Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah canım, sen 75 ten mi indin Doğumdan sonra mı? Öyleyse çok iyi. PUFum önemli olan düzenli buraya gelmek, zaten düzenli gelip, dikkat edince patroniçenin gözünden kaçmaz, bi bakmışsın listedesin. Ama dedidiğim gibi önemli olan burada birlikte olmak Gitme sakin, kal ve devam et derim

sherrycim kesin inciri yiyemedim içimde kaldı o agırlık yaptı zannımca hah buldum kendime daha mantıklı bi bahane
doktoriçem kesin ondan kesin
şaka bir yana doktoriçem sen kesin kas tuttun
sakın ama sakın moralini bozma.
bak önümüzdeki haftalar nasıl pat pat gidecek
bir de ölçileirni aldın mı? acayip inceleceksin demedi demee. spora devam edersen tabi.
bende başlıyorum bu akşam innnşallah
ölçülerimi de aldım 16 aralıkta. 16 ocakta karşılaştıracağım...

ama ne yaptım az evvel koşa koşa markete gidipincir aldım tmm mis gibi memleketten gelen incir değildi ama yedim mi yedim

ohh afiyet bal şeker olsun..
lıpp lıpp yag, şıpp şıpp et olmasın

Son düzenleme:
Kızlar ben bu hafta içtiğim ilaçlardan mı yoksa yapamadığım spordan mı olamadığım motivasyon dan mı bilemedim de sabitim malesef ama bu kadar güzel kilo verenden sonra araya karışırım gibi geliyo safları sıklaştırın sıklaştırın görmesin beni aus
Geçen hafta 86,4
Bu hafta 86.4
Fark 0
Hah şuraya da en dokunaklısından bi ağlama smileyii.... tamamdır

Evet tatlim ya benimde yılbaşı için hedefim tutmadı Bende 65 diyodum 66.7 de kaldım malesef ama olsun gider insallah zamanla sikmayalim canimizi

kayseride karalahana olmaz dedi bakıcım,ben dedi ilk senin eşini gördüm karadenizli burda dedi.ay biüzülmüştüm,bu çarşamba pazarda bişey gördümmm aaaa bizim karalahana,eşime sarmasını bana çorbasını yaptım,eşimde ne kadar sevindi.dün sarmayı yedi bugünde kalanı işe götürdü.

kızlar elektrikler saat başı kesiliyor. bir saat sonra geri geliyor
o yüzden cepten girmiştim pek bişi yazamadım
@masumm öncelikle seni tebrik etmek istiyorum. ne kadar güzel kilo vermişsin.
moral bozmadan devam edersen eminim kısa sürede hedefine varacaksın.
devam devam
T tuba52 seni de gördüm çok sevindm. buradaki emziren annelerdensin
sendne de harika gitmiş çok sevindim
ee spora başlıyor muyuz?
Ausencia sen zaten uçmuşssun kaptanicem. .. yorum yok kaptan farklı
DelyDoly sanırım 7 leri yeni gördün.
az gitmiş olsa da 7 li rakamları görmek harika bir duygu olmalı.
darısı başıma.
mimu88 ve ada81 sizleri de çok çok tebrik ediyorum.
saydin78 ne yaptın sen öyle papatyam yaaa. valla inceciksiniz ve pat pat kilo veriyorsunuz.
az kilo ile çok kilo veriyorsunuz valla devrelerim yandı
unuttugum varsa affola. bu hafta herkes çok başarılı kilolar vermiş. hepinizi çok çok tebrik ediyorum ve devam diyorum.
bu hafta süppper bir motivasyon havası var.
yeni ylda incecik olacağız incecikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…