Günaydın kizlar
Mutlu Mesut cumalar olsun.
Kilo bildirimi zamani, bugün çok Bekleyemedim tartilmak icin. Belki beklesem daha da giderdi..
Geçen hafta 84.8
Bu hafta 84.2
Giden 600 gr.
Az ama çok şükür..
Ausencia inan bende çok merak ediyordum çok şükür gitmiş yoksa moralim kslmsyacsktı
Tesekkurler masumcum evet bana fazla spor iyi gelmiyor arti cikiyorum hep geci kas ama insan tartida eksi gormek istiyor..sende durumlar nasil ?kar oynamaktan gelemedimmm ki
çok güzel kilolalr verilmiş tebrik ederim herkesiiiiiiii
ada81 iyiki sana ısrar etmişim buraya gelmen için bak gidiyor kilollar
demekkki sporu fazla yaptıgın için gimtiyordu bu kilolllar olalabilir mi
Ausencia kaptanım clintınımm ne yaptın sen yawwwwww meaşallahhhhhhh süper
gitişş ahhh 65 ler hayallllll
kilo veren herkesi tebrik ederimmm
kelebekolacam bu hafta leptin çalıştırmayı denesene bi ara ögünüz beslen
kayınvalidenin doğru demiş, sen çok zayıfladın maşallah, kadın ne etsin,ŞOK olmuş
geçen hafta :74,2
bu hafta :72,7
giden:1500
aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım
ay banada dua et.
Olunca oluyor beee ...
Allahımmmm mübarek Cuma saati ... kırılsınnn şu masumun direnciiii artık ... hep böylekalsın
aslında çarşamba günü bu kilodaydım wc olsa daa az bi kilo görürdüm diye düşünüyrumm ama napalım
Doktorum bu hafta cok spor yaptiniz..kaslariniz agirlasti ve tartida cok belli olmadi..benimde oyle oluyor ne zaman cok spor yapsam kiyafetlerimden yuzuklerimden belli oluyor ama tartidan belli olmuyor..haftaya kaslarinizi biraz dinlendirin ozellikle tartiya bir gun kala spor sadece yuruyus yaparsaniz tartiya yansir..ayrica onemli olan incelmek gerisi gelir...bana bak mutlu ol kuzummmmmm.uleynnnnn bari bi 500gr gideydi de gideydi bak arkasından niye beni terkettin dermiydim.
Damaklarim şişmiş yutkunurken bogazim henuz agrimiyor ama disardan dokununca bademciklerim agriyor sifayi kaptim heralde kizima gecmese barii ust damaklarim sismis lor peynir bile yiyemiyorum yumusacik olmasina ragmen...((
ay banada dua et.
delisin sen ya bizimle yatıp bizimle kalkıyorsun , cok hakkın geçiyor bize...Ettim kız ... kalbimi mi okudun . Onu yazarken aklımdan geçen diğer isimdin
liste ve takım açısından çok güzel bi hafta oüzden mizlayıp ortalığı negatife bulamayımDoktorum bu hafta cok spor yaptiniz..kaslariniz agirlasti ve tartida cok belli olmadi..benimde oyle oluyor ne zaman cok spor yapsam kiyafetlerimden yuzuklerimden belli oluyor ama tartidan belli olmuyor..haftaya kaslarinizi biraz dinlendirin ozellikle tartiya bir gun kala spor sadece yuruyus yaparsaniz tartiya yansir..ayrica onemli olan incelmek gerisi gelir...
way way wayyyyyyyyyyyy, neler görüyor bu gözler neler
MASUM, MASUM MASUM olalı böyle bir başarı görmüş müydünBen ilk defa bu kadar çok verdiğini görüyorummmm
ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM
Geçen hafta : 68.1
Bu hafta : 65.9
Fark : 2.2
% 3.23
Iki gündür 66 ın diplerinde sinyal geliyordu zaten .
Tabii bu hafta sağlıklı olmadı kabul . Dişimden dolayı ağzımı açıp yiyemedim ki.
Olsun 65 ler geldi miiiiii geldiiiiii
delisin sen ya bizimle yatıp bizimle kalkıyorsun , cok hakkın geçiyor bize...
bir parça mı, en kıymetli şeyi ZAMANINI harcıyorsun bize
Kafayı iyice sıyırın nimettir dediydin ya
Azıcık sıyırdığım doğrudur
Bi parça hakkım varsa ... helal olsun
Ohhh 65 leeeer tebrikler kaptanımmmm
Yaaa masumummm yaşasın kendim vermiş gibi mutlu oldummm az kaldı azzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?