evet canım, bu hafta bu önemli görev bana verildi
erkenden bildirin kilolarınızı tamam mı??? hadi bakalım herkes eksi çıkar inşallah ve biz de dereceye gireriz...
Offfff cig köftemi dedin???Bayilirimakşam mercimek çorbası içtim, üstüne yeşillikle 2 tane çiğköfte yedim, 2 bardak da ayran içtim.. Lahmacunlara elimi sadece oğluma birkaç parça vermek için sürdüm...
Gecmisler olsun canim.Cok zor cocuklarin hastaligi.Hayirdir,esinin nesi var?bizim ev hastane gibi eşim 2 aydır evde ben dökülmeye başladım kızımda hem diş hem de biraz bademciği kızarmış iltihabı gözünden geliyor çocuğun dün gece acile götürdük pazardan beri doğru düzgün uyumadım ama ben alıştım zombi gibi gezmeye
Biliyormusun canim.Ben iki cocuk büyüttüm,uykusuzluk nedir bilmedim.Hele oglum var ya,aksam yatardi öglen kalkardi.Uyku konusunda beni hic üzmediler bebi$lerim.Allah herkese öyle cocuk versin insallah.genelde 2 yaşından sonra düzeliyor uykusuzluk da zor gerçekden çok huysuzlandığı zaman agrı kesici şurup verseydin iyi geliyor
Ooooo julia kalori hesabinami basladin kiz:81:bugünkü menüm
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[2] Crax Kıvrık Kraker 40 GRAM 146
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Ispanak 100 gr 26
[5] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2
[6] Portakal 1 ADET 50
[7] Mihaliç Peyniri 5 gram 17.4
[8] Çipura (Çupra) 100 GRAM 120
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] Portakal 1 ADET 50
[11] Muz 1 ADET 100
[12] Çay 3 ADET 15
[13] Baklava-ev yapımı 1 ADET 112
[14] Leblebi Sarı 3 AVUÇ 60
[15] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
Toplam : 1064.6 kal.
600 gr azmi,o da cok güzel.Ama mucizede olabiliyor bazen.haala 600 gr yim sabaha kadar bi mucize olur mu acaba
günaydın kızlar
meyvem nasıl durum mezun olucakmısın
doğam sinir krizi geciriyorum resmen bi insan 1 günde spora ragmen 600 gr alırmı cıldırdım sabah 59 cıktım.
oysa dün 3 kasık yulaf 1 elma 1 tabak tavuklu salata 2 zeytin yağlı kurabiye ve 4 catal pasta yemiştim ve 4 den sonra azıma lokma koymadım sürekli spor yaptım..
doğacım kilo yüzdm 1.06 olucak..
doğam sinir krizi geciriyorum resmen bi insan 1 günde spora ragmen 600 gr alırmı cıldırdım sabah 59 cıktım.
oysa dün 3 kasık yulaf 1 elma 1 tabak tavuklu salata 2 zeytin yağlı kurabiye ve 4 catal pasta yemiştim ve 4 den sonra azıma lokma koymadım sürekli spor yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?