Kilo bildirimi
Geçen hafta 89
Bu hafta 88.2
Fark -700
Yüzde 0,78
Benim spordan ağırlaşan kasları mı hesaba katarsak sonucu mu idare eder buluyorum kaptanım -1 olmadı ama buna da şükür
Buda geçen haftaki yanlışlıkla ilgili sorumAusencia kaptanım ilk paylaştığın listede geçen cuma değilde bi önceki haftanın kilosu var sadece benim mi yoksa genel mi
Geçen haftaya göre vermisim kaptanım tam kacti acep. Ama önceki haftaya göre sabitim. 66.9 bu hftaSende harikasın tatlım .
Aynen devam
Okudun mu bugün okuldaki olayımı
Korkunun artıya faydası yok
Kız nasıl bir kilo fazla yazıyorsun ;
geçen hafta ki bildirim bu işte
***7.TAKIM 494. ETAP*** BEŞİNCİSİ
Betulina(81.5/80/1.5/%1.84)
saydin78(66.3/65.7/0.6/%0.90)
ervahafsa(73.8/73.5/0.3/%0.41)
Davina(92.2/91.5/0.7/%0.76)
tuba52(88.8/88.1/0.7/%0.79)
roxen2303(63.2/63.1/0.1/%0.16)
Ausencia(71.2/70.1/1.1/%1.54)
masumm(74.1/73.9/0.2/%0.27)
DelyDoly(91.4/90.2/1.2/%1.31)
Dersaadet_(81/80.2/0.8/%0.99)
cydnz_1(85.6/84.2/1.4/%1.64)
Ahu060812(89.9/89.2//%0.79)
kelebekolacam(80.3/79.7/0.6/%0.75) +500 gr. tartı farkı eklendi.
7. Takım Ortalaması: % 0.934
Neydi kız ?
Heh
Yakalayamazsan el salla
Buda geçen haftaki yanlışlıkla ilgili sorum
Geçen haftaya göre vermisim kaptanım tam kacti acep. Ama önceki haftaya göre sabitim. 66.9 bu hfta
geçen hafta sanırım 67.3 muydu
Ausencia kuzumm mesela şimdi ben hedef kiloma ulaşınca kii inşallahh ölmez sağ kalırsam ulaşacamm benii koviyy misiniizzz takimdan nasıl oluyorr
Canım günaydınnn ...telli sefer listesini şimdilik kaldırdık zaten , haftalık bireysel yüzde ile enler listesi yapacağız bir süre .
Bir de böyle gaza gelelim bakalım
Kız var ya ... sabah okulda bir veli ile konuşuyoruz , kadın dedi baksana ne kadar masumlar (çocuklarla ilgili ) aklımdan o an masumm ne yaptı acaba , ne kadar verdi diye geçti
Kafayı yedim leeen sizle
Günaydınnnn . Olur olur , istikrar , sabır bu işin formülü .
Öncelikli hedefin mesela 75 olsun . 65 göünde büyümesin . Sonra ilk hedefe ulaşmanın hazzı ile ikinci hedef 69 mesela
Chia tohumu kullanmadım için , müsait bir zamanda hem kendim hem senin için araştırayım bende
OLeeeeey 61 gitmiş işte ... Bu ne buuubuuu ...böyle yapacağız
Seni biraz boş bıraktım ben galiba
Hayırlı Cumalar gülüm
Günaydınnn canım .
Ödemdir muhakkak . Dün gecenin etkisi yoktur bence.
akşam 6 gibi çıkıyoruz tatlım . Bugün buralardayım .
Doktorummmm ... Haftaya sen 78.5 çıkmazsan bende aus değilim
Evet canım ya verdin mi 1 kilodan az vermiyorsun genelde , ama alınca da sonra ki iki hafta yine onu vermekle geçiyor .
Günaydınnn bu arada .
Yine de imkanın varsa salona gir , disipline girer spor olayın .
Günaydın hayırlı Cumalar canım .
Ahhh keşkekler ahhh nisa diyorum ve çekiliyorum .
