Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
1 bardak ceviz suyu ve cevizleri yedim 2 adetti..
1 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
2 yk peynir
3 yesil zeytin
Dere otu
1 kozlenmis kirmizi biber

Ogle
8 findik
Ogle yemegi yok cunku gec kalktik gec kahvalti yapildi...

Aksam
3 adet kucuk yuvarlak lahmacun
Salata
Ayran

45 dakika tempolu yuruyus ve 2 lt su

Lahmacun 2 yiyecektim ama fırıncı bayagi ince yapmis ve kenarlarini yakmis 2 hic doyurmadi mecbur 3 yedim...

@masuum canım benim doktorum kabızlık için limonlu ballı su önerdi denedinmi daha önce bilmiyorum
Günün her saatinde yapabilirmiyiz ille sabah ac karnina mi olacak..???

Bende gecen lahana yemeginden sonra wcden cikamadim simdi de iki gundur wc sorunu başladı kabizlik yasadim..

Valla ben yapamazdım bu halde azimli hatunsun banum vesselam

Kaç haftadır ustun koru gectim hep
KPSS ,aof sınavları ,geçen hafta arkadaş derken evi boslsmistim mecbur yaptım

Şimdi süt kaynatiyorum yoğurt yapcam da geçen haftaki yoğurt sulu olmuştu inş bu güzel olur

Ay birde fasulye ayıkliycam daha yarın pisireyim evdekiler yer hafta içi

İlk defa duydum ne güzel isimmis emira erkek mi kız ismimi bu
Emira kız canım prenses demek emirin kadın hali. Benim eşim Arap onlarda herkes ilk erkek çocukların ismi ile anılıyor. Ama eşim hangisi olursa olsun diyor yani eşim prensesin babası olacak mis ebu emira erkek olursa da emir bera olacak

Ayyy masallah 3 cocuk Allah kolaylik versin benim 3 cocuk olsa eminim nete falan giremem bir cocukla bile zar zor geliyorum buralara anca uyudugunda yada oyuncaklarina daldiginda...
Canım benimkiler haftaiçi tam gün okulda.mali müşavirlik derslerimi verdim çalışırsam diye hepsini tam gün verdim ama çalışmadan önce zayıflamaya karar verdim o yüzden evde rahatım Allah a şükür 10 yıllık esaretim bitti kendime geldim 4.olarak kendimi doğurmaya karar verdim
Ay kiyamam yerim ben onuhem sende doğur çocuğa bir erkek kardeş daha kardeş candır
He Kardeş candır anası patlıcandır YOk yok istemem belki 40 da onada daha 8 sene var kimse istemez ozamanda
Canım hoşgeldin inşallah verirsin burda kiloları hergün menünü sporunu yaz o bile etkiliyo bunu yemeyim nasıl yazacam diye
Bende tanıtayım kendimi 32 yaşında 10,8 ve 4,5 yaşında 3 çocuk annesiyim Ünv 3 de evlendim 4 de 23 günlük bebekle mezun oldum sonra bebelerin arkası kesilmedi bende evde smmm stajı kazandım sonra staj sonra yeterlilik derken aldım belgeyi zayıflayım işe girecem inşallah
Günün her saatinde yapabilirmiyiz ille sabah ac karnina mi olacak..???

Bende gecen lahana yemeginden sonra wcden cikamadim simdi de iki gundur wc sorunu başladı kabizlik yasadim..
Canım boşalan bağırsaklarından kabızlık yaşamışındır wc de ayaklarını tabureye koy biraz otur bence geçer

Canım ben yoğurdu şöyle yapıyorum serçe parmağımı sokup 10 a kadar sayıyorum parmağımı çekmeyeceksin ama ısıracak parmağını biraz yoğurdu karıştırınca da ağzı açık fırına koyuyorum 3 saat sonra çıkarıyorum hiç sulu olmuyo

@Dersaadet_ 1700gr. %2.11
@Sherrysherrylady 1000gr. %1.15
Sekercikiz 700gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.86
Nare83 600gr % 0.81
cydnz_1 600 gr. %0.71
roxen2303 400gr.%0.63
vorones 400gr. %0.59
Ahu060812 400gr. %0.45
Betulina 200 gr. %0.25
DelyDoly 200gr.%0.22
begum75 100gr. %0.16
kelebekolacam 100gr. %0.13
aeben sabit
_AYNURA_ sabit
@Daydream15 sabit
Davina sabit
ervahafsa sabit
N Nisaca sabit
saydin78 sabit
T tuba52 +1000gr %-1.14
ErSeSi +900gr %-1.25

03 / 09 Aralık 7. Takım Haftanın Enleri

Haftanın En Fiti , En 1.si
@Dersaadet_

Sevgili Saadeti , verdiği şok kilodan dolayı tebrik ediyorum .

