Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnmmm eline sağlık çok haklisin ben elimden geleni yapacağım takım arkadaşlarımın da yapacağına inaniyorum

Cnmmm Allah sabırlar versin nur içinde yatsın anneciğin

Yok bacim sebepli..bildiğiniz konudan...efkarliyim bugün çok..iyi eglenceler sana ve ailene..

Daycim Allah sabır versin cnm , nur içinde yatsın,

Günaydın seda hoş geldin, enerjik birisin ne guzellll

Gunaydinnnnn musmutluuu sabahlarinizzz 9olsunn kizlarrrr

Günaydın sekerimmm,

Günaydın şekerler. Mutlu hafta sonları dilerim♡♡♡♡

Günaydın cnmmmmmm

Sarı papatyammm günaydınnn kuzummm bugün taytt giydimm onca zaman sonraa çokkk mutluyummmWuhuuuuu hiç bacagımmmm kalmamışşş

Wuhuuuuuu superrrrrr tey teyyyyyyyyy

Günaydın kızlar
Niyet ettim çok güzel bi hafta sonu geçirmeye, kacamaksiz, şekersiz,saglikli,herkesin bir huyu oluyor bende kahvaltıyı atlayıp düzensiz menüler yapıyorum hafta sonu esim yok ise bu hafta sonu böyle olmayacak inşallah Ausencia cigim haklı topsrlanalimm kizlar

Benimde reglim geldi ,ama evde berbat saat gecenin bi temizliğe dalicam dip bucakk yoksa her yer kitli ggibi geliyor reglimde artmadan ağrısı yapıp bitireyim ..

Sağol banum ama korkular geçmiyor be gülüm

Gecmez bilirim , ama bence çok sağlıklı bir bebeğin olcak bence erkek :) tabi Allah sağlık versin önce cinsiyet sonraki mesele ama heyecanlı oluyor tahmin etmesi de .

Kötüyü dusunmeyelim iyi dusunup , iyiyi getirelim, bak benim ikizlerden birisi önde gidiyor du Dr diğerinin karnında ölme ihtimali var dedi 20 haftalıkken zaten ben 12 haftada öğrendim ikiz olduğunu , bir şok bitmeden ikincisi yaşadım ,ama ikisinide alldim kucağına tabi o küçük olan sağlık sorunları yaşadı ama ben onun adını kayra koydum , Allahin mucizesi ,lütfü demek adı ve cidden mucize gibiydi .. 3 ameliyat geçirdi ,minicikti ,ama şimdi kök sokturuyor bize hepimize baş geliyor...

Sende birgün anlatacaksin yıllar sonra

Sarı papatyammm günaydınnn kuzummm bugün taytt giydimm onca zaman sonraa çokkk mutluyummmWuhuuuuu hiç bacagımmmm kalmamışşş
wawwww maasallah zeytin gozlum supersin Cok sevindim bitanem. Annem de dün yiter artik yüzün kaşik kadar kaldi diyoKadin yillardir tontiş gormeye alısmîs kilolu halim bile ona normal gorunuyor

wawwww maasallah zeytin gozlum supersin Cok sevindim bitanem. Annem de dün yiter artik yüzün kaşik kadar kaldi diyoKadin yillardir tontiş gormeye alısmîs kilolu halim bile ona normal gorunuyor
Banadaaa böylee kal diyorlardaa ben kalmammm papatyammm sdaha da gidecekkk 10 yıl öncekii kilomdayımm Tatlımm özgüvenim geldii vallahh yaaa banada diyorlarr çocuk gibi kalma diye yzüünn kaşık kadar kaldıı yaşında küçüldüüü kaçırmasınlar senii diyenn çokk eşş isee siniirlerdee hele sabahh üstündekini çıkamrıcann dimii diyooo hahahhahaa delii yaaa uzun tunik gömlek giydimdee

Kızlar ben yazın köy biberi ni yıkayıp doğru yorum dipfrize atıyorum, kışında hatta az önce yedim bir yemek kaşığı zeytinyağında biberleri öldürüp üzerine yine yazin kv yaptığı domates sostan dokuyorum ikisi birlikte pişiyor kızartma değil tabi ama çok güzel oluyor her kış yerim biraz önce de yedim hatta

Dely aklıma bi şarkı geldi

Kiskananlarrrrr catlasin, kiskananlarrrrr catlasin

Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum
Hadi bakalım hayırlısı canım
Gidip gelincede yaz belki görür doktor cinsiyetini sor belli mi diye Nare83 bence de kız bakalım kim bilecek
Hadi gözün aydın darısı başıma inşallah reglinin bir an önce başlasa da Cuma'ya kadar normalleşsem

Cok guzel yazmssn cnm ins soz bu hafta sıfır kaçamak oyle kaćamagim olmuyr ama daha dikket etcm

Biliyorum canım ... demek biraz daha dikkat . Daha bol su .. menülerine yapılan yorumları dikkate al .

Hadi bakalım ... olmaması için sebeb yok ama olması için çok.

Sende ki sorun o majör depresyon zaten .
Onu bir yendik mi gerisi çorap söküğü gibi gelecek .

Eve dönünce sana özelden telkin mesajlarına başlayacağım ... diyetle alakalı değil .. hayatla .

Bende kocaman bir yeriniz var . Kimimiz arkadaş ... kiminiz abla ya da kardeş .

Evet ben sana güveniyorum saadet ... sende ablanın güvenini boşa çıkarmazsın biliyorum .

Selamlar ... hoş geldin .

Sana da aydınlık bi gün olsun.

Forumda yeniymişsin . Cuma yarışmalarına göz attın mı bilmiyorum ... burada 11 takım her Cuma kilo bildirimi ile yarış halinde .

7.takım olarak bizim grup listemiz kurallar gereği dolu .

Yeni mezunlar verene kadar listeye yeni yarışmacı alamam .

Ama hiç sorun değil ben listede olmasam da dersen ... tüm motivasyonumuzla kapımız açık . Bu şekilde listesiz çook kişi var

Liste önemli dersen diğer takımlara baş vurabilirsin .

Tekrar hoş geldin .

Cnmmm eline sağlık çok haklisin ben elimden geleni yapacağım takım arkadaşlarımın da yapacağına inaniyorum

Cnmmm Allah sabırlar versin nur içinde yatsın anneciğin

Sağol tatlım benim .

Bende inanıyorum da
.. o motivasyonu aynı anda ve daimi herkes yakalar umarım .

Günaydın kızlar birazdan kuzumu girmeye gideceğiz ama ben çok korkuyorum

Canım ya korkma .
Güzel düşün ...

Benim için ultradon kontrol günleri görüş günü gibiydi .
Sanki içimde değil de hastanede bebeğim ..onu ziyarete gidiyorum gibi gelirdi.

Kolay gelsin sana canım .

Niyetine de bayıldım .

Kayrayı da okudum ... öpüyorum onları .

Bizde burada babamla buluştuk.
2 ay olacak görüşmeyeli.

Akşam arabadan indim ... şöyleee bi baktı ..
Içeri girip montu çıkardım ....

Oooo oooo yusuuuuf annene ne olmuş dedi

55 kilo mu oldun ne oldun diyor adamcağız

Tabii bu güzel kısmı .

Bi de dün telde teyzemle konuştum.

Valla diyetteyim dedim ... amaaaan sende hep al ver al ver ... yine alırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…