Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Once sınavlar sonra yatili misafir
1 de kopan internet
Durum bu
İşyerinde olsam ful aktiftim
Ama evde pc basina oturmak zor
Yada esimden sıra gelmiyor çünkü gündüz evde gece çalışır
O ve kizimla mesgul olurken zor oluyor
Cepten ise yazilarim malum ...

Olur nanam şöyle zorlamayacak mucize yaratan bisey..cok mu sey istiyorum acebaaa
yok canım ya cok bi istek değil.insan motive olmak için istiyor şöyle ilk etapta 1-2 kilo vermek.

eskiden bende senin gibiydim.evden hiççç girmezdim.tele de alıştım.aslında alışılıyor.sen ecüş bücüşte yazsan evde kopma asıl orda lazım.

lesli konusunda geçende demiştim ya bende bir süre sanırım sabah kalkıp yapacagım
benim ev merkezi sistem sıcaık oluyor , sabah balkonda bantta yürümek zor
ama evin içinde lesile yapılabilir diye düşünüyorum .

sabahları bantta yürüme havası gelene kadar sabah leisleye başlıyorum o halde 6 da kalkıyorum
birde dediigim gibi leisle gerçekten çok güzel inceltiyor insanı ve çalıştırıyor ben 3 mil var bi onu yapıyorum
45 dk hem kısa hamde süper terletiyor

sabah spor işini bitirdiigimde akşamda vakit bana kalıyor hem garanti hergün yapılıyor sabah
ama akşama kalınca sapmalar oluyor malesef

Allahııııımmm inanmak istiyorum dely i gececeğime inanmak istiorummmm.şut veeee gol demek istiyorummmmmmm.
istiyorummm istiyorum aynalarda gülümsemekkkkkk çıtır hatun olmak isti-yo-rummmmmmm.
Senn düşün kuzummm düşün nutiideee yee ben zirvedenn el sallicammm hahahha kesin 1. Benimmm bennn nihahahaaha ayy cokk piss gazz olduu buuuu

Ausencia kuzumm mesela şimdi ben hedef kiloma ulaşınca kii inşallahh ölmez sağ kalırsam ulaşacamm benii koviyy misiniizzz takimdan nasıl oluyorr
Kız ne kovacaz sen bizi deneyimlerinle ayakta tutacan kaptanımla
Ben varıııımmm

Haftaya eksi 1.5 görüp 68 olmak hedefim .... Mezuniyet isterim belki . Baksana liste dolu , artık yeni gelenlere yer açalım .
Tamamdır kaptanım gemini alacammm alabora edecem seniii muhahahaha
Bendee yazcamm bendee bananee kiii
05/05/2016-09/12/2016 112,20-90 : 22,200 gram
Ay süper darısı başımaaa darısı başımaaa
Hahaha çok güldüm ya süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…