Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyy kıyamam son şarjını bizimle kullanıyor..
bu nasıl bi keisntiymiş ya. evinde kücük bebegi olanlara allah sabır versin
bize de iki saat verip bir saat kesiyorlar.
bence de o kadar kesinti olmaz gelir size de birazdan.
inşalah gelir yani..

ay valla bende gıcık oldum şimdi
tamam kontrol bizde kaptan sen rahat ol

Herşeyi saymış dün gece ki ekmekleri saymamış sebep olarak
Ama ... son anda kaçırırsak 1.liği ensendeyim

ay valla bende gıcık oldum şimdi
tamam kontrol bizde kaptan sen rahat ol

benim sıkıntımda düzen olmaması,yapınca 30 dakika yapıyorum bende ama düzen olmayınca eliptik napsın demi haftada kaç gün yapıyosun peki?hergün deme sakın
5 gün yapıyorum canım :)) ama geçen hafta rahatsızlığım vardı hiç yapmadım bu hafta başlayacam tekrar )

ay kızlar bu mimu88 yüzünden aklıma ne geldi biliyor musunuz.. Hani o 1.83 e 82 kiloya (duymayan kalmasın) birden benin 1.62 boya 61 kilo olduğumu düsündümmm veeeeeeeee hayallendimmm derken ne farkettimmmmm sadece 18 kilocuk kalmış bu hayaleeeeeeeeeeeeee

Bazen hedefe kaç kilomuz kaldığını da hesap etmek güzel oluyormuş ilk yola çıktığımda 32 kilo vardı şu an sadece 19 kilo Allah'a hamd olsun

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA 17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR

EVET GELSİN LİSTE .......

ada81

Ahu060812

begum75

Betulina

cydnz_1

@Daydream15

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

kelebekolacam

Nare83

mimu88

saydin78

Sekercikiz

roxen2303

Kedibochi

T tuba52

Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm

Hadi bakalım .....

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA 17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR

ada81

Ahu060812

begum75

Betulina

cydnz_1

@Daydream15

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

kelebekolacam

Nare83

mimu88

saydin78

Sekercikiz

roxen2303

Kedibochi

@tuba52

Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm

Hadi bakalım .....

Aaaaa 19 mu ? benimde 0.9

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

ada81

Ahu060812

begum75

Betulina

cydnz_1

@Daydream15

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

kelebekolacam

Nare83 HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7

mimu88

saydin78

Sekercikiz

roxen2303

Kedibochi

T tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8

Hadi bakalım .....

Oooooo Nare83 dan iddialı giriş haftada ortalama 950 gr veririm diyor ...yok mu arttıran

KIZLAR BU ARADA HEDEFİ TUTTURANA ÖDÜL OLDUĞU GİBİ TUTTURAMAYANA DA CEZA VAR . ONA GÖRE ALALIM HEDEFLERİ

ay valla biraz iddalı oldu sanırım amaa haftada 950 gr mı oluyor yaaa sanki daha azdı dur bakayım bir daha
ben kendimi atsam veremem okaaaaa

Aaaa ama 79.3 oldum ben :) diyete 84.3 le başlamıştım :)

Yalnız Azmi'ni tebrik ederim inşallah o 19 kilo da yağ gibi gidecekkk huhu :) giderken benim 14 le elele tutuşacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…