Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy mimuu bugün çörek otu yağı alacaktım
Kartımı aradım taradim yokkk, meğer cüzdanın on gözüne koymuşum

Ayy mimuu bugün çörek otu yağı alacaktım
Kartımı aradım taradim yokkk, meğer cüzdanın on gözüne koymuşum

Yaa canımmm ben iki gündür inanılmaz rahat ettim anlatamam senin de wc sorunun var bu yaptığımı bir denemeni istiyorum mutlaka gerçekten nazar değmesin mucize gibi oldu bana.

Çörek otu yağını neden kullanıyorsunuz kızlar?

Tatlım instagramda Ece diye bir kız 40 kilo vermiş onun formülü her sabah bi tatlı kaşığı çörek otu yağı ve elma sirkeli su tabii muntazam dikkat ediyor yediklerine

Ayyy evet bende merak icindeyim canim...bu hafta gercekten herkesin menu guzeldi..

Vallaha cok ac yatiyorum dun gece ruyamda içli köfte gördüm ayy ne guzel görünüyordu bi uyandim sabah 5.20 ayyy midem kaziniyordu
Ah kiyamam verelim şu kilolari daha sonra yeriz insallah hem onlari yiye yiye gelmedikmi bi gunlere hepsinin tadinida biliyoruz ben oyle avutuyorum kendimi bende rüyalarımda neler görüyorum bir bilsen cnm

Ctesı günü eşim alır bayiliği varmış burada
Şimdi diyorum 3 tane form çaymi içsem
İlaç içemem çünkü yarın rezil olurum

Bu ne kiz tek öğünmü yedin olmaz

Hmm çörek otu yağı aç karnına mı içiliyor bi de elma sirkeli su nasıl hazırlanıyor ölçü olarak

Sabahları aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yağı soğuk sıkım olacak hemen üstüne bir bardak ılığa yakın suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi bu da el yapımı olsun mideni ağrıtmasın aktardan bulabilirsin bunları canım. Hatta çörek otu yağını akşamları iki damla cildine de sürebilirsin ben öyle yapıyorum.

Ctesı günü eşim alır bayiliği varmış burada
Şimdi diyorum 3 tane form çaymi içsem
İlaç içemem çünkü yarın rezil olurum

Ben dün bayiisine gittim sadece keçi boynuzu pekmezi vardı umarım sen bulabilirsin yılbaşından sonra kremlerle sipariş edicem inşallah

Bu ne kiz tek öğünmü yedin olmaz

Canım kahvaltıyı yazmayı unutmuşum devamında ekledim hemen :)

İyi geceler kızlar
Elektrik yeni geldi. Telefonda da şarj olmayinca ancak gelebildim.
Bugünün menüsü
Kalkınca ev yapimi elma sirkeli su. Elma sirkesini ablam evde yapmis bana da yarim litre verdi.
Sabah. 1 fincan şekersiz kahve, az kuruyemiş, bir kuru kayisi
Kahvalti Bir dilim tt ekmek, yarim lavas, cesitli peynirler, iki dilim hindi jambon, az pekmez ve yeşilçay
Ara. Bir elma
Öğle bol peynir iki salatalik,. İki adet sunta bir kase yogurt
Aksam. Bol malzemos salatam

(Yesillik. Tavuk eti. Bir. Yemek kasigi misir, sekiz. Badem, dört cranberry az zeytinyağı ile. Saat 17.00.de )
Ara biraz kuruyemiş. Bir incir kurusundan. Bir. Kayisi kurusu
Yatarken keten tohumlu, dereotlu yogurt
Su. 1.5 lt.
1 litreden fazla da bitki çayı ictim

Merhaba :) bende araniza katılmak istiyorum tabi müsaade varsa
Kendimden bahsedeyim
Ben 21 yaşında 2 senelik evliyim
1 buçuk yaşında bir şımarık oğlum var
Kilom 64.3
Hedef kilo 55
Boy 1.58
Kilo alma nedenim çok yemek yiyordum asıri hele doğumdan sonra emzirdigim için daha da açıldı iştahım..

