Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kizlar
Mutlu Mesut cumalar olsun.
Kilo bildirimi zamani, bugün çok Bekleyemedim tartilmak icin. Belki beklesem daha da giderdi..
Geçen hafta 84.8
Bu hafta 84.2
Giden 600 gr.
Az ama çok şükür..

Günaydınnn sheryim
Valla tebrikleeer

Baksana 600 ü beğenmez oldunuz başıma

Çok tatlım ya ... bu motiven geçmesin hiç haftaya 83 ler

Ausencia inan bende çok merak ediyordum çok şükür gitmiş yoksa moralim kslmsyacsktı

Gitmiş hem de süper gitmiş.
Zaten sana uygun bir diyet menüsü ile kilonu düşününce 700-1000 gitmesi gerekti ilk haftalar
Demek ki doğru listen .

Tesekkurler masumcum evet bana fazla spor iyi gelmiyor arti cikiyorum hep geci kas ama insan tartida eksi gormek istiyor..sende durumlar nasil ?

geçen hafta :74,2
bu hafta :72,7
giden:1500

aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım

Olunca oluyor beee ...

Allahımmmm mübarek Cuma saati ... kırılsınnn şu masumun direnciiii artık ... hep böyle kalsın

aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım

way way wayyyyyyyyyyyy, neler görüyor bu gözler neler
MASUM, MASUM MASUM olalı böyle bir başarı görmüş müydün Ben ilk defa bu kadar çok verdiğini görüyorummmm

ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM

bana bak mutlu ol kuzummmmmm.uleynnnnn bari bi 500gr gideydi de gideydi bak arkasından niye beni terkettin dermiydim.
Doktorum bu hafta cok spor yaptiniz..kaslariniz agirlasti ve tartida cok belli olmadi..benimde oyle oluyor ne zaman cok spor yapsam kiyafetlerimden yuzuklerimden belli oluyor ama tartidan belli olmuyor..haftaya kaslarinizi biraz dinlendirin ozellikle tartiya bir gun kala spor sadece yuruyus yaparsaniz tartiya yansir..ayrica onemli olan incelmek gerisi gelir...

Damaklarim şişmiş yutkunurken bogazim henuz agrimiyor ama disardan dokununca bademciklerim agriyor sifayi kaptim heralde kizima gecmese barii ust damaklarim sismis lor peynir bile yiyemiyorum yumusacik olmasina ragmen...((

Geçmiş olsun canım

Gargara yap tuzlu su ile .

ay banada dua et.

Ettim kız ... kalbimi mi okudun . Onu yazarken aklımdan geçen diğer isimdin

liste ve takım açısından çok güzel bi hafta oüzden mizlayıp ortalığı negatife bulamayım
zaten el mahkum adacım öyle diycez böyle diycez pes etmiycez.165 boy nerdeyse 80 kiloyla pes edememmmmm.

way way wayyyyyyyyyyyy, neler görüyor bu gözler neler
MASUM, MASUM MASUM olalı böyle bir başarı görmüş müydün Ben ilk defa bu kadar çok verdiğini görüyorummmm

ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM

cnm çogu geçen hafta gelen artı aslında yeni geldigi için çabuk gitti sadeceeeee
bakalım ilerleyen haftalarda görücez şu wc işi çözülse daha çok gidicek eminim

Ausencia

PERŞEMBE MENÜM
SABAH
Tava yumurta
1dl tb ekmek
peynir, 3 zeytin

ARA
bir portakal, orda kal

ÖĞLEN
Resmini göndermiştim
Tavuk burger
cheese
kıvırcık, domates

ARA
bir tane eti elmalı form (paket değil)
Türk kahve

AKŞAM
tavuklu kereviz
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

2,5 lt su
Hava şartları nedeniyle yürüyüş yok

Ohhh 65 leeeer tebrikler kaptanımmmm

Yaaa masumummm yaşasın kendim vermiş gibi mutlu oldummm az kaldı azzzz :)

Kafayı iyice sıyırın nimettir dediydin ya

Azıcık sıyırdığım doğrudur

Bi parça hakkım varsa ... helal olsun
bir parça mı, en kıymetli şeyi ZAMANINI harcıyorsun bize Helal ettiğin kıymetli hakkın için teşekkür ederiz

ayyyyyyy aus bize açıkara far attııı bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…