bütün haftya vere vere 200 gr gitmiş , 79 lara resmi geçiş yapmış olduk
Kzlar ben sabit 73 5 kaptanım istersen beni takımdan çıkar listede olmadan devam edeyim hem takimi kotu yansitmaym hemde arkadslar bekliyor okadar
ayy bir daha yazasım var
24 Ağustos- 9 Aralık= 90- 79.8= 10.200 gr
Oyyy canımsın benim zeytin gözlümmmm beniiiiiimm
Sevgii pıtırıcıklarııı bizzz cansınnn papatyammOyyy canımsın benim zeytin gözlümmmm beniiiiiimmSen de benim canımsın seviyorum kız seni gel bi öpücem
üç ay önce arzu ile aramda 6 kübra ile aramda 11 kilo vardı, sabırla her ikisini de öptüm geçtim, bi de onlara +1er de hediye ettimbetülll kız beni gectin ha gececennnnnn.
Ben varım inşallahses kontrol 1,2,3
sesim geliyor umarım sevgili 7 takım.3 haftadır ilk 3e bile giremedik.bu hafta genel olarak az kilolar verdik yani haftaya cosabiliriz.ama hep beraber cosarsak yeni kaptanımıza bi derece hediye edebiliriz.hadi hep beraber en az 1 kilo bu hafta
Tutttummmm bırakyımm mııııcumadan işi sıkı tutmamız lazımmmm
Tamam kaptanm
Bende seni tebrik ederim şekerim .
70 ler pek rahat değil ama ... Batıyor insana ...tez vakit 60 lara gel ...burda su çok güzel
Yok kuzum gerek yok .
Sen bozma moralini , aynen devam et lütfen .
Bak masum a demorilize falan derken gitti taş gibi 600 bu hafta
Sende de kırılacak biliyorum .
ses kontrol 1,2,3
sesim geliyor umarım sevgili 7 takım.3 haftadır ilk 3e bile giremedik.bu hafta genel olarak az kilolar verdik yani haftaya cosabiliriz.ama hep beraber cosarsak yeni kaptanımıza bi derece hediye edebiliriz.hadi hep beraber en az 1 kilo bu hafta
Benceee kaptnıı deryammmAllahım ne güzel bir anons bu ..koca koca yazayım da duyan duymayan kalmasın .
Ağzın bal yesin şekerim .
bu hafta hep beraber sıkı tutarsak ... ama kimseden fire çıkmazsa olmayacak iş değil 1.lik
Olur nanam şöyle zorlamayacak mucize yaratan bisey..cok mu sey istiyorum acebaaaAblam ben sana vereyim bi liste , Bende bol
Bu hafta 5 saaat arayl bir şey yememe olayına giriyrum. Denemekten zarar gelmez. Bence sağlıksız da değil. Balık, köfte, tavuk, sebze ağırlıklı besleneceğiim. Meyveyi boşamaya çalışacağım, baktım çok yalvarıyor beni bırakma diye, günde bir kere takılırım belki ona
Nare83 Ausencia
Mübarek 68 günlere 21 gün kaldı
bu 21 günle kaçamaksız bir aşk yaşamak istiyorum ama sadık kalabilir miyim bilmiyorum
sen bırak ben tutarım.bu sefer seni gecmezsem ahanda şuraya yazıyorum perşembe de aus bu msjı gözüme sokar nasılsa.Tutttummmm bırakyımm mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?