Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA 17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR

EVET GELSİN LİSTE .......

ada81

Ahu060812

begum75

Betulina

cydnz_1

Daydream-

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

kelebekolacam

Nare83 HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7

mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3

saydin78

Sekercikiz

roxen2303

Kedibochi HEDEF KİLO 78 / 30 ARALIK KİLO 84.2

T tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8

Atladığım isim varsa bildirsin , listede olmak istemeyen varsa da bildirsin .
Not:isimler alfabetik olarak yazılmıştır
Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm

Hadi bakalım .....

Kaptanım ben telden giriyorum hedefimi yazabilirmisiniz ..
Suan kilom 75.300 48 gunde hedefim 5.300 olsun 70.00 ..cok mu kaptanim ??? Ayy bi fikir alayim once..)

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA 17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR

ada81

Ahu060812 HEDEF KİLO 79.9/30ARALIK KİLO 86.4

begum75

Betulina

cydnz_1

Daydream-

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

kelebekolacam

saydin78

Sekercikiz

roxen2303

Kedibochi HEDEF KİLO 78 / 30 ARALIK KİLO 84.2

Lütfen herkes isminin karşısına hedef kilosunu yazsın . Duruma göre hedef kiloyu uygun bulmazsam değiştiririm

Hadi bakalım .....

Kaptanım ben telden giriyorum hedefimi yazabilirmisiniz ..
Suan kilom 75.300 48 gunde hedefim 5.300 olsun 70.00 ..cok mu kaptanim ??? Ayy bi fikir alayim once..)

Bünyen diyete cevap veriyor tatlım , 70 kilo civarı biri sağlıklı bir diyet ve sporla haftada 800 verebilir , ki senin de yaklaşık buna geliyor . Olur yani.

Bünyen diyete cevap veriyor tatlım , 70 kilo civarı biri sağlıklı bir diyet ve sporla haftada 800 verebilir , ki senin de yaklaşık buna geliyor . Olur yani.
Tamamdir boyle olsun o zaman ) boylece kizimin nisandaki dogum gununde rahatlikla 67 i görürüm.....

ablam bence beni çıkaralım 6 haftadan önce 3 kilo veririm diye düşünüyorum

Canıım benim elektirik gel git karışık bir gün oldu ... şimdi gördüm bu alıntıyı .

Buralardayım tatlım , haftaya mezuniyet ilan ederim muhtemelen ama takımı sıkı sıkı saracak bir gönüllü çıkana kadar burdayım

ablam bence beni çıkaralım 6 haftadan önce 3 kilo veririm diye düşünüyorum

bende öyle düşündüm aslında da , bu hafta 100 gr mı görünce yoksa ben senden benimle beraber mezuniyet bekliyordum . çıkarıyorum tatlım o zaman .

Kaptanın galiba ben çok dedim yaaa .. Benimkini 79.9 yapalim. Bebeğime süt lazim.

Ausencia

tamam tatlım

HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI

ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3

Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 84.4

begum75

Betulina

cydnz_1

Daydream- HEDEF KİLO 74 /

DelyDoly

@Dersaadet_

ErSeSi

@fatmanurkaya

@Habinar

kelebekolacam

saydin78 HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1

Sekercikiz

Kedibochi HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2

Hadi bakalım .....

Son düzenleme:
Ahu060812 HEDEF KİLONU 79 OLARAK DEĞİŞTİRDİM . 79 .9 III IHHH AZ . ZATEN BU HAFTAYI TELAFİ EDECEKSİN YA , HAFTAYA 1 KİLOSU GİDER .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…