- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ausencia benim aradigim tam olarak motivasyon. cuma listelerini de ayrintili bir sekilde okudum. takimda olanlarin sorumluluklari buyuk. eger takimda olmasam bile liste paylasabiliyor isem ve sizlerden geri donut alabiliyor isem takimda ya da grupta olmak sorun degil sanirim. hayatimda ilk defa bir foruma uye oluyorum. nasil kullanacagimi yeni yeni cozuyorum. su an icinde bulundugum sartlardan dolayi diyetisyene gidemeyecegim. onun icin aranizda olmak bana iyi gelebilir diye dusunuyorum. ama kaptan sizsiniz takdir sizin
Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermek)
Amin inşallah canımGecmis olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Gel kuzum burası tam yeri. Benim de ilk forumum burası hatta hala ilk yani2015 mayısta gelmiştim hala buradayım sen düşün gerisini bu gördüğüm beşinci kaptan hatta kız aus gitme sakın bir yere liste dışında tüm kurallar aynen geçerli canım. Çene bol motivasyon tam gaz anlat bakalım kendini rahat rahat tanıyalım.
Ben Fatma konyadayim Konyalı yim çalışıyorum 31 yaşındayım 80.2 ile girdim buraya 63.4 le mezun oldum şimdi de hamile hamile takılıyorum baksana topigi hamile topigne çevirdim ay utandım şimdi kendimden ben gidip az ev işi yapayım bari
Allah kolaylık versin sedacim kız soğuk değil mi oralar ne işin var senin orada. Gelen misafir nereli yabancıyla salla boşver onlar türkler gibi takilmazayyy fatma cok ama coook tesekkur ederim. bu sicak karsilama icin. bu forum islerini de bilmiyorum. kabul nasil alinir vs. ben de seda :) isvecde yasiyorum. yeni evli sayilirim. cok kilo aldim ozellikle son dort bes ayda. isin ucunu nasil bu kadar kacirdim bilmiyorum. Ayy anneli babali buyusun kuzucuksizin adiniza ben heyecan yaptim. isallah bi gun biz de yapariz. bu kilo ile hamile kalirsam sumo gurescisi falan olurum benim de evi toplamam lazim aksama misafir geliyor. daha igne ucu kadar is yapmadim.
Ellerine sağlık canım güle güle kirletCok yoruldummm kendimi koltuğa zor attım ama ev mis gibi oldu
@masuum canım benim doktorum kabızlık için limonlu ballı su önerdi denedinmi daha önce bilmiyorum
Kuzum ben kurmadim grubuda arkadasa veriyorum numarani eklesin simdiArada okuyorum ama burası kadar sık olmuyor malum eklersen sevinirim canıminşallah sen de gör yavrunu şimdi kafa ve gövdedir sadece o kadar hızlı degişiyorlarki
Menum 10.12.2016 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
1.5 dlm tam bugday ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
3 bardak çay
Öğle
2 küçük lahmacun
Akşam
2 kuru biber dolma
Bol salata
1 dlmntam bugday ekmek
3 lt su 2 yesilcay 1 bardak kayisi 2 bardak form cay 45 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlarr kizlarr
Ellerine sağlık canım ne güzel mis gibi olmuştur her yerCok yoruldummm kendimi koltuğa zor attım ama ev mis gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?