Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar kizimi parka goturdum esimle kizim 45 dakika parkta oynadılar bende cok hızlı tempolu bir sekilde parkin etrafinda 45 dakika yürüdüm....evde yurumektense disarda yurumek daha iyi geldi nefesim acildi...

Simdi kizimi yikadim uyudu.. aksama esim lahmacun yaptirdi 2 kucuk yuvarlak yiyecem yaninada salata ve ayran...kacamak olmaz demi ogle yemegi yemedim gec kalktik gec kahvalti yapildi...

Benimde 3.5 yasinda kizim var herkes dogur doğur diyor ama hic gozum yemiyor yas ocakta 36 olacak hic enerjim kalmadi eger genc yasta evlenip genc yasta anne olsaydim dusunurdum ama simdi anca buna enerjim yetiyor
Ya benimde öyle çok enerjim yok ama kardeşi olsun istiyorum kardessiz olmaz daha şimdiden istiyor benimki sonra büyüyünce hesap sormasın istiyorum niye benim kardeşim yok diye hem doğurma yaşı artık kirk sen neden öyle düşünüyosun ki yasin genç daha istesen ıkiside birden buyur işte ne guzel

Ay kiyamam yerim ben onuhem sende doğur çocuğa bir erkek kardeş daha kardeş candır

Bol salata ve ayranla olabilir cnm

Ayy sanirim rahatima cook düşkünüm) esimde once istiyordu simdi oda istemiyor...gerci adamin beynini yedim yeter yoruldum diye diye.

asfarovski canim insallah guzel haberler alirsin. Bende pazartesi gidicem. 2017 trmmuz annelerine gelmiyorsun.watsap grubu kurduk ordaki kizlarla istersen ekleyelim senide
Arada okuyorum ama burası kadar sık olmuyor malum eklersen sevinirim canım inşallah sen de gör yavrunu şimdi kafa ve gövdedir sadece o kadar hızlı degişiyorlarki

Ausencia benim aradigim tam olarak motivasyon. cuma listelerini de ayrintili bir sekilde okudum. takimda olanlarin sorumluluklari buyuk. eger takimda olmasam bile liste paylasabiliyor isem ve sizlerden geri donut alabiliyor isem takimda ya da grupta olmak sorun degil sanirim. hayatimda ilk defa bir foruma uye oluyorum. nasil kullanacagimi yeni yeni cozuyorum. su an icinde bulundugum sartlardan dolayi diyetisyene gidemeyecegim. onun icin aranizda olmak bana iyi gelebilir diye dusunuyorum. ama kaptan sizsiniz takdir sizin

kulaklari kapatmak lazim sanirim negatif dusuncelere karsi. hatta bu inat sebebi bile olabilir: misal gorursun teyzos almiycam gibi.

Ben 8 haftalikken dr yuzde 90 kiz demisti...zaten 11. Haftada yuzde yuz kiz dedi..herkes cok sasirdi bu kadar erken ogrenildigine dr superdi valla..tabii simdi dunyalar guzeli kizim var..
Doktorum benim de kısmen citlatti ama iki kaybım da da kendisi ameliyat ettiği için o bizden önce sağlığına odaklanıyor garibim doktorum bu kadar anlayışlı olmasa zor asardim canım bu durumu

Maşallah senin oğlan bir alem ahu

Doktorum benim de kısmen citlatti ama iki kaybım da da kendisi ameliyat ettiği için o bizden önce sağlığına odaklanıyor garibim doktorum bu kadar anlayışlı olmasa zor asardim canım bu durumu
Gecmis olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…