Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aşk olmaz mıııııııııııı

Doğumlu yanlış olmuş , ana babası oralı enişte k.paşada doğmuş doğrusu:)

Aşk olmaz mıııııııııııı

Doğumlu yanlış olmuş , ana babası oralı enişte k.paşada doğmuş doğrusu:)
allah aşkınızı daim eylesin.
enişten abim değilse tanıdıgımı sanmam
ben aslında okmeydanı ssk yani şişli dogumluyum aslında kasımpaşada büyüdüm ama orası öyle

Azıcık tankla savaşak bari eşimle
benimki de pes fitbol oynuyi. ııh sevmem
nintendonun muydu neydi hani şu danslı manslı olan. ondan istiyomben banane

Ben yatanzeee herkese iyi geceler tatli ruyalar...daha gidip kizima masal okuyacam ayyyy o okurken cook soru soruyor..sizinkilerde oyle mi ?

Ya ben peynir ekmek yedimmmmm
Ahhh doktorum bana peynir demeyin ben tam bir peynir canavariyim...uc ogun peynir yiyebilirim..kahvalti yapmayi cok severim...

Eskiden yemek yerdim ne yersen yiyeyim yemek bitiminde bir parca ekmek arasina peynir koyar yerdim...babam derki ada cilasini cekti hahaha

Benimde kaçamak deyince aklıma peynir ekmek geliyo.deseler saha serbest yiyin hiccc tatlı değil ilk iş çıtır ekmek peynir.

Ya ben peynir ekmek yedimmmmm
ayy naptın kelebek ! hani şubat hedefi !
ben eşime meyve tabagı yaptım ondan bi parça ananas yedim o kadar.
cünkü arada bir muz dograyıp bir kase yogurdumu yemiştim.
bu sabah artı çıktım zaten sinir oldum kendime. gerçi spordandır diyorum.

Ben yatanzeee herkese iyi geceler tatli ruyalar...daha gidip kizima masal okuyacam ayyyy o okurken cook soru soruyor..sizinkilerde oyle mi ?
benim kızım daha soru soramıyor. 7 aylık.
ayy bi heveslendimm. benim kızım da sorsun soru ..
Anaaaaa bi saate çocuk mu kalır
aynen ..

Benimde kaçamak deyince aklıma peynir ekmek geliyo.deseler saha serbest yiyin hiccc tatlı değil ilk iş çıtır ekmek peynir.
dohturum bende öyle.
öyle çuku muku istmem.
ekmek arası peynir domates. ya da kaşarlı tost. miss gibi kızarmış ekmek üstü tereyağğ..
ağğğğ canım çekti

dohturum bende öyle.
öyle çuku muku istmem.
ekmek arası peynir domates. ya da kaşarlı tost. miss gibi kızarmış ekmek üstü tereyağğ..
ağğğğ canım çekti
Yatalim yoksa 2017 ye yiyerek girecez. Yedim bikere pişmanım.

Insallah sheryy ) ama hic susmadan soruyorlar hahaha simdiden hazirla kendini..okudugun masaldan hic bisey anlamiyorsun... gerci ben artik masallari bitirdim .. dogru soylemek...temiz olmak...saygili olmak gibi hikayelerden olusan bir kitap aldim hergun bir hikaye okuyorum...

ay yok sorsun sorsun yaa.
bi gece ben okurum bi gece eşim. nöbetleşe idare ederiz kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…