kuzum sen niye akşam öğün atliyon acikmiyormusun yoksa bilerek ve isteyerek mi
Sorma listeme tam uyamayinca vicdan yaptım.Hayyy masallahh canimm yaaa 41 keree rakibemm bu hafta ne edecegukk
Geçmiş olsun cnm biran önce sağlığına kavuşur insallah yaşlılık zor hele birde böyle durumlardaTeşekkür ederim :) anneannem gitmiş o yaşında bir sürü battaniye elde yıkamış ve sonra o ıslak battaniyelerin hepsini kaldırmak istemiş sonra beline şiddetli bi ağrı girmiş. Tekirdağda oturuyor orda doktora görürmüş dayım, doktor mr çekip bakmış beli kaymış ameliyatsız düzelmez demiş. Sonra biz de İstanbula getirdik burda bildiğimiz iyi bi doktora götürdük o doktor da ameliyata gerek yok korse ile 6 ayda düzelir dedi. Korse siparişi verdik dün takmaya başladı. İnşallah iyileşir
Diğer konu için şunu söyleyeyim yoluma burada devam ederim tabi. Ama ben geri döndüğümde liste dolu sen buralarda takıl denirse o zaman başka takıma transfer olurum
Yarın nasipse taşınıyoruz. Evin şu anki hali bile bana stres veriyor
Neyse taşınacağımız ev buradan çok daha iyi. Hem yeri de daha güzel. Okula gitmem biraz daha pratik olacak 15-20 dk kısalıyor gidiş dönüş sürem :) en azından böyle bi güzel tarafı var
Ne dedi peki doktor cnmGeldik hastaneden ... ilaçlarla tabii
Bi kahve yapıp geliyorum buraya
Canım ben her defasında farklı açıyorum her videodada farklı şeyler yaptırıyor değişiklik olsun diyeKızlar siz lesile bin hangi video şunu yapıyorsunuz ben 3 mil yapıyorum
2. Milini bi başka bayan yaptırıyor
Olsun yap sen sheryim sana benden bi 5 puan çalışırTunaydin sekerler
Spor salonu fiyati 1yillik aslidna cok yuksek değil ama ben biliyorum gecen seneki gibi.gidemicem.bosa.gidecek.
O.yuzden bende.bi.gazla kondisyon bisikleti siparişi verdim netten
Oysa.daha 2 sene.once salona.kaydoldum diye guzelim eliptikimi satmistim hemde.hic pahasina.
Neyse ahu.bende geliyorum spor listesine cok yakinda canım...
Ahu060812 Ama ben simdilik.gunde 15 dk.dan cok yapmicam.
Sanırım liste.icin.yetmez dimi ?
Ele verir talkımı kendi yer salkımı gibi olmuş senin ki doktorumSorma listeme tam uyamayinca vicdan yaptım.
evet her yerde hatta benim ağzımın kenarına bi virüs koydu nöbetçi virüs ağzımı açtırmıyorValla kaptan yok diye aldanmatin o her yerde ,ensemizde
2 si bir arada ya yeni yeni alışmaya başladım canım. Ilerleyen zamanlarda ona geçerim insaAllah
Suan sasiriyorum kendime normalde regli olamamis ada yeme krizine girerdim...suan gayet iyiyim cok sukur.kestane bile 2 yerim demistim 1 tane yedim canim istemedi...
Ayyy sasirdim kendime))
Selam bacılarım
Daha şimdi oturdum..iş bitti mi hayııııır..ütü çamaşır var daha ama yapacak Hülya pert..
Mide bulantısı halszlik devamli yatyrm cnm gittik dktra haftaya kalp atışlarını dinlenmeye gidcz ama burda hamilelik imzalayamdm nasi yapablrm
İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 tane tam buğday ekmeği
5 tane yeşil zeytin
2 tane ucgen peynir
Yeşil biber
1 parça kavurma
Yeşil çay
Ara
Yeşil çay
Yer elması
Öğle
1 tabak etli nohut yemeği
1 kase cacık
Ara
1 tane yeşil elma tarcinli
Yeşil çay
Öğle
1 kase çorba
1 bardak ayran
3 litre su
3 mil leslie
Ausencia Ahu060812
kuzum sen niye akşam öğün atliyon acikmiyormusun yoksa bilerek ve isteyerek mi
Valla kaptan yok diye aldanmatin o her yerde ,ensemizde
Ne dedi peki doktor cnm
Olsun yap sen sheryim sana benden bi 5 puan çalışır
Ele verir talkımı kendi yer salkımı gibi olmuş senin ki doktorum
evet her yerde hatta benim ağzımın kenarına bi virüs koydu nöbetçi virüs ağzımı açtırmıyorkelebekolacam tam ağzımın kenarında uçuk gibi iltihaplı bişey çıktı ağzımı açtıkça yeniden yırtılıyor antibiyotikli deri pomadı işe yararmı?
SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 20+10
saydin78 10+15
Ahu060812 0+15
Sekercikiz 10+10
Akşamcılar
kelebekolacam 15+15
roxen2303 10+ 15
Antepia27 10 +10
mimu88 ?
@DelyDoly10+15
Aynen öyle canım
Heee 3ü bir aradadan terfi ettiysen buna da şükür diyelim
Şaşırma alış buna,adaartık hep böyle
Selam Hülyacım ... pzt iş başlıyor diye ne var yok bitirdin hafta sonu demek
Bakayım canım pc den girince .. yarın yazarım sana .
Kullanıcı ayarlarından yapılıyordu galiba , şimdi telden girdim yarın söylerim .
bunu özledi o ... bi de bunu
88 i görecek bu hafta söz verdi
Artık rüyanıza bile gireceğim
Boğaz enf canım.
Antibiyotik başladık hiç istemesem de .
Aferindemek adresi bulmuş yolladığım uçuk
Wooow gözlerim yaşardı .
kelebekolacam Doktorum 30 point le kapışıyoruz
İyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Hemen acile gittim 1000 mg lık antibiyotiğe başladım.
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.
@fatmanurkaya@Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?