KK nın saati bir saaat geri kuzum , 5.30 dedi mi açar kepenkleri deli
Günaydınnnnnnnn
Hadi bakalım aynen devam .
ben çıktım ki
Günaydın canım .
Spor duayenimize nazar mı değdi ne ?
Bu böyle olmayacak ,DelyDoly ile seni spor yarışına sokalım bence .
kelebekolacam la da DelyDoly i diyet yarışına sokacağım zaten ... iyi gazlıyorlar birbirlerini .
Tabii bu durumda herkesle yarışa giren dely iğne ipliğe dönecek
Canım aralarda kayda değer olmayan şeyler yiyorum mesela bu ara regl haftam tatlı isteyince canım dün bitane keçiboynuzu yedim akşam çok acıktım bi kaç badem yedim onlar doğaçlama geliştiği için aklıma gelmiyo yazmak
Kaptanım deryam benim 1 kilo fazla yazıyoo yani bana uyarda kurallara uyar mı bilmiyorum
Aman canım herşeyin çaresi varda karakter zayıflığının çaresi yok sen beş sene vermene rağmen bi yol olmuyorsa zorlama sonra böyle şimdi hödük olan evlenince daha beter olur sonra imrenirsin beyefendi nazik kibar kocaları görünce en iyisi hayırlısı ne ise o olsun halkında
Kız bide pes ediyodun aferin devam şurda 69 a ne kalmış bu arada ben nabız sayarım şüphelenince normalde 60-80 arası olur ben hamile olunca ilk hafta 95 lere çıkar sonra başlarım Allah seni ne etmeye heriiifff git bana test al.benim başıma çorap örene kadar kendininkine öreydinnnnn diye söylenmeye
Canım benim kuzenin diyetinde 5 saat hiç birşey yenmiyo gayet güzel verdi arayı meyveyi hep yemeğin üstüne yerdi Buda bi yöntem herkes ara yapacak diye bi kaide YOk bence
korunma yöntemi yok mu güzellik spiral falan
Haftada 500 gr garanti ...delynin eline düş yeter . Bir de laf aramızdao arada kaçamak yapıyor , sen yapmazsın ..etti mi sana hafta da 1 kg
Gel biz de senle leslie kardeşi olalımlen var ya takıma girdiğimizden beri senle olmadığımız kardeş kalmadı .
En son hayalim 65 kardeşliği ....59 mu yapsak yoksa
Kizz lesliee acayipp hele ben gecen paylastimm yaa o daha super heryanin calisiyor ve sekle giriyor kesinn super cozumm çokta fazlaa zarari yok tabii kendini zorlamadan banttan dahaa iyii insanin bant tepesi cani sıkılır hele ben gibi tez canliysaa
2 gun oncede sabittim canim yazmistim 2 gun protein yapip 1 kilo vereyim dedim ama gram oynamadi..aksamda yedim oglanla...bende cok istiyorum 70 olmayi sonra 67...ama benim oyle haftada gram gram gider sok diyet yapmazsam listedende o yuzden ayrilmistim yuzdeyi olumsuz etkilemesin diye..oyle oluncada zamanla motivasyonum düşüyor oldugum yerde sayıyorum..
Sende harikasın tatlım .
Aynen devam
Okudun mu bugün okuldaki olayımı
Korkunun artıya faydası yok
Kız nasıl bir kilo fazla yazıyorsun ;
geçen hafta ki bildirim bu işte
***7.TAKIM 494. ETAP*** BEŞİNCİSİ
Betulina(81.5/80/1.5/%1.84)
saydin78(66.3/65.7/0.6/%0.90)
ervahafsa(73.8/73.5/0.3/%0.41)
Davina(92.2/91.5/0.7/%0.76)
tuba52(88.8/88.1/0.7/%0.79)
roxen2303(63.2/63.1/0.1/%0.16)
Ausencia(71.2/70.1/1.1/%1.54)
masumm(74.1/73.9/0.2/%0.27)
DelyDoly(91.4/90.2/1.2/%1.31)
Dersaadet_(81/80.2/0.8/%0.99)
cydnz_1(85.6/84.2/1.4/%1.64)
Ahu060812(89.9/89.2//%0.79)
kelebekolacam(80.3/79.7/0.6/%0.75) +500 gr. tartı farkı eklendi.
