Gücün varsa yap valla fazla spor göz çıkarmaz
Ben tarti oncesi sporun kas agirligi yaptigi dusunuyorum ..bu yuzden tarti once bir gun kaslar dinlenmesi lazim..
Ayy mimuu bugün çörek otu yağı alacaktım
Kartımı aradım taradim yokkk, meğer cüzdanın on gözüne koymuşum
Çörek otu yağını neden kullanıyorsunuz kızlar?
Ah kiyamam verelim şu kilolari daha sonra yeriz insallah hem onlari yiye yiye gelmedikmi bi gunlere hepsinin tadinida biliyoruz ben oyle avutuyorum kendimi bende rüyalarımda neler görüyorum bir bilsen cnmAyyy evet bende merak icindeyim canim...bu hafta gercekten herkesin menu guzeldi..
Vallaha cok ac yatiyorum dun gece ruyamda içli köfte gördüm ayy ne guzel görünüyordu bi uyandim sabah 5.20 ayyy midem kaziniyordu
Tatlım instagramda Ece diye bir kız 40 kilo vermiş onun formülü her sabah bi tatlı kaşığı çörek otu yağı ve elma sirkeli su tabii muntazam dikkat ediyor yediklerine
Bu ne kiz tek öğünmü yedin olmazMenüm kızlar;
Sabah : çörekotu yağı - elma sirkeli su- dereotu
Öğlen: brokoli Brüksel lahanası buharda haşlanmış Light ton balığı ve az kerevizim kalmıştı bi minik de light yoğurt
Bol su
Şimdi de acaba bi Leslie yapsam mı yoksa beyaz çayımı içip uyusam mı :) önerilerinizi bekliyorum
Hmm çörek otu yağı aç karnına mı içiliyor bi de elma sirkeli su nasıl hazırlanıyor ölçü olarak
Ctesı günü eşim alır bayiliği varmış burada
Şimdi diyorum 3 tane form çaymi içsem
İlaç içemem çünkü yarın rezil olurum
Bu ne kiz tek öğünmü yedin olmaz
Çayda benden organik mayısta toplanmış. MisssssGel mutlaka beklerim yaaa süper oluyo hele bide kar yağıyo ya dışarı buz içeri sıcacık soba gibi ısıtan yok her akşam çayımız sobadan
Ayy ne güzel hep merak ederim bende organik çay nasıl oluyo diyeÇayda benden organik mayısta toplanmış. Misssss
Merhaba :) bende araniza katılmak istiyorum tabi müsaade varsa
Kendimden bahsedeyim
Ben 21 yaşında 2 senelik evliyim
1 buçuk yaşında bir şımarık oğlum var
Kilom 64.3
Hedef kilo 55
Boy 1.58
Kilo alma nedenim çok yemek yiyordum asıri hele doğumdan sonra emzirdigim için daha da açıldı iştahım..
Kilo vermek istiyorum çünkü artik 42 44 beden etek deil 36 38 beden etek giymek istiyorum
Gribe yakalndm cnm oglum hasta ailecek hastyz ytyrz
Çok konuşan biri miiçok detaycı bilemedim auscum, olgun, ağır amcalardan hoşlanıyorum ben
Canım kendini zorlamadan artır istediğin gibi yeterki düzenli olsun alışkanlık olsun bize yeter
kaptanım Allah tan ilk bi 20 puan aldın da iyice dibe vurmadın(;
Ay valla dikkatli ol yollar akşama fena olur
Ausencia canım kaptanım en yüksek kilom 147 idi bir kaç yıl önce akunktura gitmiştim o dr çıktı
Sonra 2015 haziranda mide küçültme ameliyat ı için dr gitmiştim 141çıkmıştım ama sonra olmadım ameliyat kendim biraz uğraştım
134kilo ile 2015 haziranda 7.takıma geldim sizdende o arkafaşlarımdanda Allah razi olsun desteklerinin vesilesi 102 kadar düştüm direnç kilolarımı kıramadım mayısta izne ayrıldım temmuzda 105 idim yaşadığı m olumsuz luk lar etkisiyle 118 çıktım sizinle başladom bakalim inşallah mezun olucam sizinle
Beni nasıl hayal ediyorsun acaba. Hayal ediyor musun acaba
Benim aklımda biri oluştu seninle konuşurken o tipi düşünüyorum artık ne kadar doğru bilmiyorum
Beni hayal eden var mı nasıl bi hayal kurdunuz acaba
Ya kızlar ben bugün çok heyecanlıyım aceba yarına kim ne kadar vericek meraktan catliycam resmen ilk defa bu kadar merak ediyorum
Bembeyaz tenli gerisi doğruVar bir saadet kafamda , koyu kumral ,buğday tenli , kaş göz siyah böyle ...
Bembeyaz tenli gerisi doğru
Keske bana yalandan da olsa menü soran kaptanim olsa .. İyi geceler kaptanim . Umarım 1 . Oluruz .Güzeller , bu hafta genel olarak çok güzel menüler vardı .Arada bir iki cııızzz olsa da ... menü bildiren tüm arkadaşlar bu hafta epey diyete odaklanmıştı .
Bunun için kendi adıma hepinize teşekkürler
Spor listemizde gayet iyiydi .
Bundan sonrası tartıda ..Az çok artık ne olursa olur .
Beni geçen hafta üzen , tüm hafta içinde zaten kötü bir Cuma geleceğinin sinyalleri idi menülerde .. Cuma gelip şevkle yazamamıştım sabah .
Ama bu hafta öyle değil ... Kaçıncı oluruz bilemem , çokta önemsemiyorum şu an . Genel olarak başarılı bir hafta geçirdik ve bu beni gayet mutlu etti
Hadi bakalım sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?