Kilo vermek istiyorum çünkü artik 42 44 beden etek deil 36 38 beden etek giymek istiyorum

Selam canlar ... İçime oturdu Perşembe günü çok gelememek ama 1 saat oldu eve geleli

Yollar korku filmi gibiydi .

Menü yazayım önce ;

Sabah

1 fincan sade nescafe
1/2 yeşil elma

Kahvaltı

1 kpkli etimek
3 zeytin
Yeşil çay

Öğle

1 kase yayla çorbası

Akşam
yok

Kuş kadar oldu farkındayım ama gittiğim yerlerde hiç bir şey yiyemedim . Perş. olmasa bir iki parça eşelerdim ama ..vicdanım el vermedi .

Su 1.9 lt

Tüm menülere baktım geçmişte . Çok güzel ... böyle diyete bağlı , kaçamaksız menüler görmek okurken haz veriyor resmen bana Ama Ahu060812 nun geç saatteki 2 dlm ekmekle peyniri üzdü beni

Merhabalar ; 7.takım olarak takım listemiz dolu isimsiz965 ..Kurallar gereği belirli bir sayı var .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1078

Dilersen bu linke bu şekilde tanıtım yazısı yazıp başvurabilirsin , diğer takımlardan müsait olanlar çok kısa sürede dönüş yapacaktır

Umarım çok kısa sürede hayallerine kavuşur ve 36-38 beden etek giyersin , sağlıklı kilo vermeler ...

Gribe yakalndm cnm oglum hasta ailecek hastyz ytyrz

Çok çok geçmiş olsun ervam , Rabbim tez zamanda şifalar versin Aman dikkat et kendine .

Çok konuşan biri mii çok detaycı bilemedim auscum, olgun, ağır amcalardan hoşlanıyorum ben

Hmmm bu kriterleri de bir değerlendireyim

Canım kendini zorlamadan artır istediğin gibi yeterki düzenli olsun alışkanlık olsun bize yeter
kaptanım Allah tan ilk bi 20 puan aldın da iyice dibe vurmadın (;

Sorma ahu , onu da bir gazla başlamıştım ne güzel ama diş beni mahfetti bu hafta .

Ay valla dikkatli ol yollar akşama fena olur

Fatmacım , o zaman day'in de dediği gibi 99 mevlitine hazırla kendini

Beni nasıl hayal ediyorsun acaba. Hayal ediyor musun acaba

Benim aklımda biri oluştu seninle konuşurken o tipi düşünüyorum artık ne kadar doğru bilmiyorum

Beni hayal eden var mı nasıl bi hayal kurdunuz acaba

Var bir saadet kafamda , koyu kumral ,buğday tenli , kaş göz siyah böyle ...

Ya kızlar ben bugün çok heyecanlıyım aceba yarına kim ne kadar vericek meraktan catliycam resmen ilk defa bu kadar merak ediyorum

Bendeeeee bendeeee bendeeee

Güzeller , bu hafta genel olarak çok güzel menüler vardı .Arada bir iki cııızzz olsa da ... menü bildiren tüm arkadaşlar bu hafta epey diyete odaklanmıştı .
Bunun için kendi adıma hepinize teşekkürler

Spor listemizde gayet iyiydi .

Bundan sonrası tartıda ..Az çok artık ne olursa olur .

Beni geçen hafta üzen , tüm hafta içinde zaten kötü bir Cuma geleceğinin sinyalleri idi menülerde .. Cuma gelip şevkle yazamamıştım sabah .

Ama bu hafta öyle değil ... Kaçıncı oluruz bilemem , çokta önemsemiyorum şu an . Genel olarak başarılı bir hafta geçirdik ve bu beni gayet mutlu etti

Hadi bakalım sabah ola hayrola

Keske bana yalandan da olsa menü soran kaptanim olsa .. İyi geceler kaptanim . Umarım 1 . Oluruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…