- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Once sınavlar sonra yatili misafir10 ay evet canım .
Tamamdır bu gazla devam
ben o leslie düşmanları yerim yaaa ...
Senin ki yine meyve istiyormuş yavrum , ben gec e 11 de gözleme falan yapıyorum adama
69.5 ğum şekerim sen nasılsın
Yukarıda listeye baksana , ahuda benim geçen hafta ki dangozluğumdan bir sorun olmuştu , bende yüzdesi haksız yere yüksek çıkasın diye , -1 tartı farkı çıkarıldı düzenledim .
Sağol canım ya ...darısı tüm 60 ları görmek isteyenlerin başına .
Şu cumaları katılım yaptığın kadar sık gelebilsen aramıza ...inan çok daha hızlı gideceksin .
yok canım ya cok bi istek değil.insan motive olmak için istiyor şöyle ilk etapta 1-2 kilo vermek.Olur nanam şöyle zorlamayacak mucize yaratan bisey..cok mu sey istiyorum acebaaa
eskiden bende senin gibiydim.evden hiççç girmezdim.tele de alıştım.aslında alışılıyor.sen ecüş bücüşte yazsan evde kopma asıl orda lazım.Once sınavlar sonra yatili misafir
1 de kopan internet
Durum bu
İşyerinde olsam ful aktiftim
Ama evde pc basina oturmak zor
Yada esimden sıra gelmiyor çünkü gündüz evde gece çalışır
O ve kizimla mesgul olurken zor oluyor
Cepten ise yazilarim malum ...
Hahahah kesin ben 1. Yimm sarki sana gelsin bebekimmsen bırak ben tutarım.bu sefer seni gecmezsem ahanda şuraya yazıyorum perşembe de aus bu msjı gözüme sokar nasılsa.
Walkk walkk walkk lesliyee ile bol boll walkk var banaaayok delycim sana haydar yok çiğ köfte varrrrrrrr,yaş pasta varrrrrrr.miskin miskin yatmak varrrrrr
klibin başındaki bacakları görünce dahada hırslanmıştırHahahah kesin ben 1. Yimm sarki sana gelsin bebekimm
Senn düşün kuzummm düşün nutiideee yee ben zirvedenn el sallicammm hahahha kesin 1. Benimmm bennn nihahahaaha ayy cokk piss gazz olduu buuuuAllahııııımmm inanmak istiyorum dely i gececeğime inanmak istiorummmm.şut veeee gol demek istiyorummmmmmm.
istiyorummm istiyorum aynalarda gülümsemekkkkkk çıtır hatun olmak isti-yo-rummmmmmm.
Benn mii uctummm heleee vallahhhklibin başındaki bacakları görünce dahada hırslanmıştır
Direncanımmm cııssss onlarr cısssssbugün öglen yemegi menüsüüü
kahvaltı
ekmeklerde mis gibi cevizli tb ekmegi almışlarrr
Kız ne kovacaz sen bizi deneyimlerinle ayakta tutacan kaptanımlaAusencia kuzumm mesela şimdi ben hedef kiloma ulaşınca kii inşallahh ölmez sağ kalırsam ulaşacamm benii koviyy misiniizzz takimdan nasıl oluyorr
Tamamdır kaptanım gemini alacammm alabora edecem seniii muhahahahaBen varıııımmm
Haftaya eksi 1.5 görüp 68 olmak hedefim .... Mezuniyet isterim belki . Baksana liste dolu , artık yeni gelenlere yer açalım .
Ay süper darısı başımaaa darısı başımaaaBendee yazcamm bendee bananee kiii
05/05/2016-09/12/2016 112,20-90 : 22,200 gram
Hahaha çok güldüm ya süperdiüç ay önce arzu ile aramda 6 kübra ile aramda 11 kilo vardı, sabırla her ikisini de öptüm geçtim, bi de onlara +1er de hediye ettimSimdi ıra sendeeeeeee
Amann kübra gizli gizli bizi takip ediyor, duymasın dediklerimi
Hahahhhaaaa salınaa salınaa yüriyimm mii cat walkkk
delyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?