sonuçları takıp ediyorum bizden fazla kilo veren varmı diye şimdiye kadar yoookkkkk
ben de bakıyorum ona.. ben koyacaktım ama sağolsun meyve benim yerime listeye eklemiş sonuçları
hem takım olarak, hem bireyselde birinci olucaz inşallah..
daha yeni girebildim kizlar...gavur kadindan firsat bulamadim okuzzz....
ama bu hafta hem takim olarak hemde bireysel birincilik bizim galiba...basardik galiba kizlar....sonlarda degilizzz...hemde baya bir fark var obur takimlarla..bizimki 0.95% bizden sonra enyuksek takimin 0.69 yanlis gormediysem
yok canim yok en buyuk takim bizim takimsonuçları takıp ediyorum bizden fazla kilo veren varmı diye şimdiye kadar yoookkkkk
ay ay ay cok heyecanliyim :18:ben de bakıyorum ona.. ben koyacaktım ama sağolsun meyve benim yerime listeye eklemiş sonuçları
hem takım olarak, hem bireyselde birinci olucaz inşallah..
daha yeni girebildim kizlar...gavur kadindan firsat bulamadim okuzzz....
ama bu hafta hem takim olarak hemde bireysel birincilik bizim galiba...basardik galiba kizlar....sonlarda degilizzz...hemde baya bir fark var obur takimlarla..bizimki 0.95% bizden sonra enyuksek takimin 0.69 yanlis gormediysem
sagol tatlim .lesli yi en cok kim yapti ben onuda merak ediyorum?:26:tebrik ederim kızlar bu hafta bütün 1. likleri aldınızz
saol bitanemmmm..insallah bu sefer birinciligi alacagiz artiktebrik ederim kızlar bu hafta bütün 1. likleri aldınızz
hepp beraber bu hafta birinciligi kaptik insallah frangicim...buarada tebrik ediyorum seni...listeyi cok guzel hazirladin.senin emeğin büyük ama bu sonuçta..
yok canim yok en buyuk takim bizim takim
ay ay ay cok heyecanliyim :18:
sayende kirmizi gulum 4 kilo vermissin tek basina goturdun takimi vallahelal olsun
saol bitanemmmm..insallah bu sefer birinciligi alacagiz artikcok istiyordum.:78: .
hepp beraber bu hafta birinciligi kaptik insallah frangicim...buarada tebrik ediyorum seni...listeyi cok guzel hazirladin..yanliz kardes takimimizin listesini onayladinmi goremedim onu..
heyecanli oldugun belli.. paylasim bolumune bile sormussun sonuclari
ve hep beraber alacagiz insallah birinciligi...busefer takimimizdan cogu ekside gorundu
sagol tatlim .lesli yi en cok kim yapti ben onuda merak ediyorum?:26:
epeyden beri yürüyüş yapmıyordum bu gazla akşam yürüycem haftaya hazırlık yapalım kızlar bu günden:92::92:
ben tam gaz devam dogacim...birakmak yok...hatta haftada bir ekmek ogunumude atlamayi dusunuyorum insallah basaririm...boylelikle tatilde citir bir kiz olabilirm insallahhhh...boyle hep beraber devam edeersek..yaza hepimiz mezun oluruzama bacaklarimi ozellikle ayaklarimin altlari sizliyorr..ama degerrr
bide hadi paylasıma nasıl birinci olduğunu yaz bakalım bize nisbet olsun die 45 km yürüdüğünü
suan isyerindeyim canim..linkte evdeki lloplopumda..eve gider gitmez degistirecegimmmmm...yuhuuu birinciyizzzzgülüm sen çizelgeni neden değiştirmedinnn
Arkadaşlar tebrik ederim.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?