Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepp beraber bu hafta birinciligi kaptik insallah frangicim...buarada tebrik ediyorum seni...listeyi cok guzel hazirladin..yanliz kardes takimimizin listesini onayladinmi goremedim onu..

yaşasın 7. takım!!!

onayladım canım, meyve onayını bizim topiğimize yazınca ben de onların topiğinde cevap verdim... sağolsun meyve listenin bildirimini de bana bırakmadı, ben ekleyecekken bir baktım çoktan eklenmiş bile..

sen yürüyüş bandında mı yürüyorsun canım?

evet canim kosu bandinda yuruyorum..babam 6 yil once kalp ameliyati gecirmisti...disari cikamiyordu, malum macaklarindan damar aldiklari icin..ondan dolayi kosu bandi almistim...iyide almisizz

sen bu gidişle 1 nisanda 95in de altına inersin.. aman dikkat et ama sağlığından olma sakın.. bu kadar az beslenip bu kadar çok spor yapınca uzun vadede zorlanırsın..

sen bu gidişle 1 nisanda 95in de altına inersin.. aman dikkat et ama sağlığından olma sakın.. bu kadar az beslenip bu kadar çok spor yapınca uzun vadede zorlanırsın..
hedefime ulastim bile hatta altindayimm frangiii..93.2 kiloyummm
hepinizi tebrik ederim kızlar..harikasınız :81::80::79:
kırmızıgül

hep beraber aldik birinciligi sonunda

tebrik ediyorum kızlar özellikle azeriyle kırmızıgülü:) harikasınız. bizi geçtiniz galba:)))

4.takımdanım ben bu arada.:)
Tesekkürler tatlim
Oyyy kiyamam ben arkadasimaaaa.oooooooo
kız öyle bi yermi varyaparsak kendi takımımız içinde olur genel öyle bişey yok:78:

Kendi takim icinde yarisiyoruz ya.

Tebrik ediyorum kendimizi

Tüm kupalar bizim

Kendimide tebrik ediyorum,cünkü bugün giydigim abiyeler üzerimde harika durdu.Herkes bayildi

arkadaşlar hepinzi tebrik ediyorum..
kırmızıgül cnım muhteşemsin..emeğinin arşılığını almışsın..

biz bugün juliyle fazla kaçırmadık çocuklar bırakmıyoki yiyelim.analarını çok düşünür sıpalar

tebrikler şekerler..hepinizi öpüyorum özellikle kırmızımı

hadi bakem varmısınız bu hafta bizim takımla yarışa tabii azck cesaret ister demiii

selam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....

kilo verenleri takımımızın birinciliğini ve gülümün birinciliğini kutluyoruuum...

ben sabah tartılamadım bileeeeeeee..........

canimsin yA su sipa lafini cok tuttum.acayip kahkaha attim sen cok yasa emi

gecip gitmis olsun ballim rabbim bi daha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…