Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanim biz listede değiliz ya. Ama hani seferoğullri neyinken liste yapılıp giden kalan yaziliodu ya. Bu hafta olmicak mi öyle bişi . yapSak ya . Ya da beni listeye mi alsan .

Kzlar ben sabit 73 5 kaptanım istersen beni takımdan çıkar listede olmadan devam edeyim hem takimi kotu yansitmaym hemde arkadslar bekliyor okadar
Ay benı alsa keske..Ne bilim bü kez bi istek oldu ben de . Hiç değilse biraz dikkat ederdim . bekliyom valla beni de alsa ... menün düzelince dio . . duzelmeZ ki kilo veririm valla söz

Ay benı alsa keske..Ne bilim bü kez bi istek oldu ben de . Hiç değilse biraz dikkat ederdim . bekliyom valla beni de alsa ... menün düzelince dio . . duzelmeZ ki kilo veririm valla söz

Kıyamaaammm .
Liste dolu ki gülüm .
Neresine alayım .
sen herkesi gaza getir , mezunlar çoğalsın ki yerler açılsın . bu arada sen de harika menüler yaz tabii.

Kaptanim biz listede değiliz ya. Ama hani seferoğullri neyinken liste yapılıp giden kalan yaziliodu ya. Bu hafta olmicak mi öyle bişi . yapSak ya . Ya da beni listeye mi alsan .

b,reysel yüzde hesaplanacak ya , orada herkesi hesaplayacağım .
Enler açıklanacak akşama sabret.

Kıyamaaammm .
Liste dolu ki gülüm .
Neresine alayım .
sen herkesi gaza getir , mezunlar çoğalsın ki yerler açılsın . bu arada sen de harika menüler yaz tabii.
Ooo mezun olunca mj girilio listeye puffff .. geçen hafta dediydin seni alam mi die. Ondan seyettiydim . . tamam madem . kahnem menulerle devam.
aslındâ benim kafadan gizli bi hedefim var. geçen sene de nisan da baslamistim takıma diyete .. bu senede en gec martı bekliom. İnşallah o zaman à kadar listeden mezun olanlar olur

cnm ben bi liste uygulamıyorum ben
kh mümkün mertebe uzak duruyorum
meyveyi bir ögün , montide oldugu gibi kahvaltı öncesi tüketmeye özen gösteriyorum
ekmek yemiyorum , wasa ve form sunta takılıyorum
ara ögün yapmıyorum
akşam yemegimi ofiste yiyip çıkıyorum 5-6 arası
öglen yemekte ne varsa yiyorum : makarna, pilav dışında
çorba varsa bir kepçe içiyorum ana yemek , salata yogurt takılıyorum
ögün aralarım 5 saat oluyor genelde

ben de tam diyecektim ki Nare83 nerede İnşallah mütkiş haberlerle gelir

cnm 600 gr gitiş ben bildirim yapmıştım sabahh

canım bende senin gibi yemeye özen gösteriyorum yanlız bazı günler meyva 3 e çıkabiliyo, birde meyvayı ben ara öğün olarak yiyiyorum
öğlen mesela sadece sebze yoğurt,yada sebze salata yemek zorunda kalınca 2-2,5 saat sonra çok acıkıyorum durumlarda sen ne yapıyosun?

ben 1 porsiyonda kalıyorum cnm meyvede hatta bazen yemiyorum hiçç

Çok benzeri montiyi de o kadar unuttum ki bende ekmek yerine bu sabah 3 tane wasa yedim. sabah meyve yerine chiali limonlu su içtim. ara öğün bende yapmıyorum. Akşam da ofisten çıkmadan bi kefir içerim çıkarım yemek işini bitiririm diyorum.

Mesela bugün 4 gibi ofisçe mangala gidicez ekmeksiz salatalı hallederim o işi. sonrasında bir daha birşey yemem diyorum.

***7.TAKIM 495. ETAP***

Betulina(80/79.8/0.2/%0.25)
saydin78(65.7/65.7//%)
Kilosu sabit.
ervahafsa(73.5/73.5//%)Kilosu sabit.
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit.
tuba52(88.1/89.1/-1/%-1.14)
roxen2303(63.1/62.7/0.4/%0.63)
Ausencia(70.1/69.5/0.6/%0.86)
masumm(73.9/73.3/0.6/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.2/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2/83.6/0.6/%0.71)
Ahu060812(88.2/87.8/0.4/%0.45)
-1 tartı farkı çıkarıldı.
kelebekolacam(79.7/79.6/0.1/%0.13)
Sekercikiz(70/69.3/0.7/ %0.17)
489.etapta bildirimde bulunarak
izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 6 ya bölündü .

7. Takım Ortalaması: %

T tuba52 tekrar bakar mısın ? + 1 çıktıysan bu hafta 89.1 olman gerekiyor .

DelyDoly gülüm bildirim yapmayan bir tek @Dersaadet_ kaldı , o da geç bildirim yapıyor .
Ben çıkına kadar gelmezse , liste sana emanet gülüm .

Bir de sende bir kontrol et kuzum

ŞU AN GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE 1 ARTI , 3 SABİT VAR . YÜZDEMİZ PEK İÇ AÇICI DEĞİL .

ŞAPKAYI ÖNÜMÜZE KOYUP BAKALIM , NEYİ YANLIŞ YAPIYORUZ .???

Nare83 , roxen2303 , Betulina , Sekercikiz , cydnz_1 , Ahu060812 , DelyDoly kelebekolacam TEBRİKLER ARKADAŞLAR , EKSİLERİNİZ DAİM OLSUN .

öğlenleri sebze yiyince akşama kadar nasıl duruyosun peki
Canım ben öyle olup acıkınca yoğurt yiyorum üstünede suuu ohh salatalık da doğruyodum oda acayip tok yapıyo
Geçen çarşamba 5 kilo yoğurt yapmıştım dün yine yaptım 2 kilo

Ben varım bennnnnnn

Canım ben öyle olup acıkınca yoğurt yiyorum üstünede suuu ohh salatalık da doğruyodum oda acayip tok yapıyo
Geçen çarşamba 5 kilo yoğurt yapmıştım dün yine yaptım 2 kilo
bende genelde ayran yada meyvalı lı tarçınlı yoğurt yiyiyorum ama çok yoğurt yemekle ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…