Ya benimde öyle çok enerjim yok ama kardeşi olsun istiyorum kardessiz olmaz daha şimdiden istiyor benimki sonra büyüyünce hesap sormasın istiyorum niye benim kardeşim yok diye hem doğurma yaşı artık kirk sen neden öyle düşünüyosun ki yasin genç daha istesen ıkiside birden buyur işte ne guzelBenimde 3.5 yasinda kizim var herkes dogur doğur diyor ama hic gozum yemiyor yas ocakta 36 olacak hic enerjim kalmadi eger genc yasta evlenip genc yasta anne olsaydim dusunurdum ama simdi anca buna enerjim yetiyor
Ay kiyamam yerim ben onuValla benim ortanca bi gün ağladı Bebek istiyoom Bebek istiyooom diye oda 3,5 civarıydı bi baktım hamileyim 3. Kız doğdu bu seferde başladı ben erkek istiyom da istiyom diye bende YOk sana kardeş mardeş eşeğini sağlam kazığa bağlayıp bebek istiyorum yerine erkek bebek istiyorum diye ağlasaydın dedim ismi de hazırmış kendi adı emirhan erkek kardeşi olursa da eyüphan koyacakmış ben dedim artık oğlum onuda kendi oğlun olursa koyarsın ben pes ettim diye
Bol salata ve ayranla olabilir cnmKizlar kizimi parka goturdum esimle kizim 45 dakika parkta oynadılar bende cok hızlı tempolu bir sekilde parkin etrafinda 45 dakika yürüdüm....evde yurumektense disarda yurumek daha iyi geldi nefesim acildi...
Simdi kizimi yikadim uyudu.. aksama esim lahmacun yaptirdi 2 kucuk yuvarlak yiyecem yaninada salata ve ayran...kacamak olmaz demi ogle yemegi yemedim gec kalktik gec kahvalti yapildi...
Ayy sanirim rahatima cook düşkünümYa benimde öyle çok enerjim yok ama kardeşi olsun istiyorum kardessiz olmaz daha şimdiden istiyor benimki sonra büyüyünce hesap sormasın istiyorum niye benim kardeşim yok diye hem doğurma yaşı artık kirk sen neden öyle düşünüyosun ki yasin genç daha istesen ıkiside birden buyur işte ne guzel
4-3 erkek öne geçtiBence de erkek :)
Hoşgeldin cnm aramiza insallah istediğin kilolara düşüceksin sende bizlerle 7 takımla candir
hos bulduk efendimHoşgeldin cnm
ben de bir tahminde bulanayim mi :)4-3 erkek öne geçti
Arada okuyorum ama burası kadar sık olmuyor malum eklersen sevinirim canımasfarovski canim insallah guzel haberler alirsin. Bende pazartesi gidicem. 2017 trmmuz annelerine gelmiyorsun.watsap grubu kurduk ordaki kizlarla istersen ekleyelim senide
Evet durum 4-4 :d
kız kız kız
Allah razı olsun ablam benimBebişin iyi olması na sevindim canım
Daha erken dedi ablam ama ağzından emira diye kaçırdı sanki biliyor düşündüğümüz isimleri deCinsiyetine bakmadımı kız ?
Bizde burada babamla buluştuk.
2 ay olacak görüşmeyeli.
Akşam arabadan indim ... şöyleee bi baktı ..
Içeri girip montu çıkardım ....
Oooo oooo yusuuuuf annene ne olmuş dedi
55 kilo mu oldun ne oldun diyor adamcağız
Tabii bu güzel kısmı .
Bi de dün telde teyzemle konuştum.
Valla diyetteyim dedim ... amaaaan sende hep al ver al ver ... yine alırsın dedi
Doktorum benim de kısmen citlatti ama iki kaybım da da kendisi ameliyat ettiği için o bizden önce sağlığına odaklanıyor garibim doktorum bu kadar anlayışlı olmasa zor asardim canım bu durumuBen 8 haftalikken dr yuzde 90 kiz demisti...zaten 11. Haftada yuzde yuz kiz dedi..herkes cok sasirdi bu kadar erken ogrenildigine dr superdi valla..tabii simdi dunyalar guzeli kizim var..
Maşallah senin oğlan bir alem ahuValla benim ortanca bi gün ağladı Bebek istiyoom Bebek istiyooom diye oda 3,5 civarıydı bi baktım hamileyim 3. Kız doğdu bu seferde başladı ben erkek istiyom da istiyom diye bende YOk sana kardeş mardeş eşeğini sağlam kazığa bağlayıp bebek istiyorum yerine erkek bebek istiyorum diye ağlasaydın dedim ismi de hazırmış kendi adı emirhan erkek kardeşi olursa da eyüphan koyacakmış ben dedim artık oğlum onuda kendi oğlun olursa koyarsın ben pes ettim diye
Gecmis olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Doktorum benim de kısmen citlatti ama iki kaybım da da kendisi ameliyat ettiği için o bizden önce sağlığına odaklanıyor garibim doktorum bu kadar anlayışlı olmasa zor asardim canım bu durumu
Tabii bulun canım benim kız 5-4 one geçti hatunlarben de bir tahminde bulanayim mi :)bence kiz :) saglikli olsun da bebis pembe mavi giymis farketmez sanirm
Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermekAusencia benim aradigim tam olarak motivasyon. cuma listelerini de ayrintili bir sekilde okudum. takimda olanlarin sorumluluklari buyuk. eger takimda olmasam bile liste paylasabiliyor isem ve sizlerden geri donut alabiliyor isem takimda ya da grupta olmak sorun degil sanirim. hayatimda ilk defa bir foruma uye oluyorum. nasil kullanacagimi yeni yeni cozuyorum. su an icinde bulundugum sartlardan dolayi diyetisyene gidemeyecegim. onun icin aranizda olmak bana iyi gelebilir diye dusunuyorum. ama kaptan sizsiniz takdir sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?