- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Tamam canım sağolKuzum ben kurmadim grubuda arkadasa veriyorum numarani eklesin simdi
Günün her saatinde yapabilirmiyiz ille sabah ac karnina mi olacak..???@masuum canım benim doktorum kabızlık için limonlu ballı su önerdi denedinmi daha önce bilmiyorum
Ohh ellerine saglik yarinda benim dip köşe yapilacakCok yoruldummm kendimi koltuğa zor attım ama ev mis gibi oldu
Ellerine sağlık canım ne güzel mis gibi olmuştur her yer
Valla ben yapamazdım bu haldeÖyle oldu ama pert oldum
Regli olunca birde ama aklıma takinca illa yapicam
Beninde içime erkek doğuyor sekerim erkek4-3 erkek öne geçti
İlk defa duydum ne güzel isimmis emiraDaha erken dedi ablam ama ağzından emira diye kaçırdı sanki biliyor düşündüğümüz isimleri de
Valla ben yapamazdım bu haldeazimli hatunsun banum vesselam
Emira kız canım prenses demek emirin kadın hali. Benim eşim Arap onlarda herkes ilk erkek çocukların ismi ile anılıyor. Ama eşim hangisi olursa olsun diyor yani eşim prensesin babası olacak misİlk defa duydum ne güzel isimmis emiraerkek mi kız ismimi bu
Canım benimkiler haftaiçi tam gün okulda.mali müşavirlik derslerimi verdim çalışırsam diye hepsini tam gün verdim ama çalışmadan önce zayıflamaya karar verdim o yüzden evde rahatım Allah a şükür 10 yıllık esaretim bitti kendime geldim 4.olarak kendimi doğurmaya karar verdimAyyy masallah 3 cocuk Allah kolaylik versin benim 3 cocuk olsa eminim nete falan giremem bir cocukla bile zar zor geliyorum buralara anca uyudugunda yada oyuncaklarina daldiginda...
He Kardeş candır anası patlıcandır YOk yok istemem belki 40 da onada daha 8 sene var kimse istemez ozamandaAy kiyamam yerim ben onuhem sende doğur çocuğa bir erkek kardeş daha kardeş candır
Canım hoşgeldin inşallah verirsin burda kiloları hergün menünü sporunu yaz o bile etkiliyo bunu yemeyim nasıl yazacam diyeayyy fatma cok ama coook tesekkur ederim. bu sicak karsilama icin. bu forum islerini de bilmiyorum. kabul nasil alinir vs. ben de seda :) isvecde yasiyorum. yeni evli sayilirim. cok kilo aldim ozellikle son dort bes ayda. isin ucunu nasil bu kadar kacirdim bilmiyorum. Ayy anneli babali buyusun kuzucuksizin adiniza ben heyecan yaptim. isallah bi gun biz de yapariz. bu kilo ile hamile kalirsam sumo gurescisi falan olurum benim de evi toplamam lazim aksama misafir geliyor. daha igne ucu kadar is yapmadim.
Canım boşalan bağırsaklarından kabızlık yaşamışındır wc de ayaklarını tabureye koy biraz otur bence geçerGünün her saatinde yapabilirmiyiz ille sabah ac karnina mi olacak..???
Bende gecen lahana yemeginden sonra wcden cikamadim simdi de iki gundur wc sorunu başladı kabizlik yasadim..
Canım ben yoğurdu şöyle yapıyorum serçe parmağımı sokup 10 a kadar sayıyorum parmağımı çekmeyeceksin ama ısıracak parmağını biraz yoğurdu karıştırınca da ağzı açık fırına koyuyorum 3 saat sonra çıkarıyorum hiç sulu olmuyoKaç haftadır ustun koru gectim hep
KPSS ,aof sınavları ,geçen hafta arkadaş derken evi boslsmistim mecbur yaptım
Şimdi süt kaynatiyorum yoğurt yapcam da geçen haftaki yoğurt sulu olmuştu inş bu güzel olur
Ay birde fasulye ayıkliycam daha yarın pisireyim evdekiler yer hafta içi
Ayyy canim tamda dedigin gibi oldu tam boşaldı bagirsak dedigini yapacam canim tesekkurler..Canım benimkiler haftaiçi tam gün okulda.mali müşavirlik derslerimi verdim çalışırsam diye hepsini tam gün verdim ama çalışmadan önce zayıflamaya karar verdim o yüzden evde rahatım Allah a şükür 10 yıllık esaretim bitti kendime geldim 4.olarak kendimi doğurmaya karar verdim
He Kardeş candır anası patlıcandır YOk yok istemem belki 40 da onada daha 8 sene var kimse istemez ozamanda
Canım hoşgeldin inşallah verirsin burda kiloları hergün menünü sporunu yaz o bile etkiliyo bunu yemeyim nasıl yazacam diye
Bende tanıtayım kendimi 32 yaşında 10,8 ve 4,5 yaşında 3 çocuk annesiyim Ünv 3 de evlendim 4 de 23 günlük bebekle mezun oldum sonra bebelerin arkası kesilmedi bende evde smmm stajı kazandım sonra staj sonra yeterlilik derken aldım belgeyi zayıflayım işe girecem inşallah
Canım boşalan bağırsaklarından kabızlık yaşamışındır wc de ayaklarını tabureye koy biraz otur bence geçer
Aus bacı sılayı rahimde he
Bende özledim anamı babamıhaftayada ben giderim inş .
Benimde 3.5 yasinda kizim var herkes dogur doğur diyor ama hic gozum yemiyor yas ocakta 36 olacak hic enerjim kalmadi eger genc yasta evlenip genc yasta anne olsaydim dusunurdum ama simdi anca buna enerjim yetiyor
Babis guzel moral olmus tatlim. Teyzen desin bosver bilmiyor nasil azimlisin♡♡♡♡♥
Valla benim ortanca bi gün ağladı Bebek istiyoom Bebek istiyooom diye oda 3,5 civarıydı bi baktım hamileyim 3. Kız doğdu bu seferde başladı ben erkek istiyom da istiyom diye bende YOk sana kardeş mardeş eşeğini sağlam kazığa bağlayıp bebek istiyorum yerine erkek bebek istiyorum diye ağlasaydın dedim ismi de hazırmış kendi adı emirhan erkek kardeşi olursa da eyüphan koyacakmış ben dedim artık oğlum onuda kendi oğlun olursa koyarsın ben pes ettim diye
Ausencia benim aradigim tam olarak motivasyon. cuma listelerini de ayrintili bir sekilde okudum. takimda olanlarin sorumluluklari buyuk. eger takimda olmasam bile liste paylasabiliyor isem ve sizlerden geri donut alabiliyor isem takimda ya da grupta olmak sorun degil sanirim. hayatimda ilk defa bir foruma uye oluyorum. nasil kullanacagimi yeni yeni cozuyorum. su an icinde bulundugum sartlardan dolayi diyetisyene gidemeyecegim. onun icin aranizda olmak bana iyi gelebilir diye dusunuyorum. ama kaptan sizsiniz takdir sizin
Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermek)
kelebekolacam rakibemmm kaçamakta mısnnn kızz nerdesinnn heeeee
Canim ben bitkiler , meyveler ve sebzeler hakkinda cok arastirma yapiyorum nette. Evde bos olunca bide pimpirikli bir anneyim ayy ne yedirsem kizima ayy ne yapsam diye diye herseyi cook arastiriyorumAda nar cidden kabızlık yapiyormus
Hay Allah çokta severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?