Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 31.12.2016 Cumartesi
Sabah
1 yumurtalı
2 kk peynirli
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 lahmacun

Aksam
Yok yemedim

2.5 lt su 2 kayis cay 2 sekersiz sade nescafe 50 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar canlar mutlu nice seneleree sevdiklerimizlee birlikte mutlu yillar

Amin canım sana da sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllar şeker akşam neden yemedin

2017 de neşeli kahkahalarmutlu kahvaltilarDumanı tuten dost kahveler
Bitmeyen sohbetler yaninda pastalar,kurabiyelerAilecek oturulan sofralararada tatlı kacamaklaryagmurda mis gibi toprak kokusuarkasindan gelen gökkuşağıbaharda rengarenk açan cicekleryazın kayan yildizlardan dilek tutmalar❄fırında balıklarüç vakte kadar hayırlı haberleren kafa arkadaslarla dört mevsim süren tatillerbayramda hatır soran dostlarsevildigini hissettirecek sımsıkı sarilmalarve bütün bunlar için her gün şüküredebilen bir kalp❤dilerim iyi senelerrrrr sevgiler

Bu hafta 4 mile terfi ettim
Ahu060812

Sabah 2 dilim ekmek
1 dilim sucuk
1 tk tereyağ bal
Kozlenmis biber
Pişmiş mi diye baktığım 1 dilim fırın patates
1 yumurta dometes peynir acı sos

Öğle çorba 3 yk kapuska 2 karalahana sana
Yoğurtlu yeşillik semizotu vs

Ara 1 bardak sütlü incir 1.5 ceviz

Aksam
6yk fasulye turşu kavurma 1 dilim ekmek
Kek yaptım pişmiş mi diye baktım bunları yazmayın kendimi suçlu hissediyorum

Uzun zamandır canım istiyordu turşu kavurma ve tereyağ bal yeni bir serüveni atılmadan vedalaştık yoksa zor olacakti

2_6 haftalik bi program yapıcam .bugün İncirle meyveye de veda ettim.

Cumartesi Menü Bildirimi

Sabah

1 fincan sade nescafe
5-6 kuru incir

Kahvaltı
1 yumurtalı lorlu / maydanozlu / zeytinli / yulaf ezmeli omlet (adı kadar uzun sürmüyor yemesi )
1 fincan çay
1 domates
1 çay kaşığı ev reçeli

Öğle

1 muz
1 kase yoğurt

Akşam

1 kase çorba
1 tabak pırasa
6 zeytin
3 kaşık domatesli makarna

Şuan kahve içiyorum ...İlerleyen saatlerde bir iki dlm meyve tırtıklarım .

Su 2.1 lt

Spor 45 dk çoooooook tempolu (yokuş ve soğuk) yürüyüş. Ahu060812

Kızlar ...bu hafta listede son haftam Haftaya kep fırlatacağım nasipse

Bu haftada listede olduğum için eskisi gibi yemeğe dikkat edeceğim , sonra daha fazla spor ile öğünlerimi koruma prog. çevireceğim .

Şu an listede 1 boş yerimiz var , haftaya bende çıkınca bir sonraki hafta 2 boş yer ; @Dersaadet_ ve Davina gelince dolacak .

Yani bir müddet daha yeni üye alımı yok .

Mezun olunca da buralardayım bir süre daha . Sonra bayrağı aranızdaki cevval bir gönüllüye bırakır emekliye ayrılırım belki ...

Başka başka ne vardı aklımda ... bu gece çok kaçırmayın e mi ? 31 Aralık ta yenenlerin kilo yapmama özelliği yok

Canim kaptanim cok guzel yazmissiniz ..bende tesekkur ederim ama bi taraftan da strese girdim haftaya kilo veremezsem az verirsem kaptanim beni sevmezse diyeeeee

Aaaa aşk olsun adacım , gönül bağımız daim

Şu kaptanlık süremde kilo vermeyeni sevmeme gibi bir huyum hiç olmadı .

Sürekli kaçamak yapana , bir dolu cııız yiyene , özellikle listede ise gönül koyduğum doğrudur ama

Onun dışında gr. gr. verin ama sağlıklı beslenin .

Amaaaa bu haftada güzeldi beee , 1.lik pek yakıştı bize . Haftaya ilk 3 ten inmeme kotamız var

O akşam pastasını halleyli pasta yapar , yine yer o halleyi . Di miiii vorones

Shery'im bimukabele canım

Kilo sorunu olan tüm hemcinslerimle diyet kardeşiyim erkekler şişko kalsın biz çıtır olalım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017ye-merhaba.978205/

Takımlar in cin top oynuyor ...

Herkes mi partide yahu

Bizim evde rutin eşofman modu devam ediyor , Yusuf birazdan yatar ... eşim zaten bizim buranın emekli müftüsü söyleşiye gelmiş , onu dinlemeye gitti .
Bende her akşam ki ben

Yukarıda ki topik bizim gibi evde takılanlar toparlaşsın , geyik yapsın diye açıldı kk da .

Haberiniz ola , gelmek isteyen olursa

Bak buraya da koymuşşş , kızzz bu nasıl dilekler !!! hep yemek hep yemek

O kadar yemek dileği üzerine , en son sımsıkı sarılmaları sımsıkı sarmalar okudum

Sana da güzel seneler.

Ayni bizde esofmanlaaar cekilmis esim bir koltukta ben bir koltukta uzanmis kizim yine oyun hamuruyla pizza yapiyor anasindan daha hamarat )

Bak buraya da koymuşşş , kızzz bu nasıl dilekler !!! hep yemek hep yemek

O kadar yemek dileği üzerine , en son sımsıkı sarılmaları sımsıkı sarmalar okudum

Sana da güzel seneler.
Yemekleri gormedim hic Ausum. Dozunda yenirse birseycikler olmaz Gonlum dileklerden sarılmalardan yana kuzumcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…