aa askolsun benim bir bilgisayar delisi oldugumu unuttun mu yoksa
sen daha bugun basladin demi frangi???bakalim sende etkisi nasil??bildir bize ha sonuclri tok tutuyormu diye
ama bu ilk beee.ilk defa bu kadar mesaj yazdin kiz.Ama hep böyle devam et
bende aldım 10 liralık sabah aç karnına su içerken ıyyyy oluyor bendemi başlasam yarın duruyordu kilerde
Ya güzelim.Ben bu meyveyi simdiye kadar meyveden sayip hic almazdim.Burda her yerde satiyorlar tazesini.Türkiye'de birdenbire nimete bindi.Ben tadini hic begenmiyorum.Ama kurusunu hic görmedim burda.Yaa ne varsa yine Türkiye'de var ya.Ne güzel
bence başla canım, ne kaybedersin ki...
canım malesef cemreyle ilgili bilgim yok..normalde o a fazla paylaşımda bulunmazdı ama günde bi kerede olsa girip bir yazardı..daha önceki arkadaşlarda olduğu gibi mesaj atıp son durumunu sor istersen..cevabına göre karra veririz diyorum ben..
juli hastanede değil cnm ama görümcesinde.ben yarın buluşucam konuşup detaylı yazarım size..izinli saymak bence daha ii olur..ceyce ve frangipanide benim gibi düşünür sanrım..yinede yarın burda olduklarında yazarlar kararlarını
ben beğendim tadını, tatlı-ekşi arası bir tat.. tazesinin şu anda mevsimi değilmiş galiba, ondan kurusunu aldım ben
ben de doğanın durumunu bilmiyorum maalesef ama juli görümcesinde ve oradan internete giremiyormuş o nedenle paylaşımda bulunamıyor.. bence de izinli saymak çok daha uygun olur..
merhaba kızlar. kusura bakmayın siteye giremedim uzun süredir. pazar gecesi annemi hastaneye kaldırdık acil ameliyat oldu ve safrakesesi alındı. annemin yanındaydım dün döndüm bu sefer de kızım ateşlendi, yeni düştü ateşi. o yüzden gelemedim buraya. kuralları biliyorum. devam etmek isterim ama karar sizin.
ne durumu canım :26:
geçmişi okuyayım dedim de zamanım yok maalesef.. akşama da annemler gelecek, onları geçirip oğlumu uyuttuktan sonra bakarım artık yazdıklarınıza..
menümü de yazayım..
altın çilek + su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine tost (beyaz peynir, domates, biber)
öğlen: mantar soslu ızgara somon, salata, ızgara sebze.. ( somonun sosunda çok az krema vardı, o kadarcıktan bişey olmaz umarım)
akşam: henüz belli değil, dışarıdan bişeyler isteyeceğiz.. inşallah bozmam montiyi.. zamanım olursa millet yemeğe oturmadan kendime omlet yapmayı planlıyorum.. bakıcaz artık
ayy pardon canım yaaa cemrenin diyecektim... dün gece oğlum biraz huysuzdu, adam gibi uyuyamadık akşam da misafirlerim vardı onları geçirdim... üzerine 2 mil leslie yaptım.. kafa ambele oldu heralde
kırmızıgul, ben şimdi juliye bu hafta "geri dönmek üzere ayrıldı" mı yazıcam??
akşam mercimek çorbası içtim, üstüne yeşillikle 2 tane çiğköfte yedim, 2 bardak da ayran içtim.. Lahmacunlara elimi sadece oğluma birkaç parça vermek için sürdüm...
bizim ev hastane gibi eşim 2 aydır evde ben dökülmeye başladım kızımda hem diş hem de biraz bademciği kızarmış iltihabı gözünden geliyor çocuğun dün gece acile götürdük pazardan beri doğru düzgün uyumadım ama ben alıştım zombi gibi gezmeye
sana da geçmiş olsun canım... bizde uyku tam yeni yeni oturmaya başlamıştı ama dün gece çok zordu.. inşallah eski düzen geri gelmez
sen mi yapıcaan bu hafta kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?