Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrikler şekerler..hepinizi öpüyorum özellikle kırmızımı

hadi bakem varmısınız bu hafta bizim takımla yarışa tabii azck cesaret ister demiii
cok saol akrep ablacimmm yarismaya varim ama bu hafta degil...birkac hafta gecsin ayaciklarim kendine gelsin oyle...kendimi dunya turuna cikmis gibi hissediyorum..sizim sizim sizliyor ayaciklarim.. sonra sizin icinde bir 45 km yururum .
cok gecmis olsun saferanim..Allah birdaha gostermesin...bu hafta sonunda birinci olduk..vede bireyseldede birincilik bizim
valla bizim kaptan ne derse o olur .ne olacak elimiz batmisken sizide yeneriz .cocuk oyuncagi zaten bizim icin

kiz dur kiskirtma...bu halde bir 45 km daha yurursem..yolun sonunda kesin camiye yetistirirsiniz beni once kendimize gelelim..guc toplayalim dimi ama

yazmammi...birincilik ugruna neredeyse turkiyeye bile yuruyerek gelecektim
denizleri de aşta gel kurbanın olam
kizlarrrrr kizlarrrrrrrr kizlarrrrr

birinci oldukkkkkkkkk

hem takim olarak hemde bireyselde birinciyizzzzzzzzzzzzzzzz

sonunda birinci oldukkkkkkk

7.takım çok yaşa 7.takım çok yaşa :92:
bende toplamda 30 mil yaptim
offf süpersin cnmmm bende leslielerimi sıklaştırcam bu haftaa
Tebrik ediyorum kendimizi

Tüm kupalar bizim

Kendimide tebrik ediyorum,cünkü bugün giydigim abiyeler üzerimde harika durdu.Herkes bayildi

azericim elbiselerin üzerinde mükemmel durmasınaaa çok sevindim cnm :13:

koptum yaaa bu gün sizee yenilicez die nasıl sarıldınız diyete spora

kop kop kop meyvecim

Son düzenleme:

[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Domates 1 ADET 14
[3] kaşar peyniri (yağlı) 2 kibrit kut. 248
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Lokma 10 GRAM 31.4
[6] Çay 3 ADET 15
[7] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
[8] Yaprak Sarma (kıymalı) 0.25 PORSİYON 75
[9] Tavuk 50 GRAM 107.5
[10] Muz 1 ADET 100
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Poğaça (sade)

kızlar bugün kü menüm

Cok gecmisler olsun canim.Iyilesti ya $ükür.
valla bizim kaptan ne derse o olur .ne olacak elimiz batmisken sizide yeneriz .cocuk oyuncagi zaten bizim icin
Dimi kiz,hemde bebek oyuncagi.Biz bundan sonra herkesi yeneriz.Ammmaa kimse bize nazar degdirmezse

koptum yaaa bu gün sizee yenilicez die nasıl sarıldınız diyete spora
He valla nasil azim yaptiysak hepimiz,Cok cok ciddiye aldik bu isi.cok hirslandik.

Dünkü sayimi aliyorum kizlar.

saferan: 2
ceyce: 4
frangipani: 21
ganfed: 10
kirmizigül: 20
tutku: 4
cemre: 4
julia: 13
azeri kizi: 22

veeeeeee Doga 32

Dogacim süpersin.Hep böyle devam et.

Tutku'cum mesajlarin asiri düsük.1-1-2-4 seklinde.5 mesaj sartini biliyorsun degilmi.Lütfen 5 in altina düsmemeye calis.

kızlar bnm bugün kü menüm nasıl sizce eğer olmayan bişiy varsa uyarın beni lütfen

sabah:2 dilim tam bugday ekmeyi,beyaz peynir surme peynir ve zeytin .bir tanede domates.oglen bulgur pilavi ve salata aksam sadece yogurt.

Pogaca ve lokma olmamis tatlim:26:

Bende demin dondurma yedimKimseye söyleme amaaa.Bu hafta verdigim kilonun kutlamasiydi bu

Bugün yediklerim

sabah:1 porsiyon sulu köfte :104:Canim hic kahvalti etmek istemedi
ara: 1 müsli bar
aksam:1,5 porsiyon etli güvec,pilav
ara:2 top dondurma:131:

lokmada poğaça da mandalina kadardı cnm bu öğlen yemeğe çıkamadım mecbur kaldım

Bazen oluyor öyle seyler.Bende bugün hep disaridaydim.Ekmekte yapmistim kendime ama kosturmadan yiyemedim.Bu yüzden eve asiri ac bir sekilde geldim ve aksam yemegi porsiyonumu bayaa astim.EEee malum birde pesine dondurma.Gitti benim bugün diyet.Ama olsun.Valla ben aylardir böyle yapiyorum.Napiyim yoksa psikolojim bozulur be.Aralrda lezzetli seyler yemiyceksen niye yasiyorum be:111:

ama aldığım kalori çok fazla deel bence azericim yaaa öle deel mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…