Amin canım sana da sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllar şeker akşam neden yemedinDelyDoly .!.:Menum 31.12.2016 Cumartesi
Sabah
1 yumurtalı
2 kk peynirli
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 lahmacun
Aksam
Yok yemedim
2.5 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar mutlu nice seneleree sevdiklerimizlee birlikte mutlu yillar
Amin canım hepimize inşallahYeni yilinizi kutlarim Rabbim saglik sihhat huzur mutluluk versin
Canim kaptanim cok guzel yazmissiniz ..bende tesekkur ederim ama bi taraftan da strese girdim haftaya kilo veremezsem az verirsem kaptanim beni sevmezse diyeeeee
yine emek yine emek
aman ne emek ne emek.
emeğine yüreğine sağlık kaptanicem....
benim de sana çook kanım ısındı inan. sanki kırk yıllık dostum var karşımda..
iyi ki varsın valla sen olmasan şimdi 90 kiloyu geçmiştim
vazgeçmeyeceğim.
sana hesap veremiyorum sonra. sopaları yedikçe yiyorum, artık sopa yemek istemiyorum aferin istiyorum
hep aferin hepp
kız bu neee deli dolu bir menü ile voronesimiz karşımızda
hani halley hani eti puf? eksik olmuş bacım be
( belki böyle dersem ters teper)
2017 de neşeli kahkahalarmutlu kahvaltilarDumanı tuten dost kahveler
Bitmeyen sohbetler yaninda pastalar,kurabiyelerAilecek oturulan sofralararada tatlı kacamaklaryagmurda mis gibi toprak kokusuarkasindan gelen gökkuşağıbaharda rengarenk açan cicekleryazın kayan yildizlardan dilek tutmalar❄fırında balıklarüç vakte kadar hayırlı haberleren kafa arkadaslarla dört mevsim süren tatiller bayramda hatır soran dostlarsevildigini hissettirecek sımsıkı sarilmalarve bütün bunlar için her gün şüküredebilen bir kalp❤dilerim iyi senelerrrrr sevgiler
Ayni bizde esofmanlaaar cekilmis esim bir koltukta ben bir koltukta uzanmis kizim yine oyun hamuruyla pizza yapiyor anasindan daha hamarathttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017ye-merhaba.978205/
Takımlar in cin top oynuyor ...
Herkes mi partide yahu
Bizim evde rutin eşofman modu devam ediyor , Yusuf birazdan yatar ... eşim zaten bizim buranın emekli müftüsü söyleşiye gelmiş , onu dinlemeye gitti .
Bende her akşam ki ben
Yukarıda ki topik bizim gibi evde takılanlar toparlaşsın , geyik yapsın diye açıldı kk da .
Haberiniz ola , gelmek isteyen olursa
Ayni bizde esofmanlaaar cekilmis esim bir koltukta ben bir koltukta uzanmis kizim yine oyun hamuruyla pizza yapiyor anasindan daha hamarat)
Yemekleri gormedim hic Ausum. Dozunda yenirse birseycikler olmazBak buraya da koymuşşş , kızzz bu nasıl dilekler !!! hep yemek hep yemek
O kadar yemek dileği üzerine , en son sımsıkı sarılmaları sımsıkı sarmalar okudum
Sana da güzel seneler.
Yemekleri gormedim hic Ausum. Dozunda yenirse birseycikler olmazGonlum dileklerden sarılmalardan yana kuzumcum
Canim benimmm Aminn hepimizin insaAllahRabbim her şeyi o güzel gönlüne göre nasip etsin arkadaşım
İyi geceler hanımlar
Aus tıkladı haberim oldu , 1.olmuş takımın
Tebrik ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?