Haftanın En İtidalli Kilo Verenleri

@Sherrysherrylady
Sekercikiz
Ausencia
Nare83
cydnz_1

İstikrarlı kilo verişlerinin devamını diliyorum .

Haftanın En 400 gr. ı Öpüp Başımıza Koyuyoruzcuları

roxen2303
vorones
Ahu060812

Tebrik eder , bu hafta bir üst basamağa çıkarak en az 600 vermelerini temenni ederim.

Haftanın Az Gitsin Öz Gitsincileri

Betulina
DelyDoly
begum75
kelebekolacam

100 gr 100 gr ... Yol uzun ... Bu hafta çok daha iyi olacak hatta aranızdan haftanın 1. si çıkacak , hissediyorum .

Haftanın En Yerinde Sayanları

aeben
_AYNURA_
@Daydream15
Davina
ervahafsa
N Nisaca
saydin78

Menülerinde ne eksik ne fazla gözden geçirip , düzeltebileceklerini umuyorum .

Haftanın En Fiyasko Kilo Alanları

T tuba52
ErSeSi

Bu hafta her ikisininde spor cezası bulunmaktır .
Haftalık toplam 2 saat .

Ayyy canim tamda dedigin gibi oldu tam boşaldı bagirsak dedigini yapacam canim tesekkurler..

Cumartesi Menü Bildirimi

Sabah

1 dlm ananas
1 sadece nescafe

Kahvaltı

3 etiform (sunta)
1 parça çeçil peyniri
2 zeytin

Öğle

1 kase pul biber naneli yoğurt
Köz kırmızı biber
Bol maydanoz
2 etiform

Ara

Sade Türk kahvesi

Akşam

1 tabak ıspanak
1 kase sarımsaklı yoğurt
Salata

Su 2.2 litre

Spor toplamda 2 saat yürüyüş ( yaklaşık 40 dk sı dağ yolu tırmanış)

Selam sekerler
Bugün ne yedik bi bakalim
Sabah
2 tane burgu peynir
5 tane siyah zeytin
2 tane tam buğday ekmeği
Salatalık domates biber
1 kupa yeşil çay
Ara
1 dilim ananas
7 tane badem
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Büyük bir bardak ayran
Yarım ekmek
Ara
1 bardak sade kahve
Aksam
1 tabak yeşil fasulye
200 gr yoğurt
1 tane salatalık
3 litre su
Spor yok malesef

Aus bacı sılayı rahimde he

Bende özledim anamı babamı haftayada ben giderim inş .

Yok yavrum tam sılayı rahim sayılmaz ... babam Antalya da ... bize yakın bir yere geldi ... ortak noktada buluştuk dün .

Git kuzum git , nerdeydi sizinkiler ?

Benimde 3.5 yasinda kizim var herkes dogur doğur diyor ama hic gozum yemiyor yas ocakta 36 olacak hic enerjim kalmadi eger genc yasta evlenip genc yasta anne olsaydim dusunurdum ama simdi anca buna enerjim yetiyor

Bende 38 e girmek üzereyim ... 7 yaşında oğlum ... 2. halaaaaa düşünme aşamasındayım sadece .

Babis guzel moral olmus tatlim. Teyzen desin bosver bilmiyor nasil azimlisin ♡♡♡♡♥

Klasik teyzem işte diyerek geçtim saydınım . Öyledir hep bana özel değil .

Yerim ben kuzuyu ya .
Seninde cevap kapak olmuş yavrum ya

O zaman tam teşekküllü hoş geldin diyeyim

Her gün menü bildiriminde bulunmayı , diğerlerinin menülerine yorum yapmayı (mümkün olduğunca) unutma .

Haftanın enlerinde bakalım önümüzdeki hafta nerde yer alacaksın ?

Ha bir de ikili yarışları da katılabilirsin .

Ahu060812 bu hafta biz seninleydik değil mi kuuzm , başka biri daha vardı sanki ?

Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermek )

Aynen böyle işte

kelebekolacam rakibemmm kaçamakta mısnnn kızz nerdesinnn heeeee

Koşuyor o koşuyor ...kayseri kazan sen kepçe koşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…