Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde kollarım nur topu gibi maşallah canım heryerim erisede kollarım pek erimiyor ... inşallah bu sefer eritiriz...bende kışın alırım kilo yazın dikkat etmesem bile ya aynı kalırım yada veririm 1-2 kilo ...çünkü yazın çok hareketli oluyorum ...

ben dondurma şekerli soguk içecek filan çok tüketirim meyveyi de çok seveirm
taze incir filan. o yüzden en iyi ihtimal sabit kalırım.

ahan da ben
( temsili değil )

Saol cnm bugun daha iyiy
Saol cnm bugun daha iyiyiz

benim kollar incede ne olmus bacaklar duba gibim.
canım eliptik bisiklet bacaklar ve popo için çok faydalı bir haftada bacaklar inanılmaz toplanıyor imkann varsa eliptik yap.. hem alt kata sesde gitmiyor mis gibi alet ...ben de tekrar başlayayım diyorum...

canım eliptik bisiklet bacaklar ve popo için çok faydalı bir haftada bacaklar inanılmaz toplanıyor imkann varsa eliptik yap.. hem alt kata sesde gitmiyor mis gibi alet ...ben de tekrar başlayayım diyorum...
taşınma ihtimalimiz vardı sanırım suya düştü bi kesinleşsin alıcam inşallah

bendede eliptik var ama öyle 1 haftada değil 8 ayda ancak gördüm etkisini
bende düzene koyup yapmak istiyorum ama hep engel çıkıyo
hatta selülitlerim hala duruyo,gitmedi gitti

Geçmişi temizledim

Canlar bu 14 Şubat yarışı çok iyi olacak . Gördüm ki hemen herkes katılıyor , listede liste dışında hiiiç farketmez .

Ben şimdi isimleriniz ve Cuma bildirim kilonuz olan bir liste yazarım . Sizler o listeyi alıntılayıp yanına hedef kilonuzu yazarsınız 14 Şubat için .
Ha ben az çok biliyorum kim ne kadar , verilmeli .Kendi metabolizmam kadar tanıdım bir çoğunuzu

Son kontrolü ben yapar ve müsadenizle eksiltmek/arttırmak istediğim hedef kilo olursa onu düzenlerim .

Başlangıç ne zaman isterseniz , ama kilonuz bugünkü kilonuz baz alınacak .

16 Şubat Cuma bildirim gününde de yarışın galiba belli olacak yüzde olarak hesaplayacağım verilen toplam kiloyu , o yüzden kilo dengesi ayarlamaya gerek yok .Geçmişte okurken gördüm saydin78 yüzde olunca korkmuş :)) sen az kilonla daha avantajlısın canım , sen 64 ile 400 gr ver , diğeri 84 ile 400 gr versin senin yüzden fazla çıkar

Ausencia

16.12 --> 83.3
30.12 --> 81.6
giden : 1.7 (2 haftalık )

spor yok

Artık spor var , bu hafta sende Ahu060812 listesine gir , akşamcılar ya da sabahçılar var .
Kilonu da tebrik ederim çok ceydam 7 ler geliyooooooor.

Gunaydinnn

Heyyy gidinin koca auss 2 ödül birden haa meaaşallahh meaaşallah

heeey gidi heeeeey ...Eskilerden kim kaldı

Valla öyle oldu , 3. de kıl payı 2 oyla kaçmış sonradan gördüm .

7. takımının tamamını oraya yollasaydım eser geçerdim de , bizim kızların çoğunun yarışmadan haberi yoktu

Ausencia tatlım netim çok az, bir de yarın menü bildirmesek olmaz mı katılımım çok olamayacak şimdiden haber vereyim kuzum, hem net hem iş güç nedeniyle

Pazar günü bildirirsin menünü canım . Aman çok yeme . Her şeyden tadında

Helal olsun canıım benim eskiden az geliyordun üzülüyordum .Şimdi senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum

Ausencia kız ablam hangi ara beni geçtin yahuu

Takım almış başını gitmiş bu ne kilo verişler böyle

Bu hafta verdik çoşkuyuuuuu 7 . takım olarak

ha bana gelince , gelip bakmıyorsun ki ablana hiç diş problemim vardı ağzıma lokma atamadım dersem yeridir , şiş iltihap ...ağrı sızı ne ararsan vardı ..bu hafta o yüzden çok gitti.

Herşeyi saymış dün gece ki ekmekleri saymamış sebep olarak

Hadi yine çok iyi takım bu hafta sabit orda nazar boncuğu oldu .

Ama ... son anda kaçırırsak 1.liği ensendeyim

Ayyy ancak gelebildim aklım hep burdaydı herkesi çok merak ediyorum
Malum bu hafta özel günkerdeyim
Geçen hafta 111.8
Bu hafta 110.8
Fark 1 kilo
Yüzde 0.89

Canım çok çok tebrik ederim .

canim cok tebrik ederim darisi basima

Aminnnnnnnnnnn . sende katılıyorsun 14 şubat yarışına yine sabit bu hafta gördüm .
Artık toparlanma işi sıkı tutma zamanı ... çat diye yaz gelecek ...ooo ersesi daha 73 mü 72 mi ???

yılbaşı için organizasyon yapmışlarda arkadaşlar bize gidicezzzzz
mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıcagım yememek için

Amaaaan diyorummmm ...dikkat diyorummmm ....alınca nasıl demorilize olduğunu unutma diyorummmm ...

en iyi ama ben patlattım, hayatımda ikinci kez aynı ay içine 2 regl sığdırdım

pissssss uzun seni kilomuz yakınmışşşşş

Bi de nispet yapıyor

mimu88 sen ağzınla kuş tutsan o boyla betülden kaşısın yok yavrum

hey 80 liler bende varım.şartlarınız nedir size bi sonuncu lazım

Küçük enişteyi 14 şubat yarışmasında tosun paşalığa terfi edeceğim ben haberin ola

bu gün erkenden katıldım sohbete eşim öğle yemeğine cumaları gelmiyor .. cumaya gidiyor )) bende buralara takılmanın keyfini yaşıyorum hahah )

hakketten kendimi küçük enişte gibi hissettim,boyuna posuna bakmadan atlıyom.olsun bende varım bende varım.

Brn listede degilim ya 74 iyi bana kaptan Ausencia :)

ajan ada geldi kaptanım sanırım biz birinci olacağız gibi ))

ya kızlar şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz biriniz bana anlatabilir mi

bendede eliptik var ama öyle 1 haftada değil 8 ayda ancak gördüm etkisini
bende düzene koyup yapmak istiyorum ama hep engel çıkıyo
hatta selülitlerim hala duruyo,gitmedi gitti
canım ben günlük en az 30 dakika yapınca çok faydasını gördüm .. kiii ben 45 dakika yapmaya çalışıyorum...pantolllarım bacaktan bayağı fark ediyor ...düzenli yapmak önemli

alttaki alıntılar kaldı valla ...eşiarmış elektiriği m aradı iki gün gelmeme ihtimali varmış elektiriğin

donarız yahu .

neyse kapat her şeyi idareli kullan şarjı dedi.

alıntılarda yarım kaldı korkudan :)))

ben çıktım kızlar .

ağız tadıyla olası 1.liğimizi bile kutlayamadım .

Ahu060812 DelyDoly ben yokken paylaşım alanına bakın ...ola ki bir hata vardır , yazarlar ...düzeltirsiniz

ay çok sinirim bozuldu .

gelir ya 48 saat elektirik kesinti mi olur ?

canım ben günlük en az 30 dakika yapınca çok faydasını gördüm .. kiii ben 45 dakika yapmaya çalışıyorum...pantolllarım bacaktan bayağı fark ediyor ...düzenli yapmak önemli
benim sıkıntımda düzen olmaması,yapınca 30 dakika yapıyorum bende ama düzen olmayınca eliptik napsın demi haftada kaç gün yapıyosun peki?hergün deme sakın

hadi bakalım yeni yıl yeni umutlar
bu sefer olacak inşallah

Ben 20lik dişi çektirdiğim gün bile yemiştim, hey gidi günler hey

benim kollar incede ne olmus bacaklar duba gibim.
Bacaklarim zaten oylede kollarim da bonus dohturum..
Ben göbekten çok almam. Bedeninin geneline dağılır kilo. Kollar bacaklar da. Bol bol nasiplenir..

hahahah yok canııımmm bu kadarda değiliz )))
Tabii canim bu işin esprisi..
Ausencia
"Helal olsun canıım benim eskiden az geliyordun üzülüyordum .Şimdi senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum… "
Demissin.
Evet bende slk gelip burada paylaşım yapmaktan mutluluk duyuyorum
Eskiden bebeğim küçük tu ve benim cisslar cok idi.
Gelmeye pek yuzum yoktu.
Simdi. Adapte oldum.
Sayende.
Sayenizde..
Tek üzüntüm sen mezun olmak üzeresin
Senin adina mutluyum ama gitme olur mu.
Daha yolumuz uzun. Yolum uzun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…