- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
şeyyy kem kümmmmm
Kızz kuzumm benim anamm trabzonlu sarışın benim eş kara böceköyleyiz veee bugün çok güzeliz sankimmm
ooo eniştelerime maşallah. hem sneinkine hem de
kelebekolacam dohturumumkine.
kara yagız esmer delikanlılar revacta olur ya anadoluda. enişte sarışınlığı ondan kabul etmiyordur.
benim kociş ( kk kadını mode on) 4 yaşındaki resmini gösterdi ben şookk..
çünkü bayağı bayağı esmer benim eşim.
benim kızın saçları da aynı onunki gibi açık kumral şimdi. ama göz rengi nasıl olduysa büyük halasına benziyor. bir de büyük dedesine. babamın babasına. gözleri canlı maviymiş ikisinin de. bengörmedim onları da öyle dedi annem..
gri mavi oldu. ama 7,5 aylık şu an. kalıcı mı olur bilmiyorum da kalsa çok süper olurdu. yakınlarımda bu göz rengi hiç yok..
ya ne diyeceğim, masumm yok mu ben mı onu göremiyorum??? Yoksa Fatmanur kaya gibi bende de masum mu blokeli oldu
Seni Penolopenin ikizi seniiii
Bennnn bennn bennnnn bennnn
kızlar deyin hele benim görmezlikten geldiğim biri var mı .öyleyse kesin bloke etme furyası kurbanıyım
ben bildiğin esmer.eşimle ilk tanıstık anaa dedim ne sarı çocuk.hiç ihtimal vermediğim bi tip.sonra ilk doğumda kucagıma bi kız verdiler küçükk yuvarlakkk ve bildiğin sarışın.bunu ben mi dogurdum dedim.
gözleri açtı mavimsi yok canım dedim bu değişir.esmer gen baskın ya bilimsel düşünüyorum,ve kızım büyüdü sarışın yeşil gözlü.
sonra esmer bi oğlan dogurdum.sonrada kumral bi kız.bizim aile rengerenk.
Evettt kuzum esmer gen ağır basar derlerr benim oğluşumda kara böcüktüü kuzumm benimmmm simsiyah upuzun parmaklarıı vardıben bildiğin esmer.eşimle ilk tanıstık anaa dedim ne sarı çocuk.hiç ihtimal vermediğim bi tip.sonra ilk doğumda kucagıma bi kız verdiler küçükk yuvarlakkk ve bildiğin sarışın.bunu ben mi dogurdum dedim.
gözleri açtı mavimsi yok canım dedim bu değişir.esmer gen baskın ya bilimsel düşünüyorum,ve kızım büyüdü sarışın yeşil gözlü.
Benim eşimde esmer agir basar kizin gözleri siyah olur diye bekledi çok bekledi :)ben bildiğin esmer.eşimle ilk tanıstık anaa dedim ne sarı çocuk.hiç ihtimal vermediğim bi tip.sonra ilk doğumda kucagıma bi kız verdiler küçükk yuvarlakkk ve bildiğin sarışın.bunu ben mi dogurdum dedim.
aaaaaaaman Allahım, GÖRÜYORUMMMMMMMMMMMMMMMay betül niye engeli bastın banaaaaaaaaa:)
Anamm sarisinligi dohturumun kocisi Için dediydim kiiiz..Kızz kuzumm benim anamm trabzonlu sarışın benim eş kara böcekHatta telimde bile Karayazgızım diye kayıtlı 1,87 boy devedee
ayy varya kimbilir birbirimizi nasıl hayal ediyoruz
sen hiç ses etmeşeyyy kem kümmmmm
ay o kim, bana çok mu benziyorSeni Penolopenin ikizi seniiiimaasallah taş gibisin Aylardir gizledin kendini bizden heee
ne mutlu sana benziyorsam, çok güzel olduğunu duymuştum sankimmEneee tıpkıı benn
afet afetttttBeni saçma sapan hayal eden varsa .... ya şimdi konuşsun ya sonsuza denk sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?