rekor bende, 700 gr almışım tam bir günde.. dün 68,9 çıktım, bugün 69,6..
normal yediğim menüde fazladan 3 tane çiğköfte ve balığımın sosunda biraz krema vardı.. ve gün içinde genelde dışardaydım, akşam yatmadan 2 mil leslie yaptım v.s.
buna rağmen 700 gr almışım... yok yok benim bu bağırsaklarımı bir düzene sokmam lazım, sanırım ordan farkediyo biraz da..
doğam sinir krizi geciriyorum resmen bi insan 1 günde spora ragmen 600 gr alırmı cıldırdım sabah 59 cıktım.
oysa dün 3 kasık yulaf 1 elma 1 tabak tavuklu salata 2 zeytin yağlı kurabiye ve 4 catal pasta yemiştim ve 4 den sonra azıma lokma koymadım sürekli spor yaptım..
[COLOR="red
sağol kırmızı akşamdan koymuşsun tabloyu, ben de heyecanlı heyecanlı geldim onu hazırlamak için..
sabah şoka girdim 5 kere tartıldım, ya bir günde 700 gr. almak ne demek yaaa???
Gunaydin sekerlerr
Dogacim tebrik ediyorum seni bir kilo gitmis
Hadi kizlar guzel sonuclar bekliyorummm... Ben bir kosu bandina binip geliyorum ozaman kadar merak edin benim kilomuuuuuuuu
nasıl üzülmim azerim ben o 600 gr mı eksilecek die bekelerken arttı eksilseydi mezundumm
pirinç lapası yaptım 1.5 gün hemde çok sıkı tutmadım az tuz ve yoğurt kattım bol salata yaptım yanınada severek yedim aç kalmadım tekrar ne zaman yapılabilir acaba bilen varmı
herkese günaydın uuzn zamandır giremedim kusura bakmayın tutkucum yazmıs zaten...
iki hafta sonra aksilik olmazsa geleceğim... zaten bu ara reglim 10 gün gectiği için tartılmaya cesaret edemiyorum kimbilir ne kadar fazla gösterecek beni :26:
iremcim 1 günde aldığın kilo değil ödem dir yesil cay falan iç yada ödem arttırıcı basla seyler.birde regli zamanın yaklastıysa günlük dalgalanmalar cok olur
tutkuuu hadi altta görüyom seni gelmiyon mu..kahvaltı montiye uygun mu olsun
herkese günaydın uuzn zamandır giremedim kusura bakmayın tutkucum yazmıs zaten...
iki hafta sonra aksilik olmazsa geleceğim... zaten bu ara reglim 10 gün gectiği için tartılmaya cesaret edemiyorum kimbilir ne kadar fazla gösterecek beni :26:
iremcim 1 günde aldığın kilo değil ödem dir yesil cay falan iç yada ödem arttırıcı basla seyler.birde regli zamanın yaklastıysa günlük dalgalanmalar cok olur
tutkuuu hadi altta görüyom seni gelmiyon mu..kahvaltı montiye uygun mu olsun
azericim canım ben seni kutlamamısımmm nasıl sevndim senin adına bir bilsenn süper vermişsin tebrikler tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?