Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bildiğin esmer.eşimle ilk tanıstık anaa dedim ne sarı çocuk.hiç ihtimal vermediğim bi tip.sonra ilk doğumda kucagıma bi kız verdiler küçükk yuvarlakkk ve bildiğin sarışın.bunu ben mi dogurdum dedim.
gözleri açtı mavimsi yok canım dedim bu değişir.esmer gen baskın ya bilimsel düşünüyorum,ve kızım büyüdü sarışın yeşil gözlü.
sonra esmer bi oğlan dogurdum.sonrada kumral bi kız.bizim aile rengerenk.

Kızz kuzumm benim anamm trabzonlu sarışın benim eş kara böcek Hatta telimde bile Karayazgızım diye kayıtlı 1,87 boy devedee

ya ne diyeceğim, masumm yok mu ben mı onu göremiyorum??? Yoksa Fatmanur kaya gibi bende de masum mu blokeli oldu

kızlar deyin hele benim görmezlikten geldiğim biri var mı .öyleyse kesin bloke etme furyası kurbanıyım

ahahahaha ay çok güldümmm

Evettt kuzum esmer gen ağır basar derlerr benim oğluşumda kara böcüktüü kuzumm benimmmm simsiyah upuzun parmaklarıı vardı

Benim eşimde esmer agir basar kizin gözleri siyah olur diye bekledi çok bekledi :)
Bu arada bebek doğdu
Dohturum tamam küçük ve sarisin da.
Yuvarlak nasil oliyu

Kızlar yatak yorgan duruyor ortada ..

Iyice yaydım . Işe giderken ne güzel her şeyi toplayıp çıkardım .

Bugün iş çok .

Bi başsağlığı ziyareti.
Bi pedagog.
Bi tenis.
Akşam kız kıza arkadaşta toplanma .

Hepsinin startı 3 ten sonra .

Az evi toplayayım ... gelirim

Kızz kuzumm benim anamm trabzonlu sarışın benim eş kara böcek Hatta telimde bile Karayazgızım diye kayıtlı 1,87 boy devedee
Anamm sarisinligi dohturumun kocisi Için dediydim kiiiz..
ama seninkine de bi sebepten Maşallah demiş olmam lazim.
Bak .. Boydanmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…