Günün sorusuu vallaa 1 dely taş attım genee kuyuyaa haydeeee size kolay gelee hahahahahahhaabetül mü sarı mı
benimmmHadi bugün bunu masaya yatıralım ahu doktor mu değil mi den sonra
Betül sarı papatya mıSarı papatya kim
Not : Saydını gördüm bende . Cidden sarı papatya ... nasıl naif ... nasıl asil ...
azcık geyikiz zannumcaGünaydınnn kızlar hayırlı mutlu güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle nasılsınız bakalım bugun
Evettt canımmm benimmm evett inşallahhhh yaaaa süper gezeriizzzAyyy Zeytin gözlümmm canımsınn gelcem gelcem aklımda, hızlı trenle hemencik gelicem insaAllahsende gelicen bana insaAllah guzel haberlerle gelicez birbirimize
Hadiii yaaa kız bunlar hep böylee bende anam diyimm o da kumrlaım diiiyoobenim eşim sarışın mavi gözlü asla asla kabul etmez sarısınlığını.neymiş açık renkliymiş.yahu yok öyle bişey ya kumral ya esmer ya sarışınsın diyom yokkk diyo.
tmm tmm diyom ben sarışınım.oğlum gelmiş anne babam sarı dimi diyo gizli gizli sanki cocuk suç işliyo.
Ayyy canimsiniz siz beniiiimHadi bugün bunu masaya yatıralım ahu doktor mu değil mi den sonra
Not : Saydını gördüm bende . Cidden sarı papatya ... nasıl naif ... nasıl asil ...
Deeee heleee deeee lütfennnnn dohtorumm civanımmbetülü bizzat defalarca gören ben diyorum kiiiiiiii...reklamlardan sonra
yok şekerim şarkı öyle. ben yeşil-ela gözlüyüm.Vayyy vayyy hatunn maviş gözlüü seni deniz mavisi mii sen şimdi biiz maviş mi görüyorsun.Benim birr cimcime var onu boncuk gözlüm diye seviyozzz boncuk boncukk masmavii gözleriiii
Ayyy maşallahh kuzumm yaa en begendiğim göz rengi giyindiğin kıyafete göre de renk değişiyorsa maşallahhh maşallahhhyok şekerim şarkı öyle. ben yeşil-ela gözlüyüm.
mavi değilim ama yakın yeaneeee
Hadi bugün bunu masaya yatıralım ahu doktor mu değil mi den sonra
Hadi insallah cnm ya ağzın bal yesin senin gel opucemCanim senin baskul de cuma surpriz yapanlardan sıkma canınısenden de bir 700-800 gr.eksi gelecek tahminimce
öyleyiz veee bugün çok güzeliz sankimmmazcık geyikiz zannumca
ooo eniştelerime maşallah. hem sneinkine hem deHadiii yaaa kız bunlar hep böylee bende anam diyimm o da kumrlaım diiiyooÇocukken altın sarısıymışş siyah beyaz fotoda saçlar bembeyaz yani demekki sarıı hala kumral diyoor Yemyeşilde göözlerii varrr yaaa
Gel ben de seni bi öpiyimHadi insallah cnm ya ağzın bal yesin senin gel opucem
sağol canım benim eminim sende çipil güzelisin...Ayyy maşallahh kuzumm yaa en begendiğim göz rengi giyindiğin kıyafete göre de renk değişiyorsa maşallahhh maşallahhh
vauwww penelope cruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?