21 günle kaçamaksız bir aşk yaşamak istiyorum ama sadık kalabilir miyim bilmiyorum

Allahım ne güzel bir anons bu ..koca koca yazayım da duyan duymayan kalmasın .

Ağzın bal yesin şekerim .

bu hafta hep beraber sıkı tutarsak ... ama kimseden fire çıkmazsa olmayacak iş değil 1.lik

Allahım ne güzel bir anons bu ..koca koca yazayım da duyan duymayan kalmasın .

Ağzın bal yesin şekerim .

bu hafta hep beraber sıkı tutarsak ... ama kimseden fire çıkmazsa olmayacak iş değil 1.lik
Benceee kaptnıı deryammm kelebekolacam bizii hergün haydarlasınnnn iyi olurr kesin 1. oluruzz

ayyy deli oldum internet bi gidiyor
aldıgım alıntılarda uçuoyor onunlaaaaa gıcık oldumm

Ahu060812 cn tebrikler iyi gitmişşş bence regli haftasna göre

Ausencia sen yaprsın bacım haftaya -1,5

kelebekolacam cnm çocukal rolurken öyle benim ikizler 15 aylıktı ben ilk diyete başladıgımda
onlara masal anatır bir taraftan bedal çevirirdimm heyt bee iradeye bakk

Daydream- cnm proytein agırlıklı beslensen , kh ekmegi filan sadece kahvaltıda tüksetsen gider bence
2 ayda, ama bizim bünye yoyo diyeti oldu tabiki

evet cnmmm az kaldı ama ben bu sürede cidden elimden geleni yaptım ama
bünyem banaaa kelek yapıyor .
cnm ben hiç ara yapmıyorum hep 5 saatte bir yiyorum bana iyi geliyor
son 21 günde iyice sıkı tutalım bari işi bende 6 den geçtimde 6 ları ucundan göreyim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…