7. Takım Ortalaması: % 0.934
Neydi kız ?
Heh
Yakalayamazsan el salla
Ausencia canimcim size guz el mutlu neşeli tatiller.
Ve.evet salondan.haber.bekliyorum
Eski mudavimleriyim.iyi 1.fiyat.alayim bakayim.
Yürüyüş yuzme sauna vs.var onları kullansam da kar çünkü parasini.odedim bari.gideyim mantiginda olursam.belki gazlanirim
Yaza kadar hu dombili hallerimden kurtulmam eşimi kiskancliktan.catlatmam lazim tıpkı bebegimizden.önceki gibi
1.de.benim koca.benden.küçük iyice ablasi oldum.dombili halimle, ama.zayifken ondan genc görünüyordum neyseki
Aynen masumum yillardir diyet yapmaktan alay konusuyum yine mi diyettesin falan. Hep diyette olsam ip gibi olurdum diyorum yapinca kacamak yapmam ama birakinca hoooop ye ye ye..ben kendime bi diyet bulucam bu sefer 8 kilo 2 ayda verilir aslinda ama iste amasi var..ahahah masum diyince akla benmi geliyorum direk
birirleirnin aklınd olmak çok güzel , kilode gittti bakalım haftaya 72 ler benim sanırım
ayyyy cnm valla yok diyebilirimmm keisnbri yöntem
gelir reglim ama agrım filan var inş yaniiiii ay tırstım vallahiii
bütün kardeşlikleri denedikte benimde kilommm inatçı anacımmm
cnm ben bir dönem çok gzüel kilo vermişim leisle ile bantta aldım ama yine başlıycam lesileye
cnmm sıkı tutunca gider senden metabolizman iyi maşallahhh
cnm gördümmde yazamadım yetişemiyorum ,triiplenme hemenn
Evet gelelim bildirime regl 4 gün kalmış olmasından müzdarip olaraktan kilo bildirimimi yapıyorum eeehhehehem
Geçen hafta 88.2
Bu hafta 87,8
Fark -400
Yüzde 0,45
haftaya 85,9 görmeyen ne olsun ahanda yazıyorum varmı bana yüzde ile meydan okuyan Ahey ahey aheyyy
10.ay drmek istedin galiba.seker.Bizde aynı yılın çocuklarıyız ama 10 büyüğüm eşimden .
Çokta fit biridir hep derim , kendine çok dikkat eder .
Bende onun yanında sönük kalmayayım değil mi şekerim
Bence hedefe kilitlenmen için güzel bir amaç bulmuşsun bile sherry , bu yoldan devam et .
Ablam ben sana vereyim bi liste , Bende bolAynen masumum yillardir diyet yapmaktan alay konusuyum yine mi diyettesin falan. Hep diyette olsam ip gibi olurdum diyorum yapinca kacamak yapmam ama birakinca hoooop ye ye ye..ben kendime bi diyet bulucam bu sefer 8 kilo 2 ayda verilir aslinda ama iste amasi var..
bende heykeltrasa gidip kess diycem fazla ne varsa kes at...Hahahahhaa bende 5 lt yagcoz icipp eritcemm buu yaglarii gecicemm seniii
oyle umuyorum.ama ben biliyourm benim spor yapmm lazım bu kadar yemeye veremiyourm .
kelebekolacam cnm yolculuktan filan düzen degşti onun için az gitmiştir
benim evde lesli düsmanlarım varKizz lesliee acayipp hele ben gecen paylastimm yaa o daha super heryanin calisiyor ve sekle giriyor kesinn super cozumm çokta fazlaa zarari yok tabii kendini zorlamadan banttan dahaa iyii insanin bant tepesi cani sıkılır hele ben gibi tez canliysaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?