Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar herkese
Sonunda cuma geldi nefes aldım yarın izin oh misss:)
Sabah giremedim net sıkıntısı yaşadım @DelyDoly ikizim sağolsun bildirimi yapmış :)

@Ausencia ablam haklısın biliyorum berbat gidiyorum karar verdiğim gibi gitmiyor bir türlü. Zamanda çabucak geçiyor. Artı görmekten korkuyorum çok. İki üç gün düzenli gitse sonraları bir şeyler oluyor düzen bozuluyor anlamadım bende niye böyle oldugunu hala.

İyi geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
1 dlm peynir
1hş yumurta
Yeşillik
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Tavuk
Salata
Yogurt
2dlm ç. ekmek
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1mandalina
AKŞAM
Pırasa
Salata
2dlm ç. ekmek
1 kase çorba
Yogurt
ARA
yarım nar
1br süt

2mil lesli 2 kupa y.çay
Hayırlı geceler

Geldim ... yerleştik ... sohbet muhabbet ... şimdi köşelere çekildik :)

Cuma menü bildirimi

Sabah

1 sade nescafe
3 kuru kayısı

Kahvaltı

1 yumurtalı lorlu yulaf ezmeli omlet
Maydanoz
Zeytin 4
Yeşil çay

Ara

1 dlm ananas
1 brdk ayran

Öğle

Tarhana çorbası
Tavuk göğüs haşlama
Salata

Ara

1 sade kahve
1/2 ayva

Akşam

1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 kepekli etimek

Su 2.1

Eline sağlık bacım . Hakkını helal et çok emek veriyorsun

Helal olsun canım benim ... güzel yüreklim

Bence takım olarak ausa 1. Lik borçluyuz .

Bu hafta sonu kaçırmayın , cuma dediğiniz hemen geliyor lütfen yani . Aus bukadar emek verirken sizlerde lütfen biraz daha çaba gösterin

Bende bekliyorum aebenim ...
Yürekten burdayım ... umarım herkes bu hafta ve sonrasında elini taşın altına koyar ve başarılı sonuçlar alırız .

Sabah yumurta varken iki dlm ekmek fazla saydınım .
Öğlen ara öğün gibi olmuş.
Öyle olunca da akşam fazla olmuş.

Başlangıç ve şu an ki kilon için iyi menü.
Ama iki öğün yoğurt eklemelisin .
Ve sende yumurtalı sabahlarda ekmeği 1 e indirebilirsin .

Ausencia canimn listeler icin emegine yuregine saglikkk hayirli yolculuklarin olsunn iyii eglenceler diliyorumm

Sağol canım benim

Az olmuş .
Öğlen tost doyurucudur ama salata ve ayranla desteklenmeliydi delyim .
Akşam zaten az .

Yumurta ve iki dilim ekmek daha ...

Diğer öğünler güzel tuba .

Teşekkür ederim :) ben de şaşırdım. Hızlı bi metabolizmam var demek ki. İnsülin direncini kırdıktan sonra açıldım

Hadi bakalım ...
Bu sana yesem de kaçamak yapsam da kilo veriyorum hissi uyandırmasın saadet .
Dengeli düzenli menüler bekliyorum senden .
Geçen haftanın telafisi verdiğin kilo değil .. erken uyanan ... vaktinde öğünlerini yiyen bir saadet görmek olacak benim için .

Akşamdan önceki ara akşam yemeği gibi olmuş ... bir de onun üzerine akşam öğünü epey çok .
Ara dediğin bence ana öğüne benzeyen bir durum yaşadı isen akşamı salata yoğurtla kapatmalıydın ahu.

Öğle az onun dışındakiler dengeli erva.

3 wasa ile 2 yumurta fazla mimu.

Onun dışında iyi.

Meyve göremedim bir tek.

Kizlar iyi aksamlar..
Bugun menu yazasim yok keyifsizim..

Hayırdır day ?

Sebebsiz gelen bi keyifsizlik mi ?

gayet güzel sekercikız .
Gayet güzeeel .

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 poğaca

Ögle
Çorba
Tavuk

Ara sütlü kahve

Akşam
Sebzeli tost

Sabah poğaça ile başlayan günden devamında amuda kalksan fayda gelmez davi .

Sabah 10 dk erken kalkıp sandviç hazırlar yanına götürebilirsin .

Ara yine yok .

1 kutu süt ile 2-3 kuru kayısı iş yerinde de olsa 5 dk ayrılıp yenilebilir .

9 dlm mi ekmek verdi diyetisyen fatma ?

Yok bacim sebepli..bildiğiniz konudan...efkarliyim bugün çok..iyi eglenceler sana ve ailene..

Haftayı sondan 3. bitirmişiz 7.takım olarak .

Belki bilmek isterseniz diye yazayım dedim ...

Sonuçta bireysel bir yarışta değiliz ... O hafta 3 kilo versen de ... takımın sonuncu ise ... takım arkadaşların kilo almışsa üzülüyor olmalı insan .

Bu seslenişim sadece listedeki arkadaşlara ... sizlerin verdiği / aldığı gramlar ... paylaşım alanında 7.takımı temsil ediyor ...sadece sizi değil ,tüm takım arkadaşlarınızı da temsil ediyor .
Takım kaptanını temsil ediyor ,yardımcısını temsil ediyor .

Takım olmanın bilinci , takım arkadaşının diğer arkadaşına sorumluluğu iyice yerleşirse içinize ...ancak o zaman doğru ilerleriz .

Kaçamak yapmak bir ödül değil bize .

