Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hala uyumadım
Eşim gelmedi...

Eşim ek iş yapıyor bi düğün salonunun
Organizasyon işini yapıyorlar 4 arkadaş
Düğünler hafta sonu olur genelde en geç 2 de ,2 evde kavga çıkmış hala gelmedi

Ne kötü beklemek baya bı ulaşamadım
Sonunda ulaştım ama polis göndermiyor mis kimseyi

Evet kendi kendime sohbet part 2
Kızlar geçen bir arkadaşım hergun sabah bir tane sivri kırmızı biber ye demişti h meta hızlandırır hemde kabızlığa iyi gelir demişti cidden dogru sanırım her boyu WC deydim ,yalnız sağlam acı ekmek yemeyince zor yeniyor ama ben acı seviyorum içine beynir koyup yedim

Bakalım bu hafta devam kırmızı bibere

Son mesajın bu olmuş nisaca...
Bıraktın mı diyeti iyice ?
Günaydın aus.yok bırakmadım ama memlekette trafik yoğun oluyor anneme kayınvalide me bi de geçen hafta çok hastadık çocuk da bende hep hastanelerdedik. Ben aktif olarak Rusya ya dönünce aranıza katılabilecem gözüküyor ondan.
Çok fazla ilaç alıyorum bu ara .
Bu arada dahiliye ye gittim tahlil yaptırdım herşey normal . Tek kadın doğumda hormon testin kaldı o daxnormal se kilo vermemekle alakalı hiçbir sorunum yok demektir:)

Günaydın nisaca.
Geçmiş olsun çok . Iyisin değil mi şimdi ?
Ne zaman hazır olursan gel .. ama diyete hep dikkat et gözünü seveyim .
Kilon çok...yaşın çook genç.
Bak fatma ablan diyetisyene başladı.
Süper gidiyor .

Günaydın kızlar.

Masum son durum ne kuzum.

Dub benim eşim de geç geldi annesine gitmişti saat beş gibi alış veriş falan için. Saat sekiz dokuz on dedim yok arada aradim cevap yok deli oldum resmen kaza falan mi diye sonra on iki gibi aradığındamda açtı uyuyakalmış beyefendi. Bir gibi geldi eve. Şimdi burnundan getirmek istiyorum ama kavga etmeden ne yapsam ki. Annesinde kalması değil kızlar mesele yanlış anlaşılma olmasın ben isterim zaten gitsin annesidir diye ama iki saat diye gidip uyuması ve telefonu acmayip benim telaş etmem sinir olduğum şey

Geçmiş olsun cnm boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmiyor malesef

Tekrar gunaydin ayy bugun cok kotu gececek bslli

7:30 da geldi kiz tsrafi ile erkek tarafı kavga etmiş eşimle ilgisi yok Ausencia ama şahit olarak beklemişler ..

asfarovski benimkide öyle ya akşam kaç kez aradım iki ara bi dere aç izah et demi
Bende çok paniğin hemen seneryolar yazarın zaten, trafik kazasının yaptı,malum memleket hali feci başına bişeymi geldi

Ay beklemek çok zor ama sabahı sabah ettim , az uyudum tekrar çocuklar kalkınca onlar için kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…