Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun cnm biran önce sağlığına kavuşur insallah yaşlılık zor hele birde böyle durumlarda canım sende ne burayı nede diyetini bırak burası insanı motive ediyor yaşamış ve deneyimlemis biri olarak söylüyorum çokta takma kafana herşey gelir geçer su akar yolunu bulur yeni bir erkek arkadaşın olur anneannen iyileşir ev yerleşir kilolar bir gelir bir gider önemli olan senin hayata bakış açın nerde durduğun değil nasıl baktığın önemli bak bide pırıl pırıl bir tip talebesisin sen ilk Once derslerini düşün sınavlarını ver takılma artık ufak tefek şeylere bugün kızdığına yarın gülüyo insan hep pozitif ol hep gül emi

Olsun yap sen sheryim sana benden bi 5 puan çalışır
Sorma listeme tam uyamayinca vicdan yaptım.
Ele verir talkımı kendi yer salkımı gibi olmuş senin ki doktorum
Valla kaptan yok diye aldanmatin o her yerde ,ensemizde
evet her yerde hatta benim ağzımın kenarına bi virüs koydu nöbetçi virüs ağzımı açtırmıyor kelebekolacam tam ağzımın kenarında uçuk gibi iltihaplı bişey çıktı ağzımı açtıkça yeniden yırtılıyor antibiyotikli deri pomadı işe yararmı?

2 si bir arada ya yeni yeni alışmaya başladım canım. Ilerleyen zamanlarda ona geçerim insaAllah

Heee 3ü bir aradadan terfi ettiysen buna da şükür diyelim

Suan sasiriyorum kendime normalde regli olamamis ada yeme krizine girerdim...suan gayet iyiyim cok sukur.kestane bile 2 yerim demistim 1 tane yedim canim istemedi...

Ayyy sasirdim kendime ))

Şaşırma alış buna,ada artık hep böyle

Selam bacılarım

Daha şimdi oturdum..iş bitti mi hayııııır..ütü çamaşır var daha ama yapacak Hülya pert..

Selam Hülyacım ... pzt iş başlıyor diye ne var yok bitirdin hafta sonu demek

Mide bulantısı halszlik devamli yatyrm cnm gittik dktra haftaya kalp atışlarını dinlenmeye gidcz ama burda hamilelik imzalayamdm nasi yapablrm

Bakayım canım pc den girince .. yarın yazarım sana .
Kullanıcı ayarlarından yapılıyordu galiba , şimdi telden girdim yarın söylerim .

kuzum sen niye akşam öğün atliyon acikmiyormusun yoksa bilerek ve isteyerek mi

bunu özledi o ... bi de bunu
88 i görecek bu hafta söz verdi

Valla kaptan yok diye aldanmatin o her yerde ,ensemizde

Artık rüyanıza bile gireceğim

Ne dedi peki doktor cnm

Boğaz enf canım.
Antibiyotik başladık hiç istemesem de .

Aferin demek adresi bulmuş yolladığım uçuk

Wooow gözlerim yaşardı .
kelebekolacam Doktorum 30 point le kapışıyoruz

Aynen öyle canım Simdilik buna da şükür

Son mesajın bu olmuş nisaca...
Bıraktın mı diyeti iyice ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…