Şu öğünü atladım dur bi börek poğaça geçiştireyim lüksümüz de yok .

Hele hele birden sofradakilere saldırmak ... sonra da pişman olmak

7. Takım toparlanma zamanı .

Aklınıda ... gönlünüzde diyette ve takımda olmalı ki ; vicdanınız izin vermesin yememeniz gereken şeylere .

7. Takım toparlanma zamanı ... herkes bugün bi gaza geldi ... birşeyler yazdı ... hadi dedi ...
Ama akşam gelen menülerin bir kısmında ya da bir çoğunda olmaması gerekenler var ya da olması gerekenler yok .

Hemen her hafta soruyorum . . .arkadaşlar sizi motive edecek şeyleri yazın diye .
Elimden gelenleri yaptım ... yaparım da .

Ama 5 gün harika menü 2 gün facia görüyorsam ... dön başa demektir o .

7 gün ... bi deneyin .

7 gün ... pişmanlık duyacak bir şey yemeyin .
Az da yemeyin .

O bildiğiniz dengeyi oturtun hayatınıza

Bu kadarını rica etmeye hakkım var bence .

Kilo veren arkadaşları tekrar tebrik ediyorum .

En listesini yarın yazarım .

Iyi geceler ...

Ausencia kaptanım o ara zorunlu ara idi orda yediklerim sadece tencere reklamı yapmak için pişirdikleri şeylerdi bi çay tabağını geçmezdi öyle oluncada akşamına acıktım çorba ve pırasa 1/2 kaseydi yazmayı unutmuşum tavuk ızgarayı da buzluğa atmak için pişirirken yedim eşimde çiğ köfte getirince oda üstüne tuz biber oldu artık porsiyonları da azaltacam söz

Yok bacim sebepli..bildiğiniz konudan...efkarliyim bugün çok..iyi eglenceler sana ve ailene..

Konuşmak istersen konuşuruz day .

Çrş akşamı böğüre böğüre ağladım ... ölümü üzerine ilk kez videosunu izledim annemin .

Öyle işte .

Oluyor bazen .

Ama çabuk geçsin .

Oğullarımız üzgün anne görmek istemez değil mi ?

Rabbim sabırlar versin bizi ayakta tutan ve tutacak olan evlatlarımız var Rabbim herkese tattırsın inşallah

Ögle buğdaylı cnm corba tokluk hissi verdi bi kase ictim

Cok guzel yazmssn cnm ins soz bu hafta sıfır kaçamak oyle kaćamagim olmuyr ama daha dikket etcm

Haklısın. Yarından itibaren düzenli disiplinli diyetime bol bol su içmeye ve sporuma başlıyorum inşallah. İnan hiçbir şey için üzülmüyorum senin emeğini boşa çıkarmaktan başka. Hani ara sıra beni alan melankoliyi biliyorsun, hiçbir şeyi umursamaz hale getiriyor beni. Ne dış görünüş ne sağlık ne kilo. Ama senin verdiğin emek, duyduğun güven, gösterdiğin sabır, girdiğin beklenti, verdiğin motivasyon hiçbirini düşünmeden edemiyorum. Çektiğim vicdan azabı bundan ibaret. Kendimden bile değil bilmeni isterim

ADINIZ: Seda

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 164 cm

KİLONUZ: 87 kg

HEDEF KİLONUZ: 65 kg

KİLO ALMA NEDENİNİZ: maalesef tek bir sebebi yok insulin direnci basta olmak uzere dugunden sonra asiri strese girip kilo aldim.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artik buna dur deme zamanim geldi de geciyor. cocuk sahibi olmak istiyoruz. ama bu halde hamile kalirsam artik kapilardan gecemem

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ne desem ki.. 28 yasindayim. yeni evlendim sayilir. esim yabanci ve isvecte yasiyoruz. yuksek kimyagerim ama su an dil ogrenmeye calisiyorum yani issizim. gezmekten yuzmekten farki tatlar denemekten hoslaniyorum.

buns soyle bir kenara birakayim. kosede dursun :)

merhaba arkadaslar ben seda :) azicik basina buyruk bir sekilde aldi kilolar basini gidiyor. hayatimda hic 87 rakamlarini bir arada gormedim. hic bir kiyafetim olmuyor. 72 kilodan bir anda(tabi bana bir an gibi geliyor gereksiz yemekleri yerken 87 kiloya ciktim. yurt disinda yasiyorum. simdilik diyetisyene arayisi icerisindeyim. yalniz olmuyor... insan yanina ayni yollardan gecen kendini anlayacak biri ariyor, iste aranizdayim. umarim hep beraber hedeflerimize ulasiriz. bu arada bu benim ilk forum deneyimim :) ama Ausencia hanim kurallari dikkatle okudum ve bir kismini not ettim su ucar yazi kalir :) umarim beni de araniza alarsiniz :)

herkese mutlu cumartesiler :) gununuz ap aydinlik ola :)

http://modelmydiet.com

arkadaslar bu websitesine mevcut kilonuzu ve hedef kilonuzu boyunuzu yazarak ve tabiki vucut tipinizi su an nasil gorundugunuzu ve kilo verince nasil goruneceginizi simule ediyor. nasil kullanilacagini konusunda dil engeline takilan arkadaslara yardimci olunur :) bu arada asagidaki veriler bana ait veriler. resim benim degil arkidaslar. benim saclar daha uzun ve koyu kahve

Cok guzel yazmssn cnm ins soz bu hafta sıfır kaçamak oyle kaćamagim olmuyr ama daha dikket etcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…