benimde kollarım nur topu gibi maşallah canım heryerim erisede kollarım pek erimiyor ... inşallah bu sefer eritiriz...bende kışın alırım kilo yazın dikkat etmesem bile ya aynı kalırım yada veririm 1-2 kilo ...çünkü yazın çok hareketli oluyorum ...oyy çok tatlısın sen amaa kedicikkk çok şeker.
demek incir seni mutlu etti.
sevindim dohturiçemm
mimu88 demek sende kendine cezalısın. hem şaka yaptım ne özrü yahu :))
şu kiloları verelim de yaza kıskandıralım milleti yaa. ben çok komiktir kışın kilo verebiliyorum.
kollarım bile kalın benim biliyon mu..
giyemediğim gömleklerim var bu yüzden. of of
neyse moral bozmak yok, yolum çok uzun .. devam..
ben dondurma şekerli soguk içecek filan çok tüketirim meyveyi de çok seveirmbenimde kollarım nur topu gibi maşallah canım heryerim erisede kollarım pek erimiyor ... inşallah bu sefer eritiriz...bende kışın alırım kilo yazın dikkat etmesem bile ya aynı kalırım yada veririm 1-2 kilo ...çünkü yazın çok hareketli oluyorum ...
hahahah
ahan da ben
( temsili değil )
Saol cnm bugun daha iyiyizÇok çok geçmiş olsun ervam , Rabbim tez zamanda şifalar versinAman dikkat et kendine .
Hmmm bu kriterleri de bir değerlendireyim
Sorma ahu , onu da bir gazla başlamıştım ne güzel ama diş beni mahfetti bu hafta .
Fatmacım , o zaman day'in de dediği gibi 99 mevlitine hazırla kendini
Var bir saadet kafamda , koyu kumral ,buğday tenli , kaş göz siyah böyle ...
Bendeeeee bendeeee bendeeee
canım eliptik bisiklet bacaklar ve popo için çok faydalı bir haftada bacaklar inanılmaz toplanıyor imkann varsa eliptik yap.. hem alt kata sesde gitmiyor mis gibi alet ...ben de tekrar başlayayım diyorum...benim kollar incede ne olmus bacaklar duba gibim.
taşınma ihtimalimiz vardı sanırım suya düştü bi kesinleşsin alıcam inşallahcanım eliptik bisiklet bacaklar ve popo için çok faydalı bir haftada bacaklar inanılmaz toplanıyor imkann varsa eliptik yap.. hem alt kata sesde gitmiyor mis gibi alet ...ben de tekrar başlayayım diyorum...
bendede eliptik var ama öyle 1 haftada değil 8 ayda ancak gördüm etkisinicanım eliptik bisiklet bacaklar ve popo için çok faydalı bir haftada bacaklar inanılmaz toplanıyor imkann varsa eliptik yap.. hem alt kata sesde gitmiyor mis gibi alet ...ben de tekrar başlayayım diyorum...
Gunaydinnn
Heyyy gidinin koca auss 2 ödül birden haa meaaşallahh meaaşallah
Ausencia tatlım netim çok az, bir de yarın menü bildirmesek olmaz mı katılımım çok olamayacak şimdiden haber vereyim kuzum, hem net hem iş güç nedeniyle
Sagolasin kaptanicem
Doğrusunu söylemek gerekirse sifir kaçamak ilk haftamdi.
600 gr dan fazlasini bekldim o yüzden.
Ama reglim henüz bitti, regl bitip bir kaç gün geçince daha cok gider bende genelde.
Birkac güne daha çok bekliyorum.
Haftaya hedefim kesinlikle 83ler olacak
84 leri goreyim diye kasarken inşallah onlari en fazla 1 hafta misafir edip gondericem.
Birde kondisyon bisikletim de geldi bugünden itibaren haftada 3 gün başlıyorum.
Simdilik çok sık yapmayacağım ilerde artiririm diye.
Hakkını helal et. Son iki aydır buradayim hepinizin ve daha çok senin sayende dört kilo daha Hafifim
Kızlar ben bu hafta içtiğim ilaçlardan mı yoksa yapamadığım spordan mı olamadığım motivasyon dan mı bilemedim de sabitim malesef ama bu kadar güzel kilo verenden sonra araya karışırım gibi geliyo safları sıklaştırın sıklaştırın görmesin beni aus
Geçen hafta 86,4
Bu hafta 86.4
Fark 0
Hah şuraya da en dokunaklısından bi ağlama smileyii.... tamamdır
Ayyy ancak gelebildim aklım hep burdaydı herkesi çok merak ediyorum
Malum bu hafta özel günkerdeyim
Geçen hafta 111.8
Bu hafta 110.8
Fark 1 kilo
Yüzde 0.89
canim cok tebrik ederim darisi basima
yılbaşı için organizasyon yapmışlarda arkadaşlar bize gidicezzzzz
mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıcagımyememek için
en iyi ama ben patlattım, hayatımda ikinci kez aynı ay içine 2 regl sığdırdım
pissssss uzun senikilomuz yakınmışşşşş
Bi de nispet yapıyor
@vorones verocum kader arkadaşım nereye gidiyorsun ?
agustostan beri 11 kilo vermişsin hem de ne cısslar yedin ne cısslar.
hepimiz biliyoruz.
şimdi bu inançsızlık neden? hedefe az kalmışken?
11 kilo az mı ? 5 ayda 11 kilo az mı ?
ben 2 ayda dört kilo verdim dört köşeyim nerdeyse? çok dikkat edemeden çünkü verildi bu kilolar.
hadi gel devam et bizimle.ben de listede değilim ne olmuş? bu engel mi motive olmaya ?
senin çılgın menülerini özlerim ki ben
İnşallah cnm veririz veririz biz burda olduktan sonra burası insanı çok motive ediyor kendinden çok kim ne kadar verdi kim ne yedi diye merak ediyorsun sorumluluk çok güzel bi duygu oda burda fazlasıyla var yaşasın 7. Takımın guzelleri
hey 80 liler bende varım.şartlarınız nedir size bi sonuncu lazım
Kızlar hepinizi de azminiz ve kararliliginizdan dolayı tabrik ediyorumguzumden kaçan ayriyeten yazamadigim olduysa affola bu hafta herkes Çok iyi kilolar verdi bundan sonrada aynı devam edelim lütfen birinin isteği azaldımi bu herkesi etkiliyor domino etkisi yapıyor malesef günler çabuk geçiyor ve cumalar çabuk geliyor biz bir takımız ve bu hafta bunu çok güzel gösterdik kendi adıma çok teşekkür ediyorum verilen her kiloda ayrı ayrı mutlu oldum kendim vermiş kadar sevindim sizleri seviyorum kizlar
bu gün erkenden katıldım sohbete eşim öğle yemeğine cumaları gelmiyor .. cumaya gidiyor)) bende buralara takılmanın keyfini yaşıyorum hahah )
hakketten kendimi küçük enişte gibi hissettim,boyuna posuna bakmadan atlıyom.olsun bende varım bende varım.
Ay valla kızlar neyi fark ettim biliyomusunuz biz kadınların zayıflamaktaki tek isteği daha güzel giyinmek daha çok çeşit giyinmek daha çok renk giyinmek daha güZel olmaksağlık falan 2.planda
Sağlığı da anca kaybedince 1. Sıraya getiriyoruz Allah muhafaza
Brn listede degilim ya 74 iyi bana kaptanAusencia :)
ajan ada geldi kaptanım sanırım biz birinci olacağız gibi))
ya kızlar şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz biriniz bana anlatabilir mi
canım ben günlük en az 30 dakika yapınca çok faydasını gördüm .. kiii ben 45 dakika yapmaya çalışıyorum...pantolllarım bacaktan bayağı fark ediyor ...düzenli yapmak önemlibendede eliptik var ama öyle 1 haftada değil 8 ayda ancak gördüm etkisini
bende düzene koyup yapmak istiyorum ama hep engel çıkıyo
hatta selülitlerim hala duruyo,gitmedi gitti
benim sıkıntımda düzen olmaması,yapınca 30 dakika yapıyorum bende ama düzen olmayınca eliptik napsın demicanım ben günlük en az 30 dakika yapınca çok faydasını gördüm .. kiii ben 45 dakika yapmaya çalışıyorum...pantolllarım bacaktan bayağı fark ediyor ...düzenli yapmak önemli
hadi bakalım yeni yıl yeni umutlarGeçmişi temizledim
Canlar bu 14 Şubat yarışı çok iyi olacak . Gördüm ki hemen herkes katılıyor , listede liste dışında hiiiç farketmez .
Ben şimdi isimleriniz ve Cuma bildirim kilonuz olan bir liste yazarım . Sizler o listeyi alıntılayıp yanına hedef kilonuzu yazarsınız 14 Şubat için .
Ha ben az çok biliyorum kim ne kadar , verilmeli .Kendi metabolizmam kadar tanıdım bir çoğunuzu
Son kontrolü ben yapar ve müsadenizle eksiltmek/arttırmak istediğim hedef kilo olursa onu düzenlerim .
Başlangıç ne zaman isterseniz , ama kilonuz bugünkü kilonuz baz alınacak .
16 Şubat Cuma bildirim gününde de yarışın galiba belli olacakyüzde olarak hesaplayacağım verilen toplam kiloyu , o yüzden kilo dengesi ayarlamaya gerek yok .Geçmişte okurken gördüm saydin78 yüzde olunca korkmuş :)) sen az kilonla daha avantajlısın canım , sen 64 ile 400 gr ver , diğeri 84 ile 400 gr versin senin yüzden fazla çıkar
Artık spor var , bu hafta sendeAhu060812 listesine gir , akşamcılar ya da sabahçılar var .
Kilonu da tebrik ederim çok ceydam7 ler geliyooooooor.
heeey gidi heeeeey ...Eskilerden kim kaldı
Valla öyle oldu , 3. de kıl payı 2 oyla kaçmış sonradan gördüm .
7. takımının tamamını oraya yollasaydım eser geçerdim de , bizim kızların çoğunun yarışmadan haberi yoktu
Pazar günü bildirirsin menünü canım . Aman çok yeme . Her şeyden tadında
Helal olsun canıım benimeskiden az geliyordun üzülüyordum .Şimdi senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum
Bu hafta verdik çoşkuyuuuuu 7 . takım olarak
ha bana gelince , gelip bakmıyorsun ki ablana hiçdiş problemim vardı ağzıma lokma atamadım dersem yeridir , şiş iltihap ...ağrı sızı ne ararsan vardı ..bu hafta o yüzden çok gitti.
Herşeyi saymış dün gece ki ekmekleri saymamış sebep olarak
Hadi yine çok iyi takım bu hafta sabit orda nazar boncuğu oldu .
Ama ... son anda kaçırırsak 1.liği ensendeyim
Canım çok çok tebrik ederim .
Aminnnnnnnnnnn . sende katılıyorsun 14 şubat yarışınayine sabit bu hafta gördüm .
Artık toparlanma işi sıkı tutma zamanı ... çat diye yaz gelecek ...ooo ersesi daha 73 mü 72 mi ???
Amaaaan diyorummmm ...dikkat diyorummmm ....alınca nasıl demorilize olduğunu unutma diyorummmm ...
mimu88 sen ağzınla kuş tutsan o boyla betülden kaşısın yok yavrum
Küçük enişteyi 14 şubat yarışmasında tosun paşalığa terfi edeceğim ben haberin ola
Ben 20lik dişi çektirdiğim gün bile yemiştim, hey gidi günler hey
Bu hafta verdik çoşkuyuuuuu 7 . takım olarak
ha bana gelince , gelip bakmıyorsun ki ablana hiçdiş problemim vardı ağzıma lokma atamadım dersem yeridir , şiş iltihap ...ağrı sızı ne ararsan vardı ..bu hafta o yüzden çok gitti.
Bacaklarim zaten oylede kollarim da bonus dohturum..benim kollar incede ne olmus bacaklar duba gibim.
Tabii canim bu işin esprisi..hahahahyok canııımmm bu kadarda değiliz )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?