Aynennnn kuzummm çatttt diyee çatlasınlarrrDely aklıma bi şarkı geldi
Kiskananlarrrrr catlasin, kiskananlarrrrr catlasin
Vayyyy süperr kuzummmm çok sevindimmm yaaaa aynenn devammmmmmBizde burada babamla buluştuk.
2 ay olacak görüşmeyeli.
Akşam arabadan indim ... şöyleee bi baktı ..
Içeri girip montu çıkardım ....
Oooo oooo yusuuuuf annene ne olmuş dedi
55 kilo mu oldun ne oldun diyor adamcağız
Tabii bu güzel kısmı .
Bi de dün telde teyzemle konuştum.
Valla diyetteyim dedim ... amaaaan sende hep al ver al ver ... yine alırsın dedi
Inşallah kuzum ya amin :) sağlıklı olması tek derdim belki de ben abartıyorum ama korku işte.Gecmez bilirim , ama bence çok sağlıklı bir bebeğin olcak bence erkek :) tabi Allah sağlık versin önce cinsiyet sonraki mesele ama heyecanlı oluyor tahmin etmesi de .
Kötüyü dusunmeyelim iyi dusunup , iyiyi getirelim, bak benim ikizlerden birisi önde gidiyor du Dr diğerinin karnında ölme ihtimali var dedi 20 haftalıkken zaten ben 12 haftada öğrendim ikiz olduğunu , bir şok bitmeden ikincisi yaşadım ,ama ikisinide alldim kucağına tabi o küçük olan sağlık sorunları yaşadı ama ben onun adını kayra koydum , Allahin mucizesi ,lütfü demek adı ve cidden mucize gibiydi .. 3 ameliyat geçirdi ,minicikti ,ama şimdi kök sokturuyor bize hepimize baş geliyor...
Sende birgün anlatacaksin yıllar sonra
Vayyyy süperr kuzummmm çok sevindimmm yaaaa aynenn devammmmmm
Ben de kız hissediyorum canım hatta eşim ilk anda kız dedi ailede sadece küçük kardeşim oğlan istiyor gerisi hep kız derdinde
Doktorum kırık zaten ahum çok tatlı bir kadın ne olursa o anlatıyor biz sormadan geçen on ikinci haftaya kadar çok korkacagim galiba ben dedim o da ben de valla diyorHadi bakalım hayırlısı canım
Gidip gelincede yaz belki görür doktor cinsiyetini sor belli mi diyeNare83 bence de kız bakalım kim bilecek
Hadi gözün aydın darısı başıma inşallah reglinin bir an önce başlasa da Cuma'ya kadar normalleşsem
Biliyorum canım ... demek biraz daha dikkat . Daha bol su .. menülerine yapılan yorumları dikkate al .
Hadi bakalım ... olmaması için sebeb yok ama olması için çok.
Sende ki sorun o majör depresyon zaten .
Onu bir yendik mi gerisi çorap söküğü gibi gelecek .
Eve dönünce sana özelden telkin mesajlarına başlayacağım ... diyetle alakalı değil .. hayatla .
Bende kocaman bir yeriniz var . Kimimiz arkadaş ... kiminiz abla ya da kardeş .
Evet ben sana güveniyorum saadet ... sende ablanın güvenini boşa çıkarmazsın biliyorum .
Selamlar ... hoş geldin .
Sana da aydınlık bi gün olsun.
Forumda yeniymişsin . Cuma yarışmalarına göz attın mı bilmiyorum ... burada 11 takım her Cuma kilo bildirimi ile yarış halinde .
7.takım olarak bizim grup listemiz kurallar gereği dolu .
Yeni mezunlar verene kadar listeye yeni yarışmacı alamam .
Ama hiç sorun değil ben listede olmasam da dersen ... tüm motivasyonumuzla kapımız açık . Bu şekilde listesiz çook kişi var
Liste önemli dersen diğer takımlara baş vurabilirsin .
Tekrar hoş geldin .
Sağol tatlım benim .
Bende inanıyorum da
.. o motivasyonu aynı anda ve daimi herkes yakalar umarım .
Canım ya korkma .
Güzel düşün ...
Benim için ultradon kontrol günleri görüş günü gibiydi .
Sanki içimde değil de hastanede bebeğim ..onu ziyarete gidiyorum gibi gelirdi.
Kolay gelsin sana canım .
Niyetine de bayıldım .
Kayrayı da okudum ... öpüyorum onları .
Günaydın bencede kiz
Bu sefer cidden aynı ben kara ve köşeye sıkışmış.Anaaam bu çok minnoş çook tatlı
Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Hoşgeldin cnmmerhaba arkadaslar ben seda :) azicik basina buyruk bir sekilde aldi kilolar basini gidiyor. hayatimda hic 87 rakamlarini bir arada gormedim. hic bir kiyafetim olmuyor. 72 kilodan bir anda(tabi bana bir an gibi geliyor gereksiz yemekleri yerken87 kiloya ciktim. yurt disinda yasiyorum. simdilik diyetisyene arayisi icerisindeyim. yalniz olmuyor... insan yanina ayni yollardan gecen kendini anlayacak biri ariyor, iste aranizdayim. umarim hep beraber hedeflerimize ulasiriz. bu arada bu benim ilk forum deneyimim :) ama Ausencia hanim kurallari dikkatle okudum ve bir kismini not ettim su ucar yazi kalir :) umarim beni de araniza alarsiniz :)
herkese mutlu cumartesiler :) gununuz ap aydinlik ola :)
Ben korkmam ki hatta her türüne bayılırım göremedim hangisiydi o kediGebeler var diye kaldirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?