HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
ada81
Ahu060812
begum75
Betulina
cydnz_1
Daydream-
DelyDoly
@Dersaadet_
ErSeSi
@fatmanurkaya
kelebekolacam
Nare83
mimu88
saydin78
Sekercikiz
roxen2303
Kedibochi
Valla kendimi aştigimi biliyorum ama ben alti kilo belirledim.
Hedefim 78.0 ..
T tuba52
Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm
Hadi bakalım .....
HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
ada81
Ahu060812
begum75
Betulina
cydnz_1
Daydream-
DelyDoly
@Dersaadet_
ErSeSi
@fatmanurkaya
kelebekolacam
Nare83
mimu88
saydin78 58 tatlimmmm ♡♡♡
Sekercikiz
roxen2303
Kedibochi
T tuba52
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm
Hadi bakalım .....
Kaptanım ben telden giriyorum hedefimi yazabilirmisiniz ..
Suan kilom 75.300 48 gunde hedefim 5.300 olsun 70.00 ..cok mu kaptanim ??? Ayy bi fikir alayim once..)
Tamamdir boyle olsun o zamanBünyen diyete cevap veriyor tatlım , 70 kilo civarı biri sağlıklı bir diyet ve sporla haftada 800 verebilir , ki senin de yaklaşık buna geliyor . Olur yani.
Hadi bismillahSpora da başladım.
Kondisyon bisikletim ile siftah.
HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
ada81
Ahu060812
begum75
Betulina
cydnz_1
Daydream-
DelyDoly
@Dersaadet_
ErSeSi
@fatmanurkaya
kelebekolacam
Nare83
mimu88
saydin78
Sekercikiz
roxen2303
Kedibochi
T tuba52
Hadi bakalım .....
Eyvallah sportmenicemHadi bismillah
Gazan mübarek olsun
Bacaklarim zaten oylede kollarim da bonus dohturum..
Ben göbekten çok almam. Bedeninin geneline dağılır kilo. Kollar bacaklar da. Bol bol nasiplenir..
Tabii canim bu işin esprisi..
Ausencia
"Helal olsun canıım benimeskiden az geliyordun üzülüyordum .Şimdi senin mesajlarını görünce mutlu oluyorum… "
Demissin.
Evet bende slk gelip burada paylaşım yapmaktan mutluluk duyuyorum
Eskiden bebeğim küçük tu ve benim cisslar cok idi.
Gelmeye pek yuzum yoktu.
Simdi. Adapte oldum.
Sayende.
Sayenizde..
Tek üzüntüm sen mezun olmak üzeresin
Senin adina mutluyum ama gitme olur mu.
Daha yolumuz uzun. Yolum uzun…
ablam bence beni çıkaralım 6 haftadan önce 3 kilo veririm diye düşünüyorum
Ben bugun tartilmadim unuttum sabah tartilip yazayim..dogru 74 :)Daydream- canım benim bugün kilo bildirmedin tatlım , yaz da listede başlangıç kilonu yazalım . Hedef 74 demişsin doğru değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?