Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 89
Bu hafta 88.2
Fark -700
Yüzde 0,78
Benim spordan ağırlaşan kasları mı hesaba katarsak sonucu mu idare eder buluyorum kaptanım -1 olmadı ama buna da şükür
Ausencia kaptanım ozaman geçen haftadan yanlış gelmiş geçende yazmıştım benim listede yanlış diye sonra arada kaynadı sanırsam bu geçen cuma bildirimi

Ausencia canimcim size guz el mutlu neşeli tatiller.
Ve.evet salondan.haber.bekliyorum
Eski mudavimleriyim.iyi 1.fiyat.alayim bakayim.
Yürüyüş yuzme sauna vs.var onları kullansam da kar çünkü parasini.odedim bari.gideyim mantiginda olursam.belki gazlanirim
Yaza kadar hu dombili hallerimden kurtulmam eşimi kiskancliktan.catlatmam lazim tıpkı bebegimizden.önceki gibi
1.de.benim koca.benden.küçük iyice ablasi oldum.dombili halimle, ama.zayifken ondan genc görünüyordum neyseki

Geçen haftaya göre vermisim kaptanım tam kacti acep. Ama önceki haftaya göre sabitim. 66.9 bu hfta
geçen hafta sanırım 67.3 muydu

Buda geçen haftaki yanlışlıkla ilgili sorum

Hatırladım tatlım evet

Adaletli bir çözümle hallederiz gülüm , diğer türlü haksızlık olur . Tartı değişikliği olarak girerim bu hafta . Haftaya normal şekilde devam ederiz .
Senin yüzden de değişen bir şey olmayacak zaten
Benim hatam olmuş.

ahahah masum diyince akla benmi geliyorum direk
birirleirnin aklınd olmak çok güzel , kilode gittti bakalım haftaya 72 ler benim sanırım

ayyyy cnm valla yok diyebilirimmm keisnbri yöntem
gelir reglim ama agrım filan var inş yaniiiii ay tırstım vallahiii

bütün kardeşlikleri denedikte benimde kilommm inatçı anacımmm

cnm ben bir dönem çok gzüel kilo vermişim leisle ile bantta aldım ama yine başlıycam lesileye

cnmm sıkı tutunca gider senden metabolizman iyi maşallahhh

cnm gördümmde yazamadım yetişemiyorum ,triiplenme hemenn

Bizde aynı yılın çocuklarıyız ama 10 büyüğüm eşimden .
Çokta fit biridir hep derim , kendine çok dikkat eder .
Bende onun yanında sönük kalmayayım değil mi şekerim

Bence hedefe kilitlenmen için güzel bir amaç bulmuşsun bile sherry , bu yoldan devam et .

Evet gelelim bildirime regl 4 gün kalmış olmasından müzdarip olaraktan kilo bildirimimi yapıyorum eeehhehehem

Geçen hafta 88.2
Bu hafta 87,8
Fark -400
Yüzde 0,45
haftaya 85,9 görmeyen ne olsun ahanda yazıyorum varmı bana yüzde ile meydan okuyan Ahey ahey aheyyy

Aynen masumum yillardir diyet yapmaktan alay konusuyum yine mi diyettesin falan. Hep diyette olsam ip gibi olurdum diyorum yapinca kacamak yapmam ama birakinca hoooop ye ye ye..ben kendime bi diyet bulucam bu sefer 8 kilo 2 ayda verilir aslinda ama iste amasi var..

Ben varıııımmm

Haftaya eksi 1.5 görüp 68 olmak hedefim .... Mezuniyet isterim belki . Baksana liste dolu , artık yeni gelenlere yer açalım .

10.ay drmek istedin galiba.seker.
Bizim fark daha büyük o benden 5 yil daha yeni kasa
Arabami satıyoruz bu ara muhabbet.ve. jargon bu :))
Ama.seninki.gibi tam fit değil
Sevimli 1 göbeği var yıllardır vermek istediği
Bu acidan.sansliyim ama kiloyu.hic.sevmez eskiden.bile soylerdi
Simdi birsey demiyir ama biliyorum eskisi gibi bakmiyor bana
Bu.gazim olacak evet !

Ablam ben sana vereyim bi liste , Bende bol

Nare83 canımm lesliyi +90 da bir arkadşaımda yapıp güzel kilo vermişş ondna seviyorum bende Julian Michael var birde ama kadın pestilimi çıkarttı onu dahada yapamadımm

Hahahahhaa bende 5 lt yagcoz icipp eritcemm buu yaglarii gecicemm seniii
bende heykeltrasa gidip kess diycem fazla ne varsa kes at...

kelebekolacam cnm yolculuktan filan düzen degşti onun için az gitmiştir
oyle umuyorum.ama ben biliyourm benim spor yapmm lazım bu kadar yemeye veremiyourm .

benim evde lesli düsmanlarım var
1.annneeee bu ne diyo diye sürekli tercüme ister
2.anneeee ne olur yapma diye ayagımın altına yatar
3.anneee benide hoplat diye boynuma atlar
4.entehlikeli olanı hadi cocuklar annenizeee diye 3 tane lesli savarı basıma sarar
o 4. var ya o 4. çok zalım.
bu ara evde mecburi yıllık izinde akşama kadar keyf yapıp kendini ev hanımı gibi hissetmemek için akşam bana sarıyor.gece 10 de tutturdu mutfaktaki meyveyi getir yiyelim ki ben kitap okuyorum o maç bakıyor,bak ben yiyemem getirirken ya canım cekerse diyorum yokk illa ben getirecem.getirmedim küs yattık.ya çok zalım cok.

***7.TAKIM 495. ETAP***

Betulina(80/79.8/0.2/%)
saydin78(65.7///%)
ervahafsa(73.5///%)
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit
tuba52(88.1///%)
roxen2303(63.1/62.7/0.4/%0.63)
Ausencia(70.1/69.5/0.6/%0.86)
masumm(73.9/73.3/0.6/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.2/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2/83.6/0.6/%0.71)
Ahu060812(89.2///%)
kelebekolacam(79.7/79.6/0.1/%0.13)

7. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…