Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben beğendim tadını, tatlı-ekşi arası bir tat.. tazesinin şu anda mevsimi değilmiş galiba, ondan kurusunu aldım ben

ben de doğanın durumunu bilmiyorum maalesef ama juli görümcesinde ve oradan internete giremiyormuş o nedenle paylaşımda bulunamıyor.. bence de izinli saymak çok daha uygun olur..

cemre geçmiş olsun canım çok, bir an önce iyileşir inşallah annen..

akşam mercimek çorbası içtim, üstüne yeşillikle 2 tane çiğköfte yedim, 2 bardak da ayran içtim.. Lahmacunlara elimi sadece oğluma birkaç parça vermek için sürdüm...

ayy pardon canım yaaa cemrenin diyecektim... dün gece oğlum biraz huysuzdu, adam gibi uyuyamadık akşam da misafirlerim vardı onları geçirdim... üzerine 2 mil leslie yaptım.. kafa ambele oldu heralde

bizim ev hastane gibi eşim 2 aydır evde ben dökülmeye başladım kızımda hem diş hem de biraz bademciği kızarmış iltihabı gözünden geliyor çocuğun dün gece acile götürdük pazardan beri doğru düzgün uyumadım ama ben alıştım zombi gibi gezmeye

yarın inş hepimizde kilo çizelgelerimizi ilerletiriz

sana da geçmiş olsun canım... bizde uyku tam yeni yeni oturmaya başlamıştı ama dün gece çok zordu.. inşallah eski düzen geri gelmez

sana da geçmiş olsun canım... bizde uyku tam yeni yeni oturmaya başlamıştı ama dün gece çok zordu.. inşallah eski düzen geri gelmez

genelde 2 yaşından sonra düzeliyor uykusuzluk da zor gerçekden çok huysuzlandığı zaman agrı kesici şurup verseydin iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…