Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gel kuzum burası tam yeri. Benim de ilk forumum burası hatta hala ilk yani 2015 mayısta gelmiştim hala buradayım sen düşün gerisini bu gördüğüm beşinci kaptan hatta kız aus gitme sakın bir yere liste dışında tüm kurallar aynen geçerli canım. Çene bol motivasyon tam gaz anlat bakalım kendini rahat rahat tanıyalım.

Ben Fatma konyadayim Konyalı yim çalışıyorum 31 yaşındayım 80.2 ile girdim buraya 63.4 le mezun oldum şimdi de hamile hamile takılıyorum baksana topigi hamile topigne çevirdim ay utandım şimdi kendimden ben gidip az ev işi yapayım bari

Canim liste dolu bende persembe gunu basladim burada benim icinde once motivasyon listeye sonra ne zaman girersem onemli degil onemli olan motivasyonu artirmak veeeee listede olanlarla kapışıp daha fazla spor yapip kilo vermek )

evvett cok mantikli :) o zaman kilo vermek baslasin. ben de internetten motive edecek resimlere bakiyordum. arada bir burada da paylasmaya calisacagim. telefonuma ekran goruntusu olarak koyuyorum bazen bazen :)

ayyy fatma cok ama coook tesekkur ederim. bu sicak karsilama icin. bu forum islerini de bilmiyorum. kabul nasil alinir vs. ben de seda :) isvecde yasiyorum. yeni evli sayilirim. cok kilo aldim ozellikle son dort bes ayda. isin ucunu nasil bu kadar kacirdim bilmiyorum. Ayy anneli babali buyusun kuzucuk sizin adiniza ben heyecan yaptim. isallah bi gun biz de yapariz. bu kilo ile hamile kalirsam sumo gurescisi falan olurum benim de evi toplamam lazim aksama misafir geliyor. daha igne ucu kadar is yapmadim.

Allah kolaylık versin sedacim kız soğuk değil mi oralar ne işin var senin orada. Gelen misafir nereli yabancıyla salla boşver onlar türkler gibi takilmaz inşallah isteyen herkese nasip etsin allahim

Liste dolu olduğu için kaptanımız yeni gelen arkadaşların motivasyonu düşmesin liste beklerken diye çekiniyor. Onun dışında burada olan herkes bizim takımda demek.

Her akşam menü su ve spor paylaş mutlaka ve katılımını yüksek tut hepsi bu kadar

[QUOT en, post: 49228634, member: 80890"]Tubiş bu hafta artı çıkmanın sebebi varmı kuzu ?[/QUOTE]
Abla aderim yakın ondan bide 6 dilim ekmek vermişti son aralar onu yedim ama dünden beri işimi sıkı tutacak

Merhaba şekerler menümü paylaşayım
bugün 8 aydır görüşmedigim can arkadaşım ile görüştüm kahvaltıya gittik öğlen de beraber idik. Kusura bakmayın kaçamak yaptım. Pazartesi de spora başlıyorum inşallah
Sabah
1,5 rol ekmek
1 kk kaşar ve beyaz peynir
6 zeytin
biraz sucuklu yumurta
3-4 dilim elma dilim patates-fırında
1 sigara böreği-fırında
biraz nane domates salatalık
toplam 1 çay kaşığı kadar bal portakal reçeli
4 bardak çay
Öğlen
3-4 çatal pasta
1 damla sakızlı Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Su: 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş

iyi akşamlar
2 günlük menümü yazmaya geldim

09.12.2016

sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , 1 yumurta , biber , çay
ara : 1 mandalina
öğle : 2 içli köfte , 1 kase cacık
akşam : 1 sevris kaşığı pilav , fırında tavuk , ayran
su : 3 lt
spor : 4 km yürüyüş

10.12.2016
sabah : 2 dl ekmek , 2 yumurtadan omlet , 8 zeytin , domates , çay
ara : 1 mandalina
öğle : fırında tavuk , salata
ara : 10 fındık , 1 kuru kayısı
akşam : haşlamış karnabahar , 1 kase sarımsaklı yoğurt
su : 2 lt şimdilik
spor : 3 km yürüyüş , 500 ip atlama

Slm kızla Ausencia abla aeben abla diğer şekerler
sabah
Aç karnına limonlu ballı su
2 kayısı

1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
1 galeta
yeşillik
ara
2 kayısı
2 ceviz
Öğlen
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 galeta
2 kaşık yağlı bi kase yoğurt
ara
1 portakal
1 barda ayran
akşam
2 haşlanmış yumurtalı salata
1 dilim ekmek
3 zeytin
birazdan
süt
meyve
1 dilim ekmek
3 zeytin listede yoktu
temizlik yapmıştım acıktım

Sabah
1 kahve
2,findik

Kahvaltı
2wasa
Domates soslu biber
Peynir
7 Zeytin

Öğlen
Yok deneyimde ara gibi
1 sütlü kahve
2 ksyidi
8 çiğ badem

Akşam.
2 tavuk pirzola
5 acı biber turşusu.
Yarım turup
Ayran

Bol kahve, 1.5 lt su

Menum 10.12.2016 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
1.5 dlm tam bugday ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
3 bardak çay

Öğle
2 küçük lahmacun

Akşam
2 kuru biber dolma
Bol salata
1 dlmntam bugday ekmek

3 lt su 2 yesilcay 1 bardak kayisi 2 bardak form cay 45 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlarr kizlarr

Cnm çok karbonhidratli olmuş menü
Dolma yanında ekmek yemeseydin daha iyiydi , lahmacunu bir tane yesem aksamı salata içine peynir irle gecirseydin daha iyi olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…