Ben bu menulere ek birde kaptan aferini alayım
Bugünün aferini bu .
Yarın başka aferin , süpriz
Merhabalar şekerler menüm
Aç karna
2 bardak kadar ılık suya bir çay kaşığı çörek otu yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi karışımı
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir (lor yoktu. Beyaz ve kaşar peyniri yedim)
1 demet tere
Ara
1 karışık bitki çayı
Öğleden sonra
1 dilim tam buğday ekmeği
4 y.k. kadar taze fasulye
Brokoli salatası
1 kase yoğurt
Ara
2 si bir arada
Akşam
Geç yemistim hiç acıkmadım o yüzden yemedim
Ara
1 yeşil çay
1/2 nar
Su: 2,5-3 lt.
Spor: 600 kez+ 50 yarim mekik+ 10 dk. ısınma soğuma hareketleri
Ahu060812 Ausencia
2 si bir arada ya yeni yeni alışmaya başladım canım. Ilerleyen zamanlarda ona geçerim insaAllah
Nescafe Sade bir kupa : 2 Kalori , 0 Yağ , 0.35 Karb. , 0.2 Pro.
Nescafe 2si1arada : 59 Kalori , 1,8 yağ , 9,4 Karb , 0,6 Pro.
Kahveyi sade için .
Listeye başlamadın mı doktorumKahvaltı
Içinde bikaç küçük parça Pastırmalı yumurta
Peynir 1.5 dilim ekmek 1 yk acı sos
Öğle 1 kepçe çorba kapuska yoğurt
Aksam 1.5 dilim pizza ton balıklı (tam buğday unundan kendim yaptım. Hamuru yufka kadar inceydi, salata
Ara 1 elma sütlü kahve
Taze biberiye buldum zencefille demledim baya ictim
Tam Liste olmadı çünkü evde yeşillik felan kalmamış eksikleri tmm ladimListeye başlamadın mı doktorum
Yarilamissin isleri kolay gelsin ..yarinda kesin ben pert olacam ..dip kose temizlenecek offff ...Selam bacılarım
Daha şimdi oturdum..iş bitti mi hayııııır..ütü çamaşır var daha ama yapacak Hülya pert..
Mide bulantısı halszlik devamli yatyrm cnm gittik dktra haftaya kalp atışlarını dinlenmeye gidcz ama burda hamilelik imzalayamdm nasi yapablrmAnaaaam hayranlarım mı vargelsin sorsun , ona muhteşem menülerimi anlatayım .
Tatlım nasılsın bakalım , bulantı vs başladı mı ?
Wuuhuuuu ... doğru her gece avm yeorda yaşadığın stres seni eritti bence
Sırf şu kıskançlıkları yaşamak için bile zayıflanır beee
Bu arada saçlarını boyatma bence de .Doğal renginmiş çok iyi . Benim de doğal , siyaha yakın kahve . Beyaz da yok
Boyamıyorum .
Günaydınnn fatmacım
Ahu ve sen , mezun olmadan yakanızdan düşmem zaten
Bende bendeeeeeeesen tarih aldın mı düğün için ? biz daha almadık . Ya nisan ya ekim ... onlar boş .yaz dolu burada.
bende seni kutluyorum canım .
Aynen devam .
Dün yazdığın mesajda çok güzeldi . Geri dönüşünle ilgili olan
ahhhhh ahhhh adam tepemde bitmeyeydi böyle olurdum da
işte hayalimdeki kelebek
Kız herkesinkini unut benim pointleri sakın unutma .
Bu arada azıcık baldırlarım ağrıyor ...eeee o kadar olacak tabii.
Günaydınnn tatlım .
Ohh mis kahve ananas
Diğer mesajını da okudum . Siyah çay hemen hemen hiç içmiyorum artık . Ama kahveeeeeeeekilo vermemi engellemiyor , ve dediğin gibi ... eşim mesela spora giderken mutlaka sek kahve içer :) iki dolu kaşık yarım fincan bir shut spordan önce mutlaka içmesi gerektiğini söylemiş spor hocası
Sen istesen de seni yollamam bennn
Tamamdır liste , bu hafta mimu ve sen varsınız nasipse. Şöyle ki başarılı olamazsam çıkarırsın gibi bir durum yok . Yeni üye listeye girdikten sonra 2 ay çıkamaz . Kurallar böyle .
O yüzden en kötü senaryo 2 ay diş sıkmaya söz verin bakayımmmm sen ve @mimu88
Ayy kuzum sirkede terede yapabilir , bende sabahları tere yiyorum tadını sevmiyorum ama zorla yutuyorum .
Bu arada bizde ttnet sınırsız paket kullanıyoruz day'in dediği . Hızından memnunum , bağlantıda sorun yaşamıyorum hiç.
Ayyy tüm enişteler yakında gelip takımı basacak diye korkuyorummmm
Bence dün avm ye gitti , dolandı dolandı stres oldu , o yaptıher gece avm reçetesi yazacağım masuma .
Yok cnm insulin drenci çok yüksekti bu ay ilaç başlıycakti doktorum ama diyetle sporla düşürmüşum allaha şükür bundan sonra çok dikkat et tekrar çıkmasın dedi sonunda diyabete çeviriyomuş çünkü senede de vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam sende Dikkat et tahlillerini ihmal etme cnm sen sonuçta tip öğrencisisin bunları zaten Çok iyi biliyosun ama bide ben soyleyim dedim cnmİnsülin direnci için mi ilaç kullanıyorsun yoksa ne için?
Maşallah spora bak beeeKızlar bende çıkıyorum önce anneme ordan da kv ye gidecem aralarda uğrayabilirsem uğrarım
Sporumu da yaptım bu arada
60 dk eliptik 30 dk kol karın squat plank
150 ip
Öncesinde demleme yeşil çayımı içtim baya terletti sallamalar işe yaramıyo herhalde
Selam bacılarım
Daha şimdi oturdum..iş bitti mi hayııııır..ütü çamaşır var daha ama yapacak Hülya pert..
Hayyy masallahh canimm yaaa 41 keree rakibemm bu hafta ne edecegukkAhu060812 3 mil Leslie 100 ip atlama 10dk da bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?