Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bugün bunu masaya yatıralım ahu doktor mu değil mi den sonra

Betül sarı papatya mı Sarı papatya kim

Not : Saydını gördüm bende . Cidden sarı papatya ... nasıl naif ... nasıl asil ...
benimmm
sarı papatya benimmm
( spartaküs benim temsili )

Ayyy Zeytin gözlümmm canımsınn gelcem gelcem aklımda, hızlı trenle hemencik gelicem insaAllah sende gelicen bana insaAllah guzel haberlerle gelicez birbirimize
Evettt canımmm benimmm evett inşallahhhh yaaaa süper gezeriizzz Sarı Papatyam benimm

Hadiii yaaa kız bunlar hep böylee bende anam diyimm o da kumrlaım diiiyoo Çocukken altın sarısıymışş siyah beyaz fotoda saçlar bembeyaz yani demekki sarıı hala kumral diyoor Yemyeşilde göözlerii varrr yaaa

Not : Saydını gördüm bende . Cidden sarı papatya ... nasıl naif ... nasıl asil ...
Ayyy canimsiniz siz beniiiim O sizin guzel bakan gozleriniz gozlerim doldu ayyy Seviyorum sizleri

Vayyy vayyy hatunn maviş gözlüü seni deniz mavisi mii sen şimdi biiz maviş mi görüyorsun.Benim birr cimcime var onu boncuk gözlüm diye seviyozzz boncuk boncukk masmavii gözleriiii
yok şekerim şarkı öyle. ben yeşil-ela gözlüyüm.
mavi değilim ama yakın yeaneeee

ayyy dün birdeee şöyle karıştı ortalık o paylaştıgım listeyi benim yaptıgımı sandılar
yani bu hafta onu yaptım sandı millettt

azcık geyikiz zannumca
öyleyiz veee bugün çok güzeliz sankimmm

ooo eniştelerime maşallah. hem sneinkine hem de
kelebekolacam dohturumumkine.
kara yagız esmer delikanlılar revacta olur ya anadoluda. enişte sarışınlığı ondan kabul etmiyordur.

benim kociş ( kk kadını mode on ) 4 yaşındaki resmini gösterdi ben şookk..
çünkü bayağı bayağı esmer benim eşim.
benim kızın saçları da aynı onunki gibi açık kumral şimdi. ama göz rengi nasıl olduysa büyük halasına benziyor. bir de büyük dedesine. babamın babasına. gözleri canlı maviymiş ikisinin de. bengörmedim onları da öyle dedi annem..
gri mavi oldu. ama 7,5 aylık şu an. kalıcı mı olur bilmiyorum da kalsa çok süper olurdu. yakınlarımda bu göz rengi hiç yok..

Son düzenleme:
Ayyy maşallahh kuzumm yaa en begendiğim göz rengi giyindiğin kıyafete göre de renk değişiyorsa maşallahhh maşallahhh
sağol canım benim eminim sende çipil güzelisin...
kıyafetten emin değilim de canım aglayınca, duş sonrası ve deniz kenarında yeşil oluyormuş. eşim öyle diyor.
hatta beni aglatmak istediğini söylüyor sırf bunun için.
deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…