alttaki alıntılar kaldı valla ...eşiarmış elektiriği m aradı iki gün gelmeme ihtimali varmış elektiriğin
donarız yahu .
neyse kapat her şeyi idareli kullan şarjı dedi.
alıntılarda yarım kaldı korkudan :)))
ben çıktım kızlar .
ağız tadıyla olası 1.liğimizi bile kutlayamadım .
Ahu060812 DelyDoly ben yokken paylaşım alanına bakın ...ola ki bir hata vardır , yazarlar ...düzeltirsiniz
ay çok sinirim bozuldu .
gelir ya 48 saat elektirik kesinti mi olur ?
Geçmişi temizledim
Canlar bu 14 Şubat yarışı çok iyi olacak . Gördüm ki hemen herkes katılıyor , listede liste dışında hiiiç farketmez .
Ben şimdi isimleriniz ve Cuma bildirim kilonuz olan bir liste yazarım . Sizler o listeyi alıntılayıp yanına hedef kilonuzu yazarsınız 14 Şubat için .
Ha ben az çok biliyorum kim ne kadar , verilmeli .Kendi metabolizmam kadar tanıdım bir çoğunuzu
Son kontrolü ben yapar ve müsadenizle eksiltmek/arttırmak istediğim hedef kilo olursa onu düzenlerim .
Başlangıç ne zaman isterseniz , ama kilonuz bugünkü kilonuz baz alınacak .
16 Şubat Cuma bildirim gününde de yarışın galiba belli olacakyüzde olarak hesaplayacağım verilen toplam kiloyu , o yüzden kilo dengesi ayarlamaya gerek yok .Geçmişte okurken gördüm saydin78 yüzde olunca korkmuş :)) sen az kilonla daha avantajlısın canım , sen 64 ile 400 gr ver , diğeri 84 ile 400 gr versin senin yüzden fazla çıkar
Artık spor var , bu hafta sendeAhu060812 listesine gir , akşamcılar ya da sabahçılar var .
Kilonu da tebrik ederim çok ceydam7 ler geliyooooooor.
heeey gidi heeeeey ...Eskilerden kim kaldı
Valla öyle oldu , 3. de kıl payı 2 oyla kaçmış sonradan gördüm .
7. takımının tamamını oraya yollasaydım eser geçerdim de , bizim kızların çoğunun yarışmadan haberi yoktu
Pazar günü bildirirsin menünü canım . Aman çok yeme . Her şeyden tadında
Helal olsun canıım benimeskiden az geliyordun üzülüyordum .Şimdi senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum
Bu hafta verdik çoşkuyuuuuu 7 . takım olarak
ha bana gelince , gelip bakmıyorsun ki ablana hiçdiş problemim vardı ağzıma lokma atamadım dersem yeridir , şiş iltihap ...ağrı sızı ne ararsan vardı ..bu hafta o yüzden çok gitti.
Herşeyi saymış dün gece ki ekmekleri saymamış sebep olarak
Ama ... son anda kaçırırsak 1.liği ensendeyim
ay valla bende gıcık oldum şimdialttaki alıntılar kaldı valla ...eşiarmış elektiriği m aradı iki gün gelmeme ihtimali varmış elektiriğin
donarız yahu .
ben çıktım kızlar .
Ahu060812 DelyDoly ben yokken paylaşım alanına bakın ...ola ki bir hata vardır , yazarlar ...düzeltirsiniz
ay çok sinirim bozuldu .
Herşeyi saymış dün gece ki ekmekleri saymamış sebep olarak
Ama ... son anda kaçırırsak 1.liği ensendeyim
ay valla bende gıcık oldum şimdialttaki alıntılar kaldı valla ...eşiarmış elektiriği m aradı iki gün gelmeme ihtimali varmış elektiriğin
donarız yahu .
ben çıktım kızlar .
ay çok sinirim bozuldu .
5 gün yapıyorum canım :)) ama geçen hafta rahatsızlığım vardı hiç yapmadım bu hafta başlayacam tekrarbenim sıkıntımda düzen olmaması,yapınca 30 dakika yapıyorum bende ama düzen olmayınca eliptik napsın demihaftada kaç gün yapıyosun peki?hergün deme sakın
tıpkı bennnnBen 20lik dişi çektirdiğim gün bile yemiştim, hey gidi günler hey
Aman abla evde ne var ne YOk hepsini şarja tak sensiz kalmayalımGeldi şükür
Ara ara gitse razıyım da . Bu arada acele acele son mesajı çok saçma yazmışım
Aman abla evde ne var ne YOk hepsini şarja tak sensiz kalmayalım
ay kızlar bumimu88 yüzünden aklıma ne geldi biliyor musunuz.. Hani o 1.83 e 82 kiloya (duymayan kalmasın ) birden benin 1.62 boya 61 kilo olduğumu düsündümmm veeeeeeeee hayallendimmm derken ne farkettimmmmm sadece 18 kilocuk kalmış bu hayaleeeeeeeeeeeeee
Bazen hedefe kaç kilomuz kaldığını da hesap etmek güzel oluyormuşilk yola çıktığımda 32 kilo vardı şu an sadece 19 kilo Allah'a hamd olsun
OoooooNare83 dan iddialı giriş haftada ortalama 950 gr veririm diyor ...yok mu arttıran
KIZLAR BU ARADA HEDEFİ TUTTURANA ÖDÜL OLDUĞU GİBİ TUTTURAMAYANA DA CEZA VAR . ONA GÖRE ALALIM HEDEFLERİ
ay kızlar bumimu88 yüzünden aklıma ne geldi biliyor musunuz.. Hani o 1.83 e 82 kiloya (duymayan kalmasın ) birden benin 1.62 boya 61 kilo olduğumu düsündümmm veeeeeeeee hayallendimmm derken ne farkettimmmmm sadece 18 kilocuk kalmış bu hayaleeeeeeeeeeeeee
Bazen hedefe kaç kilomuz kaldığını da hesap etmek güzel oluyormuşilk yola çıktığımda 32 kilo vardı şu an sadece 19 kilo
Allah'a hamd olsun
HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
ada81
Ahu060812
begum75
Betulina
cydnz_1
@Daydream15
DelyDoly
@Dersaadet_
ErSeSi
@fatmanurkaya
kelebekolacam
Nare83
mimu88 hedef kilo 74 lü bir rakam:)
saydin78
Sekercikiz
roxen2303
Kedibochi
T tuba52
Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm
Hadi bakalım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?