sagol tatlim .lesli yi en cok kim yapti ben onuda merak ediyorum?:26:
hepp beraber bu hafta birinciligi kaptik insallah frangicim...buarada tebrik ediyorum seni...listeyi cok guzel hazirladin..yanliz kardes takimimizin listesini onayladinmi goremedim onu..
ben tam gaz devam dogacim...birakmak yok...hatta haftada bir ekmek ogunumude atlamayi dusunuyorum insallah basaririm...boylelikle tatilde citir bir kiz olabilirm insallahhhh...boyle hep beraber devam edeersek..yaza hepimiz mezun oluruzama bacaklarimi ozellikle ayaklarimin altlari sizliyorr..ama degerrr
sen yürüyüş bandında mı yürüyorsun canım?
evet canim kosu bandinda yuruyorum..babam 6 yil once kalp ameliyati gecirmisti...disari cikamiyordu, malum macaklarindan damar aldiklari icin..ondan dolayi kosu bandi almistim...iyide almisizz
kız öyle bi yermi varyaparsak kendi takımımız içinde olur genel öyle bişey yok:78:
hedefime ulastim bile hatta altindayimmsen bu gidişle 1 nisanda 95in de altına inersin.. aman dikkat et ama sağlığından olma sakın.. bu kadar az beslenip bu kadar çok spor yapınca uzun vadede zorlanırsın..
hepinizi tebrik ederim kızlar..harikasınız :81::80::79:
kırmızıgül
ben bu hafta toplamda sadece 7 mil yapabildim
hedefime ulastim bile hatta altindayimmfrangiii..93.2 kiloyummm
ayy doğru değiştirmedin ya tickerı ondan şaşırdım yahuuu..
Tesekkürler tatlimtebrik ediyorum kızlar özellikle azeriyle kırmızıgülü:) harikasınız. bizi geçtiniz galba:)))
4.takımdanım ben bu arada.:)
Oyyy kiyamam ben arkadasimaaaa.ooooooookizlar basim cok donuyor,midemde bulaniyor hamilemiyim acaba?:26:saka saka sabah bir spor dvd si almistim onu yapayim dedim cok acayip terletiyor ama sonuna dogrumekik cekti bende yaparim sandim ama cok fena oldum .oyle biraktim hemen bir saat oldugum yerden kalkamadim .mekik hic cekememve gercekten basim donuyor midemde bulaniyor bu yuzden
kız öyle bi yermi varyaparsak kendi takımımız içinde olur genel öyle bişey yok:78:
arkadaşlar hepinzi tebrik ediyorum..
kırmızıgül cnım muhteşemsin..emeğinin arşılığını almışsın..
biz bugün juliyle fazla kaçırmadık çocuklar bırakmıyoki yiyelim.analarını çok düşünür sıpalar
selam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....
kilo verenleri takımımızın birinciliğini ve gülümün birinciliğini kutluyoruuum...
ben sabah tartılamadım bileeeeeeee..........
sağol canıım...saferancım kızınınn iilesmesine cok sevindim allah bir daha yasatmasın canım..
kortizon falan almıcak dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?