- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Çılgın eşittir ben bi gece 4 kız otobüse binip ülkeler arası gezmeye gitmisligimiz var.Bi çılgınlık yap diyorsunnnn
Ayyy ben oynamayi cook severim..dugunumde bi oynadim bi oynadim ..esimde bilmez oynamayi sifir..aaa sen bi cekil oynayamiyorsun deyip oynayanlarin arasina bi daldim..artik muzisyen bitirdi dedim olmaz bi sarki daha iyi dediler bi sarki odu 3 sarkiHiç oynamam ben , böyle kaknem suratımla otururum genelde . Çokta severim oynamayı .
3 yıl evvel görümcemin kınasında hadi bir oynayayım dedim .... millet şok . Ağır yenge imajımı toparlamam seneler alır
Çılgın eşittir ben bi gece 4 kız otobüse binip ülkeler arası gezmeye gitmisligimiz var.
Ayyy ben oynamayi cook severim..dugunumde bi oynadim bi oynadim ..esimde bilmez oynamayi sifir..aaa sen bi cekil oynayamiyorsun deyip oynayanlarin arasina bi daldim..artik muzisyen bitirdi dedim olmaz bi sarki daha iyi dediler bi sarki odu 3 sarki)))
AyneeeenCıstakgillerdensin yani
Masallh size ya, sohbet haftasonu da tam gaz devam ediyor
Ben simdi biraz musait oldum, hem selam vereyim, hem de menumu yazayim dedim.
Masum kesin guzel yemeklere karsi savas veriyordurEvde pinekleme mod 10 işte .
Takım ahalisinin çoğu çılgın yılbaşı partilerinde
Bizde burda nöbet tutturuyoruz
Super olur canimcim cok isterim
Masum kesin guzel yemeklere karsi savas veriyordur)
Ausencia
CUMA MENUSU
SABAH
1,5 haslama yumurta
1 tatli kasigi pulbiberli, naneli zeytinyagi
Yarim dl tb ekmek
Domates
ara
1,5 elmali eti form
OGLEN
tavuklu kereviz
Yogurt
Yarim dl tb ekmek
Ara
1 portakal
AKSAM
bir kase corba
Tavuklu kereviz
Yogurtlu havuc salatasi
1 dl baklavautanarak gercegi yaziyorum
50 dk yuruyus
2,5 lt su
Sporumu yaptım geldim
Ausencia
CUMARTESI MENU
SABAH
patarsli sucuklu kasarli yumurta
yarim dl tb ekmek
Salatalik domates
Zeytin
Ara
Sutlu kahve
2 kiwi
Ara
Kuru kiraz
Yigurt
AKSAM
Yarim.kase corba
5 kofte
Iki kasik bulgur
Yogurt
Tursu
Ara
Cekirdek
2,5 lt su
Gonyalimisin sherry
23/30 ARALIK HAFTANIN EN LİSTESİ
Ausencia 2200 GR. %3.23 saydin78 1400 GR. %2.14 - @masumm 1500 GR. %2.02
ada81 1300 GR. %1.70 - @mimu88 1300 GR. %1.61
- @Sekercikiz 900GR. %1.33
- @tuba52 1100 GR. %1.22
- @vorones 800 GR. %1.19
- @cydnz_1 1700 GR.(2HFT) %1.02
- @fatmanurkaya 1000 GR. %0.89
- @DelyDoly 700 GR. %0.78
Kedibochi 600 GR. %0.71 Betulina 400 GR. %0.50 - @roxen2303 100 GR. %0.16
kelebekolacam 100 GR. %0.13 Ahu060812 SABİT - @begum75 +100 GR. % -0.17
HAFTANIN EN FİTİ Ausencia
Tebrik eder , başarılarının devamını dilerim
HAFTANIN SÜPER İKİLİSİ
saydin78 VE @masumm
2 üzeri yüzdeleri ile listeleri alt üst eden iki güzellik . İkinizi de kocaman öpüyorum .
Saydın canım hedefine çok az kaldı , aynı istikrarla yola devam edeceğine eminimMasumum sende artık kırdın zincirleri , gelsin 60 lar
HAFTANIN HEDEFE KİTLENİP , İYİ KİLO YOLLAYANLARI
ada81
@mimu88
@Sekercikiz
@tuba52
@vorones
@cydnz_1
@fatmanurkaya
@DelyDoly
Kedibochi
Öncelikle sevgili ada ve mimu'ya kocaman tebrikler ve teşekkürler hem kendi adıma , hem 7.takım adına . Geldikleri ilk günden beri bulundukları katılım ve arkadaşlık için , kısa sürede yakaladıkları adaptasyon için ve giden kiloları ile takıma katkıları için
ve sherry'imgeldiği günden beri kanımın ısındığı hatun kişi uzun oldu , zaman aldı ama oldu artık diyeti kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum .
Ahahah vero , veroooooo pufff ... baktı kaptan 65hemen gaza geldi , aynen devaaaaam vero haftayada . 14 şubat yarışında derece bekliyorum senden .
sekercikız canım , gözlerini hedefe kitledin , nefes almadan koşuyorsun , bana da destek olmak ve kocaman tebrik etmek düşüyor sadece
fatmacım sende öyle ... O 99 mevlidi benim içime bile dert oldu . Yapacağız o kutlamayı
dely im dolum , bu hafta bomba gelmedi senden beklediğim derkeeeeeeen sabah fotonu gördüm yaa , sen bombayı tartı dışı patlatıyormuşsun be güzelimSüpersin .
Ceydaaaa , kaçak ceyda , kayıp ceyda , ausu arkasından topik topik aratan ceydaaaaa .. istikrarını tebrik ederimspora başla .... e miii ?
HAFTANIN YALNIZ KOVBOYU
Betulina
400 gr la seni üste koysam olsam , altta koysam olmaz .
Ahanda dur burda bu hafta tek başına
Haftanın seninle ilgili özetini sen yapmıştım zaten betülüm , doğru zamanındaki yanlışlar....yanlış zamandaki doğrular... ama geçen bu iki hafta sana bir daha diyetin hain olduğunu ve azıcık göz ardı edince insanı mutlu eden sonucu getirmediğini göstermiştir
HAFTANIN AKMADIK , DAMLADIK ... 100 GR KAPLUMBAĞALARI
@roxen2303
kelebekolacam
Roxenim mezuniyet kepin hazır , sen nerdesinnn ? 100 gr lara devam edersen , kep i başkasına veririm heee
doktorummmm vefakar fedakar çilekeş doktorumspor desen vardııı , diyet desen vardııı .... bu 100 gr. mın intikamını söke söke al bu hafta
HAFTANIN SABİTE DEMİR ATAN KARA BAHTLISI
Ahu060812
Ahhh ahu ahhhhh , yemeyecektin gece gece o ekmekleri ... Dilimden düşmesin artık .
Şaka bir yana gülüm , sporu çok ihmal ettin bu hafta , tekrar ele al sıkıca . Ve gerçekten bizlerin gece yemek gibi bir lüksümüz yok
Hadi bakalım benim tanıdığım ahu , haftaya yıkar geçeriz buraları ...
HAFTANIN DİPTEYİM , SONDAYIM , DEPRESYONDAYIMI
@begum75
İnsan +100 le de burada olur mu yahu ?
Bu hafta şansına takım iyiydi .
Ama sende hedefine el uzatsan geldin , artık artı görmemek için elinden geleni yapmalısın bence begümcüm .
demek bişi söyleyince canını isteten bi ben değilim.Seni görünce aşure geliyo aklıma.
5,5 sene gebzede çalıştım şeker.Ankara olmaaaaz .Kıskanırım
Kocaeline gelinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?