Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohh agzina saglik iyi demişsin kuzum ♡ kadın dayanışması Bencede göbişlerini eritsinler onlar önce

aynen bende
bayrammmmmm , sonraki bayram
ama çocuk alışverişleirmiz oluyor arada birde
Bizdee çocukta olmayınca kuzumm bahaneside yok Amaa çok ettii şimdide bedel ödüyor bence ben genede gidelim desemde benimki gitmiyor kimin ne olacagı belli belki biz belki annen diyorum amaa katır inatlı gitmiyorr hoşş benimde göresim yok ama Nalet olsun içimdeki bu insan sevgisinee Muroo gibim olduu

benimkinin derdi ben
benim evim daha sıcak , balkonum geniş
yatak odası takımım daha güzel benim elimin al
kıskanıyor bariz.
ondaki mantık şu.
oglum kazanıyor el kızı yiyor !
öyle olmasa da onlara göre öyle.
orası oglunun evi ya, çöreklenmeye hakkı var.

çok şükür benim kv dem çok tatlıdır, arada bazı sözlerini anlayamasam da... yerini de bilir yurdunu da. misafirliğe gelir abartmaz. her oglunda eşit kalır, daha da çok kızlarında..

Yoook kanmammm sherry im .
Arkadaşlardan söyleyen çok .

Heybetim gitmişmişmiş

Len heybeti ne yapacağım , kırk pınar pehlivanı mıyım ben ?

Dost musunuz düşman mı diyorum valla öyle diyenlere.

ah bu kv ler benimkide mekik aletimi istemiştiii

Kadın sayende spor aşkına gelmiş

iyi demişsin.

lafını sakınmayan kadınları severim

bende severim

ausum sana gelsin

ne güldüm yaaaa.

benimkinin derdi ben
benim evim daha sıcak , balkonum geniş
yatak odası takımım daha güzel benim elimin al

Rekabet fena masumum

Heee anladım zaar yanlis yazdigini Benim senin sarı papatyan Betulde sarışınsa ona baska bi isim bulursun sen kuzucum

Heee anladım zaar yanlis yazdigini Benim senin sarı papatyan Betulde sarışınsa ona baska bi isim bulursun sen kuzucum
Hahhaha hadii yaaaa bende ekli değil kuzumm bilmiyorumm .Amaaa aynenn sensin benimm Sarı Papatyam Betüle de Sarı civcivim diyelimmm gebertirmiş benii

Yoook kanmammm sherry im .
Arkadaşlardan söyleyen çok .

Heybetim gitmişmişmiş

Len heybeti ne yapacağım , kırk pınar pehlivanı mıyım ben ?

Dost musunuz düşman mı diyorum valla öyle diyenlere.
heybetinden mi gitmiş ?
ay akılları sıra dalga mı geçiyorlar ne ? hakikaten ne heybeti..
zuhahha çok güldüm bak buna

Yokkk aklım sendee kuzummm bilmiyim sarı Aklımda seni Es Ese gelmen var inşallah gelcen bi günn kızada onu yazdımm ayyy bir utandımmm Benim sarı Papatyamm sensin kuzummm
Ayyy Zeytin gözlümmm canımsınn gelcem gelcem aklımda, hızlı trenle hemencik gelicem insaAllah sende gelicen bana insaAllah guzel haberlerle gelicez birbirimize

benim eşim sarışın mavi gözlü asla asla kabul etmez sarısınlığını.neymiş açık renkliymiş.yahu yok öyle bişey ya kumral ya esmer ya sarışınsın diyom yokkk diyo.
tmm tmm diyom ben sarışınım.oğlum gelmiş anne babam sarı dimi diyo gizli gizli sanki cocuk suç işliyo.

ay bende sarıyım bende papatyayım bende bendee
saçım sarrı gözüüm maavii, güzelliğim avrupaaii
Vayyy vayyy hatunn maviş gözlüü seni deniz mavisi mii sen şimdi biiz maviş mi görüyorsun.Benim birr cimcime var onu boncuk gözlüm diye seviyozzz boncuk boncukk masmavii gözleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…