Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 498. ETAP***

Betulina(79.9///%)
saydin78(65.5///%)
tuba52(89.9///%)
roxen2303(61.1/61/0.1/%0.16)
Ausencia(68.1///%)
masumm(74.2///%)
DelyDoly(89.7///%)
cydnz_1(83.3///%)
geçen hafta bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölündü .
Ahu060812(86.4///%)
kelebekolacam(78.8///%)
Sekercikiz(67.6///%)
fatmanurkaya (111.8///%)
ada81 (76.6///%)
yeni üye. Başlangıç tarihi 7 Aralık , başlangıç kilosu 75.5 , hedef kilosu 60
mimu88 (80.6/79.3/1.3/%1.61)yeni üye.Başlangıç tarihi 9 Aralık , başlangıç kilosu 82.8 , hedef kilosu 65

7. Takım Ortalaması %

Teşekkürler kaptanım :) daha hedefime çok var ama 80 barajı benim için çok önemliydi ve bu hafta gram değil 1 kg nun üstünde vermek. Ve haftasonu yediklerimi atmak için çok uğraştımmm :) ay bu hafta takımca halay çrkicez inşallah :)

Ne güzel duygu emek verdin ... karşılığını aldın .

Ağzın bal yesin yok yok bal yemesin kilo yapar

Dün gece de yazdım mimum .. beni asıl mutlu eden sizlerden gelen düzenli menüler.. bu hafta çok güzeldi .Cuma ya umut oluyor herkeste böyle olunca .
Durmaaaak yokkkk haftaya da

Günaydın şekerler Hayırlı cumalar
Ausencia tatlım bir cuma klasiği lavaboyu bekliyorum senin kilonu da merak ediyorum. 1 cay kasigi corekotu yaği ya da z yagi mi icsem? Ne dersin kaptan

Iç bence tatlım .
Benimde kahve kuru kayısı çalıştırıyor , içtim bekliyorum

Ama şunu diyeyim gece tartıldım .. epey bi ooo la laaa

Aaaaa sitem mi vero ?
Sen istediğin zaman menü yazıp , cızları çoğalttığında amaaan ben hiç yazmayayım en iyisi diyorsun ya , o yüzden sormuyorum .
Yok be yaaa sitem asla değil de . Hani bi iki versem ya cisli misli. Böyle çok kontrol suz oluorum. En iyisi değil valla

Yok be yaaa sitem asla değil de . Hani bi iki versem ya cisli misli. Böyle çok kontrol suz oluorum. En iyisi değil valla

Ver tatlım ... sen ver biz gösterelim .

Belki işe yarıyordur eleştirilmek azıcık .

Arkadaşlar vero menü yazınca yerden yere vuruyoruz cıız ları ... klasik vero diyip geçmiyoruz

Kaptanim günaydın. benim baslangic kilom 75.5 degil ki daha gecen hafta 76.600 idi daha tartilmadim birazdan tartilacam...

günaydın arkadaşlar
kaptanım Ausencia kilom
geçen hafta:60,6
bu hafta:60,7
ara sıra yapılan sporlar yararlı olmuyor,düzene koymam lazım

Günaydın begümcüm

Sabit görüyordum ama bu ilk artı sende benim geldiğimden beri zaten .

Uğramıyorsun buralara ... gel menü yaz .. seninle benzer kilolardakiler ne yiyor menü incele ... spor yap ... bak spor listesi var artık Ahu060812 düzenliyor ve haftanın spor puanları veriliyor .

Yani demem o ki , o 100 artı için sıkma canını ... daha sık gel

sporumu düzene koyabilirsem katılırım bende
puanlar neye göre veriliyor?
canımı sıkan +100 değil aslında,yerimde saymak bi türlü inişe geçememek

Kaptanim günaydın. benim baslangic kilom 75.5 degil ki daha gecen hafta 76.600 idi daha tartilmadim birazdan tartilacam...

Günaydın canım ... geçen haftaki 76.6 parantez içinde ... hesaplama onun üzerinden yapılacak .
Bana verdiğin ilk katılım forumunda baş. Kilo 75.5 .
Bu haftaki farkın 76.6 den alınacak.

Zaten benim deneme sürem bitmio bu cıslar yüzünden kilom dà sabit sukür almadan devam ediom. Ama kaptanim şu subattan sonra bana listede yer bulak lütfen 9 aralik 7 aralık gelen girdi listeye. kaldım gene ben cizlarmla başbasa

sporumu düzene koyabilirsem katılırım bende
puanlar neye göre veriliyor?
canımı sıkan +100 değil aslında,yerimde saymak bi türlü inişe geçememek

Ahu hesaplıyor , saat olarak ayarlıyor ... bazende yapılan aktivitenin hafifliği ve ağırlığına göre.
Biraz diyete odaklan ... iniş gelecek canım .

O zor be vero ... bu şekilde gidersen zor yani.
Deneme süreci nedir ? Katılım yapıyor musun en az 5 mesaj günlük ... düzenli menü yazıyor musun ... en önemlisi diyet yapıyor musun ? Bunları görmek .

Sende hiç biri yok ki .

Listeye alamam bu şartlarda .

Aralıkta gelip listeye girenlerin paylaşımları , menüleri ,takıma adapteleri gayet yerinde ... o yüzden girdiler .

Günaydın canım ... geçen haftaki 76.6 parantez içinde ... hesaplama onun üzerinden yapılacak .
Bana verdiğin ilk katılım forumunda baş. Kilo 75.5 .
Bu haftaki farkın 76.6 den alınacak.
Hiiim anladim o ilk sizin araniza geldigimde ogle saatleriydi hic sabahtan tartilmamistim kendimi oyle saniyormusum )) meger ertesi gunu sabah tartida 76.800 gormustum.ilk cuma bildirisinde de 76.600 olmustum..anladim kaptanim cok tesekkur..

Bu arada tardim geliyorumm bomba gibi yuzde mi hesaplayip yaziyorum )

Küt küt küt küt ... heyecan efekti

Ertesi sabah 76.8 ise bşlngç. Kilonu güncellerim canım sorun değil.

Az vermiş gözükme mezun olurken

Ağzım keçi boynuzu pekmezi yesin :))) durmaaaak yok tabiiki şimdiki hedefim 14 üne kadar 76 lı rakamları görmek

Katılım yaparım menü her gün yazarım kilo vermek isterim adaptasyon um iyidir ama diyet yapamam kilo veririm orası ayrı . O na dà motivasyon isterim . Gr gr da olsa ağustos tan beri 3 4 kilo verdim . Listeye girme şartı diyet menüsü yazmaksa Haklsın ben hiccc ugrasmiyim. Hatta sen bana nazikce başka kapıya git de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…