Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de bakıyorum ona.. ben koyacaktım ama sağolsun meyve benim yerime listeye eklemiş sonuçları

hem takım olarak, hem bireyselde birinci olucaz inşallah..

daha yeni girebildim kizlar...gavur kadindan firsat bulamadim okuzzz....

ama bu hafta hem takim olarak hemde bireysel birincilik bizim galiba...basardik galiba kizlar....sonlarda degilizzz...hemde baya bir fark var obur takimlarla..bizimki 0.95% bizden sonra enyuksek takimin 0.69 yanlis gormediysem

senin emeğin büyük ama bu sonuçta..

sonuçları takıp ediyorum bizden fazla kilo veren varmı diye şimdiye kadar yoookkkkk
yok canim yok en buyuk takim bizim takim
ben de bakıyorum ona.. ben koyacaktım ama sağolsun meyve benim yerime listeye eklemiş sonuçları

hem takım olarak, hem bireyselde birinci olucaz inşallah..
ay ay ay cok heyecanliyim :18:

sayende kirmizi gulum 4 kilo vermissin tek basina goturdun takimi vallahelal olsun

kizlar basim cok donuyor,midemde bulaniyor hamilemiyim acaba?:26:saka saka sabah bir spor dvd si almistim onu yapayim dedim cok acayip terletiyor ama sonuna dogrumekik cekti bende yaparim sandim ama cok fena oldum .oyle biraktim hemen bir saat oldugum yerden kalkamadim .mekik hic cekememve gercekten basim donuyor midemde bulaniyor bu yuzden

ay bu gunde amma merak konusu varmis bende de ha.ne oluyor bana melahatla yarisami girdim ne hizimi alamayip

Son düzenleme:
tebrik ederim kızlar bu hafta bütün 1. likleri aldınızz
saol bitanemmmm..insallah bu sefer birinciligi alacagiz artik cok istiyordum.:78:.
senin emeğin büyük ama bu sonuçta..
hepp beraber bu hafta birinciligi kaptik insallah frangicim...buarada tebrik ediyorum seni...listeyi cok guzel hazirladin..yanliz kardes takimimizin listesini onayladinmi goremedim onu..
yok canim yok en buyuk takim bizim takim

ay ay ay cok heyecanliyim :18:

sayende kirmizi gulum 4 kilo vermissin tek basina goturdun takimi vallahelal olsun

heyecanli oldugun belli.. paylasim bolumune bile sormussun sonuclari

ve hep beraber alacagiz insallah birinciligi...busefer takimimizdan cogu ekside gorundu

epeyden beri yürüyüş yapmıyordum bu gazla akşam yürüycem haftaya hazırlık yapalım kızlar bu günden :92::92:

epeyden beri yürüyüş yapmıyordum bu gazla akşam yürüycem haftaya hazırlık yapalım kızlar bu günden :92::92:

ben tam gaz devam dogacim...birakmak yok...hatta haftada bir ekmek ogunumude atlamayi dusunuyorum insallah basaririm...boylelikle tatilde citir bir kiz olabilirm insallahhhh...boyle hep beraber devam edeersek..yaza hepimiz mezun oluruz ama bacaklarimi ozellikle ayaklarimin altlari sizliyorr..ama degerrr

inşallah canım kalbine göre versin rabbim ayaklarınada rahatlacak bişeyler yap yazık kızzz biraz azalt en azından heeeee şu çizelgenide değiştir gariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…