gecip gitmis olsun ballim rabbim bi daha yasatmasin
tebrikler şekerler..hepinizi öpüyorum özellikle kırmızımı
hadi bakem varmısınız bu hafta bizim takımla yarışatabii azck cesaret ister demiii
cok saol akrep ablacimmmtebrikler şekerler..hepinizi öpüyorum özellikle kırmızımı
hadi bakem varmısınız bu hafta bizim takımla yarışatabii azck cesaret ister demiii
cok gecmis olsun saferanim..Allah birdaha gostermesin...bu hafta sonunda birinci olduk..vede bireyseldede birincilik bizimselam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....
kilo verenleri takımımızın birinciliğini ve gülümün birinciliğini kutluyoruuum...
ben sabah tartılamadım bileeeeeeee..........
valla bizim kaptan ne derse o olur .ne olacak elimiz batmisken sizide yeneriz .cocuk oyuncagi zaten bizim icin
denizleri de aşta gel kurbanın olamyazmammi...birincilik ugruna neredeyse turkiyeye bile yuruyerek gelecektim
7.takım çok yaşa 7.takım çok yaşakizlarrrrr kizlarrrrrrrr kizlarrrrr
birinci oldukkkkkkkkk
hem takim olarak hemde bireyselde birinciyizzzzzzzzzzzzzzzz
sonunda birinci oldukkkkkkk
offf süpersin cnmmm bende leslielerimi sıklaştırcam bu haftaabende toplamda 30 mil yaptim
Tebrik ediyorum kendimizi
Tüm kupalar bizim
Kendimide tebrik ediyorum,cünkü bugün giydigim abiyeler üzerimde harika durdu.Herkes bayildi
selam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....
kilo verenleri takımımızın birinciliğini ve gülümün birinciliğini kutluyoruuum...
koptum yaaa bu gün sizee yenilicez die nasıl sarıldınız diyete spora
Cok gecmisler olsun canim.Iyilesti ya $ükür.selam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....
Dimi kiz,hemde bebek oyuncagi.Biz bundan sonra herkesi yeneriz.Ammmaa kimse bize nazar degdirmezsevalla bizim kaptan ne derse o olur .ne olacak elimiz batmisken sizide yeneriz .cocuk oyuncagi zaten bizim icin
He valla nasil azim yaptiysak hepimiz,Cok cok ciddiye aldik bu isi.cok hirslandik.
kızlar bnm bugün kü menüm nasıl sizce eğer olmayan bişiy varsa uyarın beni lütfen
[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Domates 1 ADET 14
[3] kaşar peyniri (yağlı) 2 kibrit kut. 248
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Lokma 10 GRAM 31.4
[6] Çay 3 ADET 15
[7] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
[8] Yaprak Sarma (kıymalı) 0.25 PORSİYON 75
[9] Tavuk 50 GRAM 107.5
[10] Muz 1 ADET 100
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Poğaça (sade)
kızlar bugün kü menüm
sabah:2 dilim tam bugday ekmeyi,beyaz peynir surme peynir ve zeytin .bir tanede domates.oglen bulgur pilavi ve salata aksam sadece yogurt.
Pogaca ve lokma olmamis tatlim:26:
Bende demin dondurma yedimKimseye söyleme amaaa.Bu hafta verdigim kilonun kutlamasiydi bu
Pogaca ve lokma olmamis tatlim:26:
Bende demin dondurma yedimKimseye söyleme amaaa.Bu hafta verdigim kilonun kutlamasiydi bu
lokmada poğaça da mandalina kadardı cnm bu öğlen yemeğe çıkamadım mecbur kaldım
Bazen oluyor öyle seyler.Bende bugün hep disaridaydim.Ekmekte yapmistim kendime ama kosturmadan yiyemedim.Bu yüzden eve asiri ac bir sekilde geldim ve aksam yemegi porsiyonumu bayaa astim.EEee malum birde pesine dondurma.Gitti benim bugün diyet.Ama olsun.Valla ben aylardir böyle yapiyorum.Napiyim yoksa psikolojim bozulur be.Aralrda lezzetli seyler yemiyceksen niye yasiyorum be:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?