Sarı papatyammm günaydınnn kuzummm bugün taytt giydimm onca zaman sonraa çokkk mutluyummmGünaydın şekerler. Mutlu hafta sonları dilerim♡♡♡♡
Haftayı sondan 3. bitirmişiz 7.takım olarak .
Belki bilmek isterseniz diye yazayım dedim ...
Sonuçta bireysel bir yarışta değiliz ... O hafta 3 kilo versen de ... takımın sonuncu ise ... takım arkadaşların kilo almışsa üzülüyor olmalı insan .
Bu seslenişim sadece listedeki arkadaşlara ... sizlerin verdiği / aldığı gramlar ... paylaşım alanında 7.takımı temsil ediyor ...sadece sizi değil ,tüm takım arkadaşlarınızı da temsil ediyor .
Takım kaptanını temsil ediyor ,yardımcısını temsil ediyor .
Takım olmanın bilinci , takım arkadaşının diğer arkadaşına sorumluluğu iyice yerleşirse içinize ...ancak o zaman doğru ilerleriz .
Kaçamak yapmak bir ödül değil bize .
Şu öğünü atladım dur bi börek poğaça geçiştireyim lüksümüz de yok .
Hele hele birden sofradakilere saldırmak ... sonra da pişman olmak
7. Takım toparlanma zamanı .
Aklınıda ... gönlünüzde diyette ve takımda olmalı ki ; vicdanınız izin vermesin yememeniz gereken şeylere .
7. Takım toparlanma zamanı ... herkes bugün bi gaza geldi ... birşeyler yazdı ... hadi dedi ...
Ama akşam gelen menülerin bir kısmında ya da bir çoğunda olmaması gerekenler var ya da olması gerekenler yok .
Hemen her hafta soruyorum . . .arkadaşlar sizi motive edecek şeyleri yazın diye .
Elimden gelenleri yaptım ... yaparım da .
Ama 5 gün harika menü 2 gün facia görüyorsam ... dön başa demektir o .
7 gün ... bi deneyin .
7 gün ... pişmanlık duyacak bir şey yemeyin .
Az da yemeyin .
O bildiğiniz dengeyi oturtun hayatınıza
Bu kadarını rica etmeye hakkım var bence .
Kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ediyorum .
En listesini yarın yazarım .
Iyi geceler ...
Konuşmak istersen konuşuruz day .
Çrş akşamı böğüre böğüre ağladım ... ölümü üzerine ilk kez videosunu izledim annemin .
Öyle işte .
Oluyor bazen .
Ama çabuk geçsin .
Oğullarımız üzgün anne görmek istemez değil mi ?
Yok bacim sebepli..bildiğiniz konudan...efkarliyim bugün çok..iyi eglenceler sana ve ailene..
merhaba arkadaslar ben seda :) azicik basina buyruk bir sekilde aldi kilolar basini gidiyor. hayatimda hic 87 rakamlarini bir arada gormedim. hic bir kiyafetim olmuyor. 72 kilodan bir anda(tabi bana bir an gibi geliyor gereksiz yemekleri yerken87 kiloya ciktim. yurt disinda yasiyorum. simdilik diyetisyene arayisi icerisindeyim. yalniz olmuyor... insan yanina ayni yollardan gecen kendini anlayacak biri ariyor, iste aranizdayim. umarim hep beraber hedeflerimize ulasiriz. bu arada bu benim ilk forum deneyimim :) ama Ausencia hanim kurallari dikkatle okudum ve bir kismini not ettim su ucar yazi kalir :) umarim beni de araniza alarsiniz :)
herkese mutlu cumartesiler :) gununuz ap aydinlik ola :)
Gunaydinnnnn musmutluuu sabahlarinizzz 9olsunn kizlarrrr
Günaydın şekerler. Mutlu hafta sonları dilerim♡♡♡♡
Sarı papatyammm günaydınnn kuzummm bugün taytt giydimm onca zaman sonraa çokkk mutluyummmWuhuuuuu hiç bacagımmmm kalmamışşş
Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Sağol banum ama korkular geçmiyor be gülümGünaydın cnm ay ne guzellll
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol banum ama korkular geçmiyor be gülüm
wawwww maasallah zeytin gozlum supersinSarı papatyammm günaydınnn kuzummm bugün taytt giydimm onca zaman sonraa çokkk mutluyummmWuhuuuuu hiç bacagımmmm kalmamışşş
Gunaydin tatliş ♡♡♡Daycim Allah sabır versin cnm , nur içinde yatsın,
Günaydın seda hoş geldin, enerjik birisin ne guzellll
Günaydın sekerimmm,
Günaydın cnmmmmmm
Wuhuuuuuu superrrrrr tey teyyyyyyyyy
Korkma kuzum her sey yolunda insaAllah ♡♡♡Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Banadaaa böylee kal diyorlardaa ben kalmammm papatyammm sdaha da gidecekkk 10 yıl öncekii kilomdayımmwawwww maasallah zeytin gozlum supersinCok sevindim bitanem. Annem de dün yiter artik yüzün kaşik kadar kaldi diyo Kadin yillardir tontiş gormeye alısmîs kilolu halim bile ona normal gorunuyor
Banadaaa böylee kal diyorlardaa ben kalmammm papatyammm sdaha da gidecekkk 10 yıl öncekii kilomdayımmTatlımm özgüvenim geldii vallahh yaaa banada diyorlarr çocuk gibi kalma diye yzüünn kaşık kadar kaldıı yaşında küçüldüüü kaçırmasınlar senii diyenn çokk eşş isee siniirlerdee hele sabahh üstündekini çıkamrıcann dimii diyooo hahahhahaa delii yaaa uzun tunik gömlek giydimdee
Hadi bakalım hayırlısı canımGünaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Hadi gözün aydın darısı başıma inşallah reglinin bir an önce başlasa da Cuma'ya kadar normalleşsemGünaydın kızlar
Niyet ettim çok güzel bi hafta sonu geçirmeye, kacamaksiz, şekersiz,saglikli,herkesin bir huyu oluyor bende kahvaltıyı atlayıp düzensiz menüler yapıyorum hafta sonu esim yok ise bu hafta sonu böyle olmayacak inşallahAusencia cigim haklı topsrlanalimm kizlar
Benimde reglim geldi ,ama evde berbat saat gecenin bi temizliğe dalicam dip bucakk yoksa her yer kitli ggibi geliyor reglimde artmadan ağrısı yapıp bitireyim ..
Cok guzel yazmssn cnm ins soz bu hafta sıfır kaçamak oyle kaćamagim olmuyr ama daha dikket etcm
Haklısın. Yarından itibaren düzenli disiplinli diyetime bol bol su içmeye ve sporuma başlıyorum inşallah. İnan hiçbir şey için üzülmüyorum senin emeğini boşa çıkarmaktan başka. Hani ara sıra beni alan melankoliyi biliyorsun, hiçbir şeyi umursamaz hale getiriyor beni. Ne dış görünüş ne sağlık ne kilo. Ama senin verdiğin emek, duyduğun güven, gösterdiğin sabır, girdiğin beklenti, verdiğin motivasyon hiçbirini düşünmeden edemiyorum. Çektiğim vicdan azabı bundan ibaret. Kendimden bile değil bilmeni isterim
merhaba arkadaslar ben seda :) azicik basina buyruk bir sekilde aldi kilolar basini gidiyor. hayatimda hic 87 rakamlarini bir arada gormedim. hic bir kiyafetim olmuyor. 72 kilodan bir anda(tabi bana bir an gibi geliyor gereksiz yemekleri yerken87 kiloya ciktim. yurt disinda yasiyorum. simdilik diyetisyene arayisi icerisindeyim. yalniz olmuyor... insan yanina ayni yollardan gecen kendini anlayacak biri ariyor, iste aranizdayim. umarim hep beraber hedeflerimize ulasiriz. bu arada bu benim ilk forum deneyimim :) ama Ausencia hanim kurallari dikkatle okudum ve bir kismini not ettim su ucar yazi kalir :) umarim beni de araniza alarsiniz :)
herkese mutlu cumartesiler :) gununuz ap aydinlik ola :)
Cnmmm eline sağlık çok haklisin ben elimden geleni yapacağım takım arkadaşlarımın da yapacağına inaniyorum
Cnmmm Allah sabırlar versin nur içinde yatsın anneciğin
Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Günaydın kızlar
Niyet ettim çok güzel bi hafta sonu geçirmeye, kacamaksiz, şekersiz,saglikli,herkesin bir huyu oluyor bende kahvaltıyı atlayıp düzensiz menüler yapıyorum hafta sonu esim yok ise bu hafta sonu böyle olmayacak inşallahAusencia cigim haklı topsrlanalimm kizlar
Benimde reglim geldi ,ama evde berbat saat gecenin bi temizliğe dalicam dip bucakk yoksa her yer kitli ggibi geliyor reglimde artmadan ağrısı yapıp bitireyim ..
wawwww maasallah zeytin gozlum supersinCok sevindim bitanem. Annem de dün yiter artik yüzün kaşik kadar kaldi diyo Kadin yillardir tontiş gormeye alısmîs kilolu halim bile ona